Cikáni opět slibují emigraci

Koalice několika cikánských sdružení, nazvaná „Hnutí romského odporu“, se domnívá, že jediným způsobem ochrany Cikánů před kritikou společnosti bude jejich emigrace pryč za hranice ČR.
 
 
 
Nikdo nemá právo držet Romy v místě nebezpečí, kde jsou možnými terči neonacistů,“ uvedli zástupci hnutí v prohlášení. Podle nich by náklady odchodu Cikánů měla uhradit česká společnost a rovněž jim kompenzovat „vše, co zde zanechali při budování této země.

Nikdo nepochybuje, že na nenávratnou emigraci Cikánů z českých zemí by česká společnost přispěla ráda a velmi štědrými dary, protože taková nabídka na šťastnou budoucnost přijde jen jednou za několik staletí a byla by škoda ji ihned nevyužít. Ovšem drzost, s jakou si Cikáni poroučí od českých lidí peníze, se dá lehce srovnat s drzostí, s jakou žádají sociální dávky na úřadech, a kazí tím tak kladný dojem z jinak pozitivního návrhu.

Slušný Čech opravdu netuší, co zde Cikán zanechal při „budování této země“. Síť pouličních prostitutek? Nástroj na vysávání státu v podobě zneužívání pozitivní diskriminace a štědrého systému sociálních dávek? Tuny odpadků a stovky zdevastovaných nemovitostí?

Jak ovšem tento týden zaznělo v médiích z úst jednoho plzeňského úředníka: „Česká společnost je tradičně xenofobní“, a proto prý nemá Cikány v lásce.

Ukažme tedy našim milým spoluobčanům i jejich utrápeným zastáncům, že nejsme tak xenofobní národ, a že jim i přes jejich nevybíravou žádost na odchod ze země solidárně přispějeme a s úsměvem na rtech na rozloučenou zamáváme.

Jen vzrůstají obavy, aby se v tomto případě opět neprojevila známá cikánská velkohubost a všeobecně známá lenost, a z vystěhování nakonec nesešlo..

26 komentářů

  1. Já je nebudu držet ani MINUTU!!!! Kdyby to nebylo jen moje zbožné přání…….

  2. už aby to bylo,akorát nechápu tu větu :kompenzovat“vše ,co zde zanechali při budování této země“,to je už ale opravdu drzost,co zde asi tak budovali?

  3. Hnutí rómského otvoru? …hmm i barva by seděla:-)))
    Klidně ať jsi vemou sebou, co tu vybudovali, ale myslím, že na ty tuny odpadků a bordelu by jim žebřiňáček tažený oslíkem nestačil.

  4. at už táhnou

  5. Podpořit, ale s razítkem do pasu NÁVRAT NEŽÁDOUCÍ !!!

  6. Odin28: Můžeš konečně vysvětlit(nejen mě), co máš s tím Orlíkem? Ty jsi, jako Matásek a chceš zase hrát nebo co? Mě už to fakt hlava nebere…:-))

  7. Sliby chyby !!!!! http://www.herpno.wz.cz/#

  8. Vyplatil bych jim to v olovu.

  9. Bohuzel to jsou zas jen sliby. Jsou liny jak prase.
    Lepsi by bylo to vysypat z letadla nad Atlantikem nebo Pacifikem.

  10. Seveřan: No samozrejme, ze si preji, aby Orlik obnovil cinnost, proto jsem udelal stranky, mimo jine jsem je aktualizoval: http://www.orlik-kapela.wbs.cz viz. odkazy. No hele takhle, ja nejsem zase takovy snilek, obnoveni kapely si preju, uz jen proto, ze jsem na nich pred 19 lety zacinal, ale je mi jasne, ze nadeje na to je tak 1%, Danovi by se muselo zmenit v hlave spousta veci a musel by se odprostit od ty sebranky co ho obcas obklopuje, zkratka musel by se vzdat pohody a venovat svuj zivot skutecnemu boji za narod. Taky si nepreji, aby Orlik byl nejakym skins bandem, ale spise nacionalistickou, narodne socialistickou kapelou, ktera bude zpivat proti tomuto zkorumpovanemu systemu. Dan podle me je NS, jen to proste maskoval v Orliku nejakym kalisnictvim ci co, nechce a nebo se to boji dat najevo.

  11. Odin28: Aha… Pokud mám možnost, taktéž zavítám na Danův koncert, sejde se tam kvantum dobrrých lidí a kamarádů, zavspomínáme, ale tak nějak mu nemůžu přijít na chuť. Mám pocit, jako by přeskakoval z levé nohy na pravou a pořád nevěděl, co má dělat dál. Ty jeho projekty a řády, vstupování, vystupování atd.
    Ich: Tak mě napadá, kdyby se to Landovi dalo zpátky v hlavě dohromady, nebyl by to špatný sjednotitel. Navíc ho má ráda i veřejnost mimo NS, má charizma a dokázal by to strhnout. Teda myslím…

  12. Jo jinak supr ten Žiška na fotomontu toho alba. Myslím, že s ním i s Karlem IV to musí na Václaváku cloumat, jak na moři :-)), když se dívají na to, jak jejich potomci zaprodávají a zrazujíí vlastní zemi. Ti, kdyby mohli ty sochy rozhýbat, to by zmrd partai čuměla:-))

  13. Seveřan: Nevis co je se strankama http://www.radioautonom.com ? Jsou dnes nefunkcni.

  14. Nemám tucha. Snad někdo s freeradicalzone, ale já bohužel sloužit nemůžu.

  15. Padlo tu pár ohlasú vůči politikům,jen jsem se chtěl zeptat jak je budeme trestat osobně bych je odsoudil k trestu smrti za vlasti zradu ale to by dříve utekly a navíc pokud je porazíme pomocí DS v demokratických volbách tak se jim nic nestane budou tam někde škodit dál tak co snima,muselo by dojít k převratu jako v 89,museli bychom zablokovat jejich účty které mají pochopitelně za hranicemi nejčastěji ve Švýcarsku ,dám hlas DS nevím jestli to pomůže ale alespon budu mít pocit že jsem něco udělal.

  16. trest smrti je jedinej pripustnej, a nesmi se delat vyjimky, udelame si stejnou odnoz jako MOSSAD na hledani ,,zlocincu´´ ale po nasem, je to zidovska praktika to nikomu vadit nebude

  17. Už aby táhli. Doufám že se toho všichni dočkáme, jen aby to opravdu nebyla jen jejich velkohubost. Ale zajímá mě jen to, at už by šli kamkoli, jak tam s nimi naloží, protože oni jsou jednoduše NEPŘÍZPUSOBIVÍ!!!!!!!

  18. A je to tu na aktualne.cz v rubrice domácí kauzy ,je psáno DS chce do Bruselu nacistu,tento článek napadá Jiřího Štěpánka ,jde vydět že politikům začíná téct do bot, ted je ten čas kdy budou DS urážet a pokusí se ji lidem znechutit

  19. Patriot : asi si zaspal dobu tuto system DS dela uz dost dlouho

  20. Seveřane landa není moje krevní skupina. Leda že by se mu to hlo v hlavě hodně.

  21. Promin Samuel .no tak je to 5 dní starý článek a teprve včera jsem na něj narazil.

  22. Patriot: ja to myslim ve smylu nekolika mesicu

  23. no teda, a to sem si říkal že dneska je den na houby, a kolik radosti je ted v mém srdci. ja bych jim věnoval i nějake ty žiguliky a volhy at sou odsud co nejrychleji pryč, a ještě bych jim pomohl balit

  24. …*…

Napsat komentář