Praha se připravuje na úterní „oslavy“

revolucePraha se připravuje na úterní „oslavy“ dvacátého výročí revolty proti totalitě. Praha má být od rána plná různých poltických a studentských aktivistů. Jedni budou ve svých projevech svobodu opěvovat, druzí ji budou postrádat.

Do ulic Prahy se chystá i politicky nepohodlná Dělnická strana. Ta má být od dvou hodin na Národní třídě. O pár metrů dále bude na vodě akce s názvem Plavba svobody, kterou pořádá iniciativa Odporuj.

Policie se již nechala slyšet, že na tento den bude nasazeno 1000 policistů. Největší obavy ze strany policie jsou z úterního večera.

„To víte, emoce budou hrát, to co se tady děje, není správné, doufám, že to mladí zase vyjádří. Možná se něco změní,“ vyjádřil se oslovený obyvatel Prahy.

653 komentářů

  1. „..bude nasazeno 1000 policistů..“ – a kolik bude nasazeno policejních provokatérů v civilu???

  2. Praha se připravuje na úterní „oslavy“ dvacátého výročí revolty proti totalitě.
    Jo ale slavyt budou jen ti co se dostali před 20lety k rozdělování majetku.
    Ta sametovka se neměla stát.
    Jasně komunismus nebyl dobrej víc co píšu měly jsme problémy kvůli tomu že teta utekla do USA.Ale proti tomu co se zde děje dnes se to nedá srovnávat.

  3. Tak je tu velká nezaměstnanost. Hodně zboží z tržnic a malý tah na branku okolo r. 1990 způsobilo zavření původních podniků. A samozřejmě některé negativní jevy neprůhledné privatizace .
    Co se to dneska dělo v centru? 50 zavřených – to se zase Odpor(uj) vyznamenal. No možná se někteří nechali vyprovokovat…

  4. NoNazdar:Tobě se to nelíbilo?Vždyť i policisté byli nasazeni,já si myslim,že to bylo skoro jako před 20 lety 🙂 média zase budou psát o tentokrát „protidemokratických živlech“ v tom je změna oproti minulému režimu…
    Jinak o té demonstraci mám málo informací co se tam dělo,bylo to takové chaotické,nicméně si myslím,že takové akce Dělnické straně moc nepomůžou…

  5. mediální lež – „neonacisté přišli napadnout demonstaci a útočili na oslavující lidi“ – jediní kdo proti demonstraci stál, byli kolaboranti od pí. Tydlitátové… I přesto na ně dav neútočil.spíše se nechali někteří jedinci unést.
    „byl napaden mladík“ – údajně mělo jít o antifašistu.opět se nechali někteří jedinci unést a napadli jej.na videu lze třeba vidět když byl ten mladík napaden – lidé z odporuj řvali do megafonu aby ho nechali být… takže opět jde o hloupé jedince kteří se přišli pobít.
    „po mostě legií pochodují neonacisté“ – tento obrázek na tn.cz s tímto komentářem byl vzkutku humorný – na obrázku byli obyčejní lidé, a mezi nima pár plešek…
    policie to nakonec všechno rozehnala, zmlátila nejednoho člověka…oslava svátku demokracie a svobody hodná tomuhle režimu…
    ČTK psala kdysi stejně – pravicové živly se přišly pobít s policií…
    Už chápu pojem „sametová“ revoluce – to asi proto že se žádná revoluce neodehrála…

  6. Já nechápu proč po mnohých zkušenostech s mediálním překrucováním,vytrháváním z kontextu a šikovným střihem jednoduše pořadatelé těchto akcí nevyčlení tři,čtyři lidi,kteří každý z jiného úhlu celou akci monitorují a natáčejí na video.
    Okamžitě po zkončení bych záběry uveřejnil na internetu,odkazy na ně uveřejnil kde se dá – pod diskuse k tématu např.na Novinky.cz,Idnes atd..,aby co největší okruh lidí měl možnost vidět,jak se události opravdu odehrály.
    Další věc která by pomohla,je ta,že bych oficiální televizní šoty postahoval a konfrontoval je s pravdivými a nesestříhanými záběry.Pěkně vedle sebe s komentářem.
    Prostě alespoň trochu těm „žido“bolševickým bastardům šlápnout na přezku…
    Nehledě na to,že by taková videa sloužila jako důkazní materiál u soudů – kdo koho napadl,jak a proč…
    Prostě je třeba profesionalizovat jak prezentaci hnutí,tak jeho zabezpečení a ochranu.To znamená – kromě jiného – dokumentovat důkazy a alibi.A ne cvičit mussado v lese a v každé kapse nosit spray a šablonu „odpor“…
    To je můj názor.

  7. „Prostě je třeba profesionalizovat jak prezentaci hnutí,tak jeho zabezpečení a ochranu.To znamená – kromě jiného – dokumentovat důkazy a alibi.A ne cvičit mussado v lese a v každé kapse nosit spray a šablonu “odpor”…“

    Ty jsi snilek. To hnuti je komplet prorostle idioty s IQ<90 a mezi nimi se mota par zmatenych fantastu jako jsi ty. Pro ty lidi je vrcholem poteseni prave to, ze cvici to izraelske bojove umeni a po kapsach nosi volovinky, dodava jim to pocit sily – tim si jenom kompenzuji to, ze v realnem zivote si ani neskrtaj. Nejaka profesionalizace, nejaky skutecny program…to uz je nad jejich obzory.

    Mimochodem to uz i ta posrana komousska antifa je intelektualne o 2 tridy nad nacionalisty. Smutne.

  8. Hugo
    – musado neni izraelské.
    Tradiční MUSADO vychází z tradičních Korejských válečných umění a jeho kořeny sahají až k počátku našeho letopočtu.(wikipedia).
    Hodně věcí není „židovských“,ale „židé“ si je přivlastňují (samotný Izrael je toho příkladem).
    To jen na okraj.

    Většina nacionalistů nesou idioti,ale demonstrace přitahují právě je.Každá revoluční myšlenka vzrušuje násilnickou lůzu – bohužel.
    Velká Francouzská Revoluce také nebyla ukázkou demokratického převzetí moci,heslo – volnost,rovnost,bratrství se topilo v krvi,ve které radostně dupal dav a kdo mohl,ten si zabil toho svého „nepřítele“…Takže o IQ toho,nebo onoho hnutí bych se nebavil.Všichni máme své křupany,hulváty a bijce.

    Vše závisí na autoritách,které tu chybí (a zrovna v čechách chybí už hodně dlouho).
    Pokud by tyto akce někdo začal skutečně organizovat a dal jim pevná pravidla,pak by takoví odpadli a začli by chodit ti „fantastové“ jako jsem já.. 🙂
    Viz maďarská garda – ukázkový příklad profesionální prezentace nacionalismu.

  9. Kostroun, at je musado ci cche je to hodne dobre pouzitelne a da se tim efektivne branit.Musado tradicni je opravdu bojovy styl koreje….musado jako combat system ho vymyslel jeden nemec…. izraelci si to privlastnily no mozna ani neprivlastnily ale pouzivaji to..ale zase izrael pouziva jeste jine bojove systemy —izraelcum se musi nechat jejich bojovny duch ma ji tam plno takovych bojovek…… ale neni nad aikijutsu thai box a zapas

  10. Kostroun

    mas pravdu, Musado skutecne nepochazi z Izraele. Toto vseobecne rozsirene tvrzeni, ktere jsem povazoval za pravdu i ja, zrejme vychazi ze skutecnosti, ze Izraelci jsou v tom hodne dobri.

    Vetsina nacionalistu bohuzel jsou idioti. Nebo minimalne lze rici, ze idiotu je mezi nimi procentualne nesrovnatelne vice nez u jinych hnuti (bohuzel i ti anarchiste jsou na tom lepe). No, mozna ze takovi ti alko-punkeri (coz je neco jineho nez anarchisti) jsou na tom hur…ale to se snad ani neda povazovat za hnuti. A rozhodne jsou na tom nacionaliste co do IQ vyrazne hure nez je prumer bezne populace 😦

    Nacionaliste u nas pusobi 20 let. Vysledky? Tragicke. V Madarsku je jina situace, ten narod je tradicne silne vlastenecky (je svym zpusobem etnicky a kulturne vylucny) a navic je u nich vyrazny pocit narodni krivdy (trianon), coz vede k tomu, ze ziskavaji sympatie i u normalnich lidi. Navic jobbik neni orientovan nacisticky, ale vlastenecky. U nas hodne nacionalistu sklouzava k tem hitlerovskym srackam – to jsou idioti a ubozaci ze vsech nejlepsi.

  11. Black metalist: jj, asi se neda rict, ze by si Izraelci privlastnili musado…proste jsou jen znami tim, ze ho hodne a dobre pouzivaji.

  12. „Vetsina nacionalistu bohuzel jsou idioti. Nebo minimalne lze rici, ze idiotu je mezi nimi procentualne nesrovnatelne vice nez u jinych hnuti (bohuzel i ti anarchiste jsou na tom lepe). No, mozna ze takovi ti alko-punkeri (coz je neco jineho nez anarchisti) jsou na tom hur…ale to se snad ani neda povazovat za hnuti. “
    – sám si odpovídáš.Tyhle násilničtí primitivové jsou právě něco jako ti alko-punkové.Jsou nejvíc vidět,ale mají s tím nejméně společného.
    – máš trochu televizní představy o NS.Jako s tím musadem – obecně rozšířený a živený názor nemusí být ještě pravdivý.

  13. Ja jsem se na NS scene pohyboval dost dlouho. Vlastne uz od pocatku 90. let. Znam scenu a mam o ni dobry prehled, takze s temi televiznimi predstavami brzdi. Zpocatku to bylo hodne o tom vlastenectvi, ale postupem casu se mezi nas zacali vkradat ti debilni nackove a pubertalni vypatlanci. Geometrickou radou zacal narustat pocet kretenu, kteri se dovedli akorat tak ozrat a potom blabolit neco Hitlerovi. Normalni lidi, kterym slo o pozvednuti naroda a ne o kompenzaci vlastnich frustraci, zacali odchazet. Scena sla do hajzlu, fasos ji ukradli, idioti ji prevalcovali. Jiny to uz nebude.

    U tech ackaru k takovemu procesu az tolik nedoslo, prece jenom maji silnejsi takove to intelektualni jadro a tech alko-punkeru neni (relativne) az tolik. Jejich scena se ale taky zmenila, zacali byt mnohem konformnejsi, i kdyz oni sami to nepriznaji.

  14. Hugo t oje pravda neprivlastnily ale pouzivaji….ale je to hodne dobry bojovy styl hlavne nazvy technik se lip pamatuji nez v aiki jutsu:D ikdyz co delam ty bojove sporty rekl bych ze musado a vsecny styly aiky maji hodne spolecneho…..

  15. Nejlepší by na obranu stejně bylo, kdyby se mohla používat střelná zbraň jako v některých státech USA. Jenže tady by zase pseudohumanisti a ochránci hajzlů remcali. Nemůžu si pomoci, ale myslím, že z Evropy se už zdravá mysl vytratila.

  16. jeden_Z_davu: dobře, žes to napsal, já bohužel jen viděl ty šílený záběry a nestačil se divit. Ještě jsem si říkal, že jak sejmuli toho blbečka s kamerou, tak že to mohlo být z důvodu, že provokoval…nic proti obraně, ale když už ležel na zemi a oni ho začali kopat, tak to už se mi zdálo moc. Přesto si myslím, že pouhé křičení do megafonu je na nic, měli zasáhnout a když už, tak před kamerou se je snažit rozdělit…

    Hugo: ty mluvíš o vlastenectví, to je všechno fajn, já sám se domnívám, že skrze Hitlera už cesta nevede, stejně jako se nedomnívám, že cesta skrze demokracii je reálná, demokracie může umožnit někomu z nacionalistů jít do politiky, ale dojde k tomu, že bude stejně zesměšňován, média budou ukazovat jen to, co se jim hodí a věcná diskuse o problémech půjde do p*dele. V lepším případě zbude něco jako ten Vandasův populismus. Jde to do piče, ale jaké je řešení? Násilníci jsou jen střípek, podstatná jsou média, která ovládá zcela jiný ideový proud…:-(

  17. Kašlat na politiku kašlat na celou tuhle ztracenou společnost . Je třeba se starat o sebe a své lidi . Jediná možnost je vytvoření komunit kde se bude prosazovat v co největší míře myšlenka nacionálního socialismu . Tenhle panárod je úplně v říti .

  18. Hugo…… Ty máš kukadla,jako zrcadla… 😀
    Co to meleš?
    O jakém „vlastenectví“ to mluvíš?90. léta?
    Landa,Franc,nebo snad J.X.Doležal??To mělo být to Tvé pozvednutí národa?
    Tady jde o přežití druhu a celé kultury,s tim parta bohémských husitů fakt nehne…Doktrína je potřeba,ať se Ti to líbí nebo ne.“Fashos“ jí mají,vymysli něco,třeba to převálcuješ…

  19. Kostroun-100% souhlas,skinhedi z 90.let neměli budoucnost! NS je nadčasová a jediná správná cesta k přežití naší rasy! zdar!

  20. Hugo: no nevím, ale myslíš fashos jako fašisty nebo nacisty, protože spousta lidi to spojuje jako jednu ideologií, ale přece to je rozdílné. A fašisté jsou přece nacionalisté – viz. Radola Gajda a jeho organizace Národní obec fašistická.

  21. Několik vět k 17. listopadu 2009
    Petr Kužvart

    Jen si klidně oslavujte, vy obtloustlí, zestárlí a zpohodlnělí koryfejové sametu, svobody a demokracie, pravdy a lásky! Jen si vzájemně dýchavičně blahopřejte! A snažte se nevidět, kde jsme se to po dvaceti letech ocitli! A když vám to přece bude smrdět, tak se otočte zády a zacpěte si nos a dělejte jako by nic…

    Ale nesnažte se nám ukrást to, co jsme si my, obyčejní lidé, s nejlepšími úmysly přáli a alespoň v náznaku se i pokusili před dvaceti lety vybojovat!

    Vy, kteří jste záhy přešli od povšechných frází k pochybným praktikám privatizace téměř veškerého majetku národa,

    vy, kteří jste se rozhodli prostě pohotově zhasnout a počkat, až se národní majetek rozkrade,

    vy, kteří jste tak utíkali při těchto lotrovinách před právníky,

    vy, kteří jste založili společenský systém na lži, korupci, mafiánství, lhostejnosti, cynismu a zisku bez jakýchkoli skrupulí, v prostředí amorálnosti a bezpráví,

    vy, kteří si dovolujete po tom všem kázat o „blbé náladě“, kterou jste sami zavinili,

    vy, kteří se snažíte všechna ta institucionalizovaná darebáctví vydávat za drobné vady jinak dobrého díla,

    vy, kteří bez skrupulí zavádíte neoliberální reformy, jež nás běžné občany dále ožebračují a bohatým umožňují dále a rychleji bohatnout,

    vy, kteří se snažíte podřídit zdravotní péči, vzdělání a vědu úzkoprsým měřítkům ekonomického profitu a tím je ohrožujete v jejich vlastní podstatě,

    vy, kteří rozhazujete miliardy ze společných prostředků tu na sanaci krachujících bank, tam na nesmyslné a absurdní faraónské projekty nevratného zabetonování měst, vesnic i volné krajiny,

    vy, kteří jste s nadšením vrtěli svými ocásky nad příslibem americké základny a radaru, a opakovaně posíláte české občany, aby se účastnili neobhajitelných agresí proti jiným národům, proti jejich životu a svobodě,

    vy, kteří soustavně bráníte uzákonění Ústavou předpokládaného lidového rozhodování – referenda,

    vy, kteří ignorujete občanskou společnost a snažíte se ji jak můžete pomlouvat a škodit jí,

    vy, kteří se s takovou ochotou stále znovu a znovu hrnete do jakýchkoli funkcí,

    vy, kteří ovlivňujete soudy a státní správu tak, že masívně porušuje zákony,

    vy, kteří jste chtiví moci a majetku, nemáte svědomí a dopouštíte se drzých hanebností všeho druhu

    dávejte si pozor! Na našich hřbetech nelze štípat dříví do nekonečna! Svým způsobem se vám musíme divit. Možná je to jen váš nedostatek představivosti, ale pokud bychom si dovolili my páchat stejná alotria, jako vy – báli bychom se odplaty. Ale vy se zjevně ničeho neobáváte. Myslíte si spolu s oním svérázným starcem, na Hradě, že ten výnosný ohňostroj bude pro vás pořádán věčně. Nepropadejte tomuto uklidňujícímu omylu! Nebude!!

  22. Hugo:o nějakém vlastenectví to mohlo být tak před sto lety, kdy lidi se hlásili k nějaké vlasti, aby ji založili. Ještě možná hned v počátku 90. let, ale dnes jde úplně o jiné problémy a to je vůbec přežití bílých lidí a jejich kultury.V počátku 90. let to nebyl problém několika kreténů,kteří se mezi vlatence dostali a pak to upadlo,problém byl, že jste ty lidi nedokázali upoutat a nabídnout jim další cestu. Né, se pak vzájemně napadat a dávat tomu všemu ještě korunu.
    BTW nejsi ten Hugo z okolí U.B.?
    Dnes si myslím, že cesta by měla být někde mezi vlastenectvím a prvky NS. Nechápu proč se snaží pořád vyrábět trička Odpor a tlačit to donějakého kouta.Proč nevyrábějí trika proti multikultuře, proti které je hodně lidí a hlavně i vzdělaných a né jen si razit s tématikou která dost lidí odradí.

  23. Kostroun:Když jsi u toho bojového umění,co říkáš na Sambo Combat?

  24. panzer – to jsou rusáci,ne?

  25. Jak může Pecinovo gestapo obvinovat DS z neonacismu,když ho sami propagujou.Kdo jsou vlastně skutecní nacisté ?

    http://zpravy.idnes.cz/policiste-v-brne-slavili-narozeni-kolegovy-dcerky-hajlovanim-p6d-/brno.asp?c=A091118_192106_brno_dmk

  26. Konečně slušní policajti…A ihned přispěchá „demokrat“ a hbitě vytočí číslo a volá do novin…. 🙂

    Jak se tomu říkalo dřív – „občanské upozornění z místa bydliště“?? 🙂 Kdepak tady se práskat nepřestane,to už je takový folklór!!

    Já dělal v restauraci v centru Prahy,kam chodil denně (kolem 11 hod tak do 16 hod – pracovní doba se tomu myslim řiká) stůl policajtů,prokurátoři,státní zástupci a podobná verbež,co čeká na výslužné po 30 letech práce pro bolševiky,a ti se zdravili zásadně Čest práci soudruhu,po pár pivech se častušky zpívali,rusky se křičelo ani internacionála nechyběla…Několik z nich se vychloubalo svým židovským původem a plácali se po ramenou staří bratři…A to bylo každou chvíli.

    Smál jsem se jim do ksichtu a uvnitř dusil vztek.Ale nikdy mě nenapadlo zavolat kamkoliv a šeptat do telefonu stížnosti…Broukal jsem si Die Fahne Hoch a spláchnul vztek plzničkou s nadějí,že jednou s tou „žido“bolševickou chátrou snad už zatočíme definitivně…Ale stát se kvůli tomu udavačem?Tak to ne.
    To bych totiž musel být jako oni…Rudá špína..
    Heil Aryan!
    Heil Pagan!

  27. v době, kdy se Evropa spojuje je docela nesmysl spekulovat o nějakém vlastenectví, kor když a ruku na srdce, jako češi se moc chlubit nemohou za posledních 20 let. ale dobře lidem tak, mají takovou vládu jakou si zvolí a je zvláštní jedna věc. každý nebo skoro každý nadává na poměry a stejně nakonec odvolí ODS, Soc.Dem. a komunisty. alternativa DS dostane pár procent a tím to hasne. není tu nikdo kdo má jasnou vizi ale takovou vizi, kterou je schopen skloubit s EU, prootže jsme s unií provázaní. podniky vyváží do země EU, je volný pohyb osob apod. v podstatě nejsou hranice, může si kdo chce jet kamkoliv. takže kdokoliv, kdo bude chtít zaujmout, musí mít sakra dobrý plán, protože nevěřím, že lidi by se chtěli vracet zpět za železnou oponu a chráněné hranice. další otázka je, jak moc je vlastenectví ve 21 století vůbec u lidí zakořeněno, protože když někdy slyším jak mladá generace nemá páru o tom kdy začla a skončila 2 válka, kdo byl prezident apod. absolutně je nezajímá minulost, tak je to dost tristní. funguje tu konzumní styl života a ten si nikdo vzít nedá a hlavně jsou líní lidé. NS systém jak známo je jediný, kde musí lidi makat a pořádně, což v národě Švejků moc nejde.

  28. Kostroune na rozveselenie 🙂

  29. Bastard: To není špatné,ale toto je lepší

  30. Jojo,to můžu,zrovna včera jsem měl nějakou nostalgickou a pouštěl jsem si na usnutí Fantomase… 🙂

  31. Teda ten řidič Solomon vypadá jak Fischer….. 🙂 . Jinak já včera koumal pějme píseň dohola též jsem měl nostalgickou .

  32. panzerfaust, combat sambo? o tom jsem uz slysel to je neco pdobneho systeme ze?

  33. Sas souhlasím…to co předvedli agroskini v praze nemá obdoby.lidi z odporuj sice řvali do megafonu,ale to nestačí…po tom výstupu těchto jedinců jsem se rozhodl, že nemá smysl se zůčastňovat veřejných akcí, dokud se hnutí od této agroškodné nedistancuje.zatím je to trpěno a mnozí jsou k tomu lhostejní,ale věřte mi, tohle je ještě horší než pojizdný cirkus antifa.můžeme napsat tisíce članků, ale pokud tu bude tahle agrosebranka, je veškeré úsilí zbytečné.jeden kolega na svém blogu psal že obrazem celého hnutí je ten nejslabší článek, Což je velká pravda.prostě pokud tu budou takoví jedinci, média se budou vždy zaměřovat na ně,protože u nich je jistota že budou dělat vyloženě „bordel“.Naopak by systém velmi mrzelo kdyby akce byla poklidná a z této akce by byli vyloučeni všichni,kteří ji shazují… Když se tak bavím s lidmi, od prodavaček v obchoďácích až po duchodce, musím usoudit, že tito lidi jsou s námi, ale mají strach. Mají strach z těch agrobouchačů, nevěří nikomu…mám pocit že jsme ještěvneklesli tak hluboko jako v maďarsku, kdy až zoufalá situace sjednotila národ. bude to chvíli trvat než to pochopí ds,odporuj,odpor,apod.. než pochopí vážnost situace…
    je potřeba odprostit se od věcí které nás zbytečně svazují.

  34. Hele to jak vypadají někteří účastníci je jedna věc, ale ten fotograf je pěknej vůl a třeba mě v Brně rval ten svůj umaštěnej foťák malém do ksichtu , vyloženě to hrál na konflikt tak holt teď narazil na někoho kdo si to nenechal . A ten blbeček co naběhl do davu tak toho mlátit neměli , ale hodit rovnou do řeky špínu jednoho . Podle mě se měli všichni účastníci zamíchat do davu a transparenty atd vytáhnout až v průběhu pochodu . Pak by policajti prd zmohli . Těžko někoho pak tahat z davu kvůli transparentu který vyloženě neporušuje zákon . Třeba se poučí .

  35. Kluci z Odporu relaxují před vejšlapem na Výtoň:

  36. * * * Black Panther Party * * *, zalez ty skurvený negře

  37. * * * Black Panther Party * * *, zalez negře

  38. * * * Black Panther Party * * *, zalez

  39. * * * Black Panther Party * * *,

  40. * * * Black Panther Party

  41. * * * Black Panther

  42. * * * Black

  43. * * *

  44. Nějaká „židovská“ odrůda skinheads???To taky je? 🙂

  45. Když byl Hanss (pravé jméno malý hloupý český Honza) ještě dítě:

  46. ich: souhlas, je to ale těžký, někdy násilí vzniká v sebeobraně a já jsem více méně soucítil s tím plešounem, co dal tomu panákovi dělo za kamerování,…ale to kopání ležícího mi připomělo cikánskou férovku…

  47. Kluci z islámské sekce Odporu:

  48. Ten co vběhl na mostě do davu tak učinil na osobní pozvání jednoho kluka z Odporu. Viděl jsem to, křičel „tak mi ji dej, no tak mi ji dej“. No tak mu ji dal.

  49. Hele hnědák změnil nick muhehe, to je marnost . Lukáši njn Třeba si to bude pamatovat a dá pokoj ….

  50. Supr, že někdo zaznamenal ten telefonát atp.
    http://www.youtube.com/watch?v=hGkVzAr52so …… tohle je moc toprá fideo………

  51. * * * Black Panther Party * * * zdravim te braun jacku! mas vystizny nick:D

  52. To se divím že jim vadí ?

  53. http://www.youtube.com/watch?v=hGkVzAr52so

    Tak to je fakt bez chyby,doporučuju šířit,kde se dá…

  54. Tak to je fakt bez chyby,doporučuju šířit,kde se dá…

  55. * * * Black Panther Party * * *, dekuji za good video…Na tomhle videu cos poslal je presne vystihnuta povaha antify a ostatnich nasich nepratel…..Ze zadu,lstive ……. presne jak kdybych videl antifaky utocit na skupinku duchodcu bohatsich decek a kazdeho koho oznaci za nacka… velmi poucne video….opet me utvrdilo v mych nazorech..

  56. jo jeste cigany sme zapomel

  57. Nic moc negerský pantere, to ten hajlující blonďáček byl lepší…

  58. Black metalist: ignoruj ho idiota.Další frustrovaný puberťák, který má komplex ze své barvy kůže 😀

  59. sas, on neni cigan:D to je nas stary dobry braun jack:D akorat zmenil nick:D

  60. Black metalist: to doufám, že není cigán, ikdyž vystupováním určitě k němu nemá daleko.Myslel jsem to tak, že ho sere, že je bílý a chtěl by být negr. Jestli je to sním vážné tak nech se nechá celý pokérovat na negra, rty a nos už mu dodělá otec když ho uvidí 😀
    A nebo je to takhle

  61. Česká police je k neonacistům neuvěřitelně tolerantní. Na všech záběrech z demonstrací vidíme, jak do úmoru tomu hnědému odpadu opakují výzvy, diskutují s nimi, stále je o něco žádají nebo je přemlouvají. Přinejlepším jim tarasí cestu. Žádná rána, žádný kopanec, prostě nic. Je tedy absolutně směšné, že neonacisté přesto utíkají jak zběsilí (viz video nahoře) a ještě bulí, že prý je bijí jako v roce 89?! Kdepak listopad 89 na Národní. To by neonacisté nepřežili. Ale o roce 88 a 89 oni nemůžou nic vědět, protože v ty dny a noci byli zalezlí jako krysy. Tak jako vždycky, když o něco v téhle zemi šlo. Teprve až študáci, chartisti a obyčejný lidi vybojovali svobodu, začínají zvedat hlavy. Teď, když už se to může. Jako vždy. Policie jim nezkřiví vlásek, tak si troufají. To už musí vraždit aby je zabásli. Do držky dostávají jenom od kolemjdoucích študáků nebo antify. Jinak nic. Ale ono se to změní. On pohár trpělivosti brzy přeteče. I policajtům.

  62. Sám jsem pro ignorování negerskýho pantera, opět hodně písmenek a obsah žádný. Snad jediný koment, jsem student a k nacionalistům se hrdě hlásím :-).

  63. Lukáši máš 100% pravdu toto bláto je opravdu třeba ignorovat . Klasický průběh, naháže sem video nějaký články a někdo se vždy chytne , musím sebekriticky přiznat že i já jsem mnohdy na tuto jeho hru přistoupil . Žádám všechny slušné lidi kteří rádi navštěvovali a navštěvují tyto stránky aby na tuto hru nepřistoupili . Btw jsem nacionální socialista a jsem na to též hrdý 😉 .

  64. přistoupit nepřistoupit… jaj braunjack si tady vybrečel své srdéčko kolaborant jeden…šak pohár přeteče a on zbije nácky, neonácíčky a proti lidovědemokratické živly 😀 ale to je tak všecko :‘-(
    …já se směju 😀

  65. Ich:Prostě je to ještě nevyzralá osobnost, která není hodna naší diskuze.Ale mezi sebou by jsme ho pomlovat mohli 😀 😀
    BTW jsem nasraný Tata, který se už dál nemůže dívat na to jak si sami řežeme větev pod sebou, NS zdar 8)

  66. Je možné, že BJ potřeboval změnit nick, jelikož nám nemohl nadávat do hnědého odpadu 😛 😀

  67. Na Po zajimavý rozhovor…fakt je ten že wj to zadupala že… co si myslite o tom wittmanovi?

  68. sas: Jaký je obecně rozdíl mezi NS a DS . Obě jsou nacionalistické,mají nějaké sporné názory na nejakou konkrétní věc? Vždyd oběma jde o jedno né ? Dík

  69. Ich: přesně, pokud má problémy a je pro něj nezbytný někoho urážet, tak netřeba reagovat, ale argumenty a dotazy bych nepřehlížel (s nimi jsem se u něj Bohu žel nesetkal)…

  70. Karel: NS myslíš Národní stranu? Dříve jsem jí fandil, ale její vedení mělo být bystřejší, když vystupovalo proti neonacistům a proti neofašistům,..přišli o voličskou základnu, škoda, byli tam inteligentní lidé. Jen mě trochu mrzelo, když na Národním odporu napsali o tom, že Národní stranu vedou Židi, to mi nepřišlo fér (někdo z bývalých členů tu dokonce psal, že ti lidé z NS byli velcí idealisté)…

  71. Karel:Ptáš se proč, podporuji raději DS než Nár. stranu(NS)? Můžu to napsat z mého pohledu na věc,všeobecně známé fakta již zkoumala BIS 🙂
    V první řadě mě hlavně mrzí, že národně orientované strany jsou dvě a ještě se pomlouvají, než by hledali společnou cestu k sjednocení. V programech si jsou dost podobní a každé chybý něco z té druhé. Na NS bych pozitivně hodnotil,inteligenci,důvtip,jakousi skromnost. Na DS, přímé výroky na stav věcí, zdravé rebelství, odhodlanost.
    Ani jedna nemá všechno, ale pro mě je dost důležitá voličská základna, kde NS hodně ztrácí a tím i jejich vystupování na veřejnosti je prostoduché(u DS je to někdy až moc živé, ale věřím, že dost to ovlivňují provokatéři jak teď na tom mostě).
    Podle mě nemá cenu podporovat něco co je pořád na stejném místě
    BTW při posledních parlamentních volbách jsem se rozhodoval mezi DS a NS. Jelikož jsem se nechal zlomit hereckým vystoupením dvou tzv. rivalů ČSSD a ODS, dal jsem hlas ODS, kterou jsem volil i před tím. Dnes bych nejraději viděl DS a NS jako celek, bohužel.

  72. Tahle země potřebuje jedinou věc. Černýho prezidenta aby přinutil bílý huby přestat krást. Podle statistik jsou Češi největší zloději v obchodech a supermarketech v Evropě! Z toho 1/3 ukradnou sami zaměstnanci. V supermarketech černí nepracují. Jedná se tedy o bílé zloděje. Zcela jistě národní socialisty, kteří se hojně nechávají najímat do ochranek apod. a v noci potom mají dostatek času aby čórovali. To mimochodem vysvětluje vaši nenávist k policii a a hesla jako ACAB.

    Zajímavostí také je, že se nejméně krade ve Švýcarsku, Rakousku a Německu. Obzvlášť v případě Německa, je příznačné že nízký počet krádeží je v zemi s obrovským množství přistěhovalců – tedy země kde je spousta Arabů, Turků, Kurdů, černochů, asiatů a dalších má téměř nejnižší počet krádeží. Bravo.

  73. To je jednoduché maj tam málo cikánů 😉 . A teď něco pro ty kteří by chtěli něco poslat na tuto adresu ( třeba picu se šunkou ) popřípadě popřát k ježíškovi 😉 . http://www.zlatestranky.cz/lide/Rokycany/WP2373061/Tydli%C3%A1+V%C4%Bra,+Th.D./

  74. * * * Black Panther Party * * *, me byj enom zajimako kdy policie ztrati trpelivost s romy a fetackym odpadem. mimochodem par policajtu znam,…vsichny do jednoho se schodnou ze nejvetsi vytrznictvy a prestupky maji pastaci fetaci a cigani…podle meho i tise sympatizuji s DS a podobne….proc? protoze oni si stou luzou musi spinit ruce…..

  75. …přátelé…jak zavřely „demokraticky“ hubu 70-tisícům občanů multikulti-hyjeny…? TAKHLE :
    http://www.sme.sk/c/5119660/facebook-zrusil-antiromsku-skupinu.html

  76. Doprdele proč to sem nejde když jinam jo ?

  77. No v každém případě je funkční na fóru hooligans ……… Politika ….. Antifašismus .

  78. Tak spring to je dobře . Naštvali totiž zase dost lidí a to je pro naší věc moc fajn 🙂

  79. Prosím, jak mám rozumět tomu výrazu „neonacista“? Je to člověk, který si myslí, že kriminály jsou zaplněný Romskými spoluobčany více než z padesáti procent a to jich tu není ani deset procent? Je to člověk, který tvrdí, že za většinou krádeží v obchodech, okrádání lidí na ulici a kapsářstvím jsou Romové? Je to člověk, který výjde do terénu a udělá statistiky, které jednoznačně prokážou nepřizpůsobivou povahu Romské rasy? Je to člověk, který prohlašuje o Židech, že zakládají židovské osady na územích, které jim nepatří a nikdo proti tomu nesmí nic říct, jinak bude potrestátn za šíření antisemitismu? Je to člověk, který prohlašuje, že 3/4 celosvětového kapitálu mají pod kontrolou žídé a přitom jich je na světě „jen“ několik miliónů? Je to vůbec člověk, když řekne nahlas, co si myslí?
    …a nebo jsem dokonce „neonacista“ i já,kterému na Havlovou amnestii propuštěni z kriminálu snědí „spoluobčané“ zavraždili člena rodiny,…a nemohu tyto -individua ani cítit?…hmmm,tak potom ano.

  80. …a ještě jeden dodatek.Tisíce lidí mohly opravdu minout pana Vandase a jeho příznivce bez jediného pohledu, kdyby policie na politickou objednávku naprosto bezdůvodně a v rozporu se zákonem neomezovala jejich pohyb v centru města. Takto opět jenom křiklavě podtrhla fakt, že nemalá část obyvatel opět nemá v naší společnosti nejen právo beztrestně vyjádřit své názory, ale nyní se už ani nemůže účastnit oslav výročí pádu komunismu. Svobodomyslného člověka musí přinejmenším zarazit neúměrné nasazení prostředků k potlačení projevů opozičních názorů nacionalistů při souběžném ignorování aktivit komunistů a skutečně palčivých problémů, mezi něž bezesporu patří téměř všudypřítomná korupce prostupující celou společnost včetně politických špiček. Ty nám ostatně k výročí 17. listopadu nadělily jmenování soudruha Füleho do Bruselu. Opravdu naši společnost tolik ohrožuje několik stovek mladíků bez významnějšího postavení, aby na ně policejní sbor a tajné služby vynakládaly tolik úsilí? Má být nevybíravý zásah novodobého pohotovostního pluku pod velením estébáka Komorouse a věznění lidí kvůli jejich názorům oním vítězstvím svobodné společnosti? Ne! Je to jenom příznak toho, že většina politiků i běžných lidí je pořád ještě myšlenkově zakotvena v době komunismu, kam tyto praktiky politického boje patří. Truchlivým dokladem tohoto faktu je skutečnost, že většina obyvatelstva pod vlivem různých mediálních kampaní takové kroky podporuje nebo ji to ještě častěji ani nezajímá. Takové stádo ovcí, které se zajímá jenom o chléb a hry, spolkne jakoukoliv mediální báchorku a nevzrušuje ho kriminalizování opozičních názorů, ovšem bude velmi snadnou kořistí pro každého budoucího diktátora. Pokud si KSČM udrží stoupající volební preference, můžeme se už napřesrok dočkat nové dimenze tažení proti extrémistům, jimiž se stanou všichni zjevní odpůrci této partaje. Definice „extremisty“ totiž není nijak kodifikovaná a většina lidí si už pomalu znovu zvykla na hony na čarodějnice, takže jim to po řádném mediálním průplachu mozků ani nepřijde. Ti hloupější budu ještě vládě vděční za ochranu před imperialisty a západoněmeckými revanšisty…
    …howgh…

  81. Neonacista je člověk, který nic z toho co píšeš nezakusil, nic z toho není schopen doložit a dokázat a přece takové lži šíří dál s cílem vyprovokovat etnickou nevraživost. Neonacista je tedy špína jako ty.

  82. * * * Black Panther Party * * *..myslíš?? Blbečku,je mi padesát let.Spočítej si,kolik pamatuji „presidentů“.
    Tečka.

  83. To je v pohodě spring nenech se vyprovokovat . Ovšem je pravda že tato marnost a trapnost někdy bolí přímo fyzicky . Jinak souhlasím s tím co jsi napsal .

  84. * * * Black Panther Party * * *: ,,Zajímavostí také je, že se nejméně krade ve Švýcarsku, Rakousku a Německu. Obzvlášť v případě Německa, je příznačné že nízký počet krádeží…,,

    Bavil jsem se o tom již s neonacisty na Planetě opic, nic proti nim nemám, ale nevím, proč by čeští nacionalisté měl vyzdvihovat Němce, ano, byli v lecčems vyspělejší a dodnes jsou, vždyť je to více-méně homogenní národ. Ale pokud chceš vyzdvihovat tyto germánské národy, tak jdi raději na Planetu Opic…ty jeden neonacisto!

  85. * * * Black Panther Party * * *: ,,Zajímavostí také je, že se nejméně krade ve Švýcarsku, Rakousku a Německu. Obzvlášť v případě Německa, je příznačné že nízký počet krádeží..,,

    Nic proti tebou vyjmenovaným GERMÁNSKÝM národům nemám, o jejich kulturní vyspělosti nepochybuji, ale pokud ji chceš vyzdvihovat, tak mě jako českého nacionalistu neoslníš,…neonacisto!!!

  86. pardon, dal jsem omylem 2 příspěvky, ten jeden se mi omylem smazal…tak jsem to sesmolil znovu.

  87. sas. Ty jsi ještě hlasoval pro tu sebranku ? To já posledně už pro DS a příště opět.Je škoda,že se lidé stejného myšlení prezentují ve více stranách a navíc jdou někdy i proti sobě. Např.v Madarsku si takový luxus nedovolí a taky ,kde jsou ..

  88. Lukáš, Chceš říct,že ve voličské základně Národní strany byli i neonacisté nebo neofašisté ? Pokud ano ,čí voličskou základnu tvoří ted ?

  89. Ono jde o to že se národní strana začala vymezovat a začala si hrát na vlastním písečku postupem času se díky této její činosti ocitla bez členské základny a dopadla tak jak dopadla .Za zmínku stojí též její někdy prosystémové chování . A srovnání maďarska a čech není namístě hraje tu roli úplně jiná minulost úplně jiná ekonomická situace a hlavně úplně odlišná mentalita .

  90. No lidi kterým ty říkáš neonacisté a neofašisté volí dnes dělnickou stranu ( protože je to strana je které mají nejblíž ) . To je všeobecně známý fakt . Ovšem nejen oni .

  91. Karle, můj názor – pokud bych měl dle názorového proudu usoudit, kdo je kdo, řekl bych (a teď velmi zjednodušeně), že Národní strana byli neofašisté, kteří ideově mohli mít blízko českému fašistovi Radolu Gajdovi, a Dělnická napojená na Odpor by mohla být označena za neonacistickou…aspoň jsem to tak vnímal. Národní strana z počátku usilovala o nějaké spojení názorových proudů, ale nepodařilo se. Navíc, co chtít od strany, která se za každou cenu distancuje od těchto dvou extrémů (fašismu a nacismu). Co se týká voličů, tak obě strany měli voliče podobného ražení, avšak Národní stranu volili i ti, jež nemohli vystát současné neonacisty…mezi nimi mohli být i Židé, s jedním jsem se i setkal.

    A co se týká dneška, tak Národní již nemá příliš členské základny, lidi dali přednost vyditelnější DS, která se zvyditelnila a spíš zaujala kvantitou účastníků na demonstracích, než kvalitou projevů. Nicméně, jak píše Sas, každá má své a už to, že existují 2 svědčí o tom, že soudruzi někde udělali chybu…

  92. …..něco na spestření sobotního večera….

    Provokace neonácků neberou konce. Židohlídka Eichler příchází s dalším skandálním odhalením – po rasistických čmelákách vyřvávajících bez ohledu na Rómy, Afroameričany a jiné menšiny své slogany např. „bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila“, tentokrát si náckové nezvolili za cíl nic menšího, než vaši pračku.
    Prací prášek Merkur jistě všichni dobře známe, aniž bychom tušili, jak velký ideozločin skrývá jeho nepříliš vábné balení. Posuďte sami. Na obalu se vyjímá nápis „bílá síla“ dokonce ve dvou jazycích. Není to nic jiného než ono známé „white power“, název myšlenkové odnože ultraradikálních neonacistických extrémněpravicových neonacistů fuj fuj fuj a název známého alba hudební skupiny Skrewdriver fuj fuj fuj fuj.

    A to není zdaleka všechno.
    Aby bylo jeho zákazníkům zcela zřejmé, pro jaký okruh konzumentů je materiál určen, je na pytlíku ještě provokativní věta „pro bílé prádlo“. Jistě, můžete namítnout, že tato formulace pouze upozorňuje zákazníka, že nemá v tomto prostředku prát barevné volepení, například batykované hadry z konopných nití, mošničku na fet zakoupenou ve fair trade shopu, antifa mikinu s velkým áčkem zasviněnou při vaření pervitinu apod., protože by tyto prémiové textilie white power nenávratně poškodila. Kdyby tomu tak bylo, formulace by zněla „na bílé prádlo“. Zde to však stojí naprosto jasně: White power prášek je jen Pro bílé. Další důkazy netřeba. Hledíte na šest kilo koncentrovaného apartheidu!
    Podívejme se dál na temnou symboliku
    ultraneonacistického prášku. Název Merkur také není jen tak. Planeta Merkur oběhne Slunce za 88 dnů, což z ní dělá nejnacističtější planetu naší sluneční soustavy. Komise složená ze sociálních ekologů, odborníků na extrémismus a specialistů na ničení zakázané symboliky analyzovala tento stav a dospěla k závěru, že jediným řešením tohoto nepřijatelného chování extrémistické planety je humanitární bombardování atomovými bombami, které by za jistých okolností mohlo změnit dráhu jejího oběhu tak, že by oběhla Slunce již za 87 dnů, což ovšem zase odkazovalo na osobu Hermanna Göringa. Pokud ovšem jde o prací prášek, poselství je jednoznačné. Eighty-eight prášek na bílé prádlo přináší white power do vaší pračky.
    Nejnovější zjištění NASA tyto závěry jen potvrzuje. Planeta Merkur obsahuje ve velkém množství železo! Fašistické tanky byly také ze železa. Další důkazy o spiknutí na galaktické úrovni jistě netřeba. Tohle je výmluvné až dost. Enough is enough.

    Ptejme se – jak vypadá typický zákazník, který táhne z hatecore supermarketu 6kg koncentrované rasové nadřazenosti? Je to pravděpodobně člověk, který místo aby se účastnil komunitní práce, pomáhál Rómům se vzdělávát v automobilových elektroinstalacích nebo převodovkách (rádio a Konstrukt) nebo veřejně odsuzoval neonacistické rejdění, sobecky udržuje v čistotě svůj outfit a popírá tak svůj alternativní look, zvyšujíce ekologickou zátěž a carbon footprint. Takové lidi mezi námi, mezi lidmi moderního typu, definitivně nechceme.

    Zjevná společenská nebezpečnost pracího prášku Merkur bílá síla je v tom, že do produktové řady ultra-neo-mega-hypernacistů přináší komplexitu. Nyní je možné vložit do pračky Bosch, Siemens případně AEG (zakoupené na bilezbozi.cz) tričko Nibelungen, kalhoty Thor Steinar, mikinu Dobermann a vyprat to ve white power eighty-eight prášku, čímž vliv krajně pravicových hnutí opět kruciálně vzroste. Desítky tisíc extrémistů právě nyní perou svoje špinavé prádlo a Ondřej Cakl k tomu mlčí. Zde je třeba rozhodně zasáhnout a formulovat novou sérii zákonných novel posilující pravomoci policie v oblasti namátkových kontrol praček a prádelen, zda v nich nejsou uchovávany nepovolené textilie a materiály jako white-power prací prostředky.

    „WHITE-POWER“ do každé rodiny. Nyní vánoční akce
    88kč / 6kg . -Váš Kaufland….

  93. Jeden můj příbuzný byl v devadesátých letech velmi zapálený republikán. (Jako veliký antikomunista a antikapitalista, to taky byla v té době jediná volba.) Všude možně propagoval jejich myšlenky, pravidelně kupoval týdeník Republiku, dokonce straně posílal peníze, které se „záhadně“ ztratili. Po všech těchto podobných událostech uznal, že ho Sládek zklamal. A už raději volit nechodí. Pro mě osobně z toho vyplývá: Nepodlehnou příliš vábení politických stran (i DS), protože to může nakonec mrzet.

  94. ich,pokud to bylo na mě,kde a kdy jsem jsem o nějakých lidech tvrdil,že jsou neonacisté a neofašisté ? Abych byl upřimný,zatím jsem nikdy nikoho takového nepotkal ani neviděl

  95. Lukáši co říkáš na to že se do vedení Národní strany byli systémem dosazeni lidé kteří měli za úkol tuto stranu rozložit a dále tato strana stála přímo za tím že pokus o sjednocení všech pronárodních uskupení skončil téměř fiaskem . Kdysi to tu perfektně popsal Argus který jak se mně zdálo měl velký přehled co se týče této problematiky ( ten mi tu dost chybí ) . Ovšem jedna věc se Národní straně nedá upřít měla poměrně dobře zvládnutý „marketing “ to je to co já neustále vyčítán Dělnické straně .Někdy mám pocit ( to je slabé slovo ) že to co převedla a předvádí Dělnická strana je klasický příklad podcenění propagandy .

  96. Opakuji znovu – je s podivem, že země kde je obrovské množství přistěhovalců tj. Arabů, Turků, Kurdů, černochů, asiatů a dalších má menší počet krádeží v obchodech než naše země, kde přistěhovalci nejsou téměř žádní. Zjevně to tedy s přistěhovalci nesouvisí. Dokonce možná Němcům vylepšují přístěhovalci statistiky.

  97. Na věku nezáleží. Jsou jistě i starší hlupáci než spring.

  98. Lukáš. Když má podle tebe NS blízko k neofašismu a DS k neonacismu,co nebo koho ty preferuješ ?

  99. Koho zajímají bílé ženy a bílé prádlo?
    Leda německé úchyly.
    Black power!

  100. Black Panther Party,podle čeho si opovažuješ někoho označovat za hlupáka !

  101. Karle nebo Karle ?

  102. Ich,tak to tvrdil asi nějaký jiný Karel přede mnou

  103. * * * Black Panther Party * * *-Je vidět,že se vyznáš…-černoušku…..ha ha…

    http://a3urbanmusic.com/

  104. Co takhle změnit nick Karle třeba jen nepatrně 😉 ? Neb dělá to tu bordel 😉 . Jinak jak říkám když se tu rozjede diskuze tak sem to hovno hodí odkaz a nebo nějaký nesmyslný příspěvek a někdo se chytí , klasika .

  105. Podle názorů. Hlupáci mají hloupé názory.

  106. Karel: já jsem neofašista, jelikož nevím, kam jinam bych se měl řadit, když se s Říšskou politikou neztotožňuji a zároveň se ztotožňuji s mnohým, co nabízel ten prvorepublikový český fašismus…jsem velký odpůrcem liberální demokracie..co se týká dělení na jednotlivé proudy, to by mělo zůstat, jelikož označení nepohodlných slovem neonacista mi přijde laciné a zjednodušující, nicméně spolupráce mezi názorovými proudy by měla fungovat tak jako tak. Tedy nepreferuji nic, pouze spolupráci Žádné házení bahna na ty druhé.

    Ich: o tom jsem četl, ale co mě dostalo byly plky z Odporu, že Národní strana je vedená sionisty a že Endelmanová je Židovka…takvý nesmysly…nicméně tomu o těch agentech bych i věřil, ostatně i něco podobného chtěli (tuším) z BIS po DS. Nemám o tom moc přehled, je všeobecně známý, že NS byla vedená jakýmisi ,,šedými eminencemi,, , lidmy, o kterých nikdo nic nevěděl (ANTIFA měla hold smůlu). Asi to byla slepá cesta, ale jeden čas se mi zdálo, že má v mnohém navrch, než DS. Převzetí ,žezla, Dělnickou stranou na mě trochu působilo jako sebrání preferencí konkurenčně lepší Národní straně. Ale pokud sjednocení nacionalistů ztroskotalo na napojení na nějaké systémové šmejdy, pak je to asi dobře, že NS šla k čertu. Ale kde hledat info o problému, obě strany na sebe hází neojektivní špínu a ještě k tomu se občas ozve Sládek, který ukáže, že jedině on má pravdu a použije ty svoje kecy, který říkal před 10 lety. Argus…vím, že tu někdo takový byl, nebyl to náhodou on, kdo byl dřív členem, ten, kdo psal, že se v zásadě jednalo o idealisty a NS byla pro ně drahým koníčkem?

  107. * * * Black Panther Party * * *: sice skrz dotazy vkládáš píčoviny, to je k neuvěření, ale tohle není pitomý dotaz. Já nejsem stoupencem názoru, že všichni Turci jsou bestie, ale je přirozené, že každý národ je v něčem etnocetrický, pokud půjde o jejch zájmy, ta budou upřednostňovat své zájmy (tj. turecké). V budoucnu by to vedlo k tomu, že Německo by nebylo po kulturní ani rasové stránce německé. Co se týká bezpečnosti, tak nevím, jaký ty máš přehled o tom, jak to chodí v tureckých částech Německa,…vyšší zločinost nelze popírat (a netvrdím, že je dána jejich rasou), stejně jako netřeba popírat užitek z tureckých podnikatelů, kteří platí daně,…ale co z toho všeho, když do budoucna mohou hrozit mezietnické konflikty?

    Vždyť mezinárodní konflikty byly i mezi Evropany a tose lišili jen drobně, byli křesťané, běloši, mnohdy podobná mentalita…a přesto problémy. Tak velké rozdíly jako mezi křesťany a muslimy snad nebudou dělat problémy? Překonali jsme dobu nevraživosti, nebo ji jen díky politické korektnosti zamlčujeme a nemluvíme o ní? Není to pokrytecký? Nehrozí problémy v budoucnu?

  108. A ještě něco: nehodnoť vztahy 2 etnik z toho, že jeden je v pohodě, to je povrchní. Zkus se zamyslet nad snášenlivostí komunit, né jedinců!!!

  109. Karel:Do EU parlamentu jsem volil DS tak jako i v komunálních volebách. ODS jsem volil naposled do Českého parlamentu, před 3,5 lety(volby PsPČr 2006), jelikož nesnáším Paroubka.Při dnešním pohledu to byl stejně vyhozený hlas, ale přiznám se, že DS jsem tenkrát ještě tak moc neznal, ale stejně měli jen přes tři tisíce hlasů takže bych moc nepomohl.
    Samozřejmě manželka taky volí DS 🙂 .

  110. Lukáši ty plky mají něco do sebe . Jsi si jistý že to pravda není ? Mno sas abych se přiznal tak jsem Ods několikrát volil taky . A ta moje nevolí vůbec páč “ prej nemá čas na hovadiny “ 😉 ( a zelení ji hodně nasrali muhehe )

  111. * * * Black Panther Party * * *, koho zajimaji romske smrdute urvane nepracujici rodicky deti:D? Czech Power!

  112. Sakra kde je raphale?snim byla sranda aspon::D ale kdyby tu byl snad by nejakym prispevkem urazil i black pantera ktery tu hlasa cernou silu a rasismus naruby…a nebo by mu nerekl nic? kdo vi…..

  113. Ten tu chybí jen kundám jako seš ty ! Btw je to jeden kus akorát mění nicky ……

  114. Neonacisté jsou hlupáci, kteří nerozumí ničemu, dokonce ani sobě ne. Opájejí se představou ideálů Třetí říše, kdy bylo opět nastoleno pohanské právo silnějšího na život. Kdy bylo podřízeno vše boji nadčlověka s podřadnou rasou. Právo silnějšího bylo nejvyšším zákonem! Proč tedy dnes pláčete nad kapitalismem a voláte po sociaální citlivosti, po rovnosti a ochraně chudých? Proč se ohánítě hesly jako solidarita, spravedlnost? Proč máte na kusech hadru na čele průvodu napsáno národně – sociálně? Vadí vám chudí lidé? Proč? Podlehli silnějšímu boháči! Vadí vám nespravedlnost? Proč? To silný si přivlastnil všechna práva? Vadí vám kradoucí Rom? Proč? Podle práva silnějšího si vzal co chtěl! Vadí vám nezaměstannost? Proč? Silný se zmocnil fabriky a vládne vám! Melete nesmysly. Nic nechápete. Hlásáte myšlenky, které vás samé přivádí k pláči! Chcete bojovat? Tak proč skučíte když vás seřeže někdo silnější? Demonstrujete před věznicí za své soudruhy? Proč? To silnější je porazil a uvěznil. Pokloňte se mu! Vybrali jste si jako modlu právo silnějšího a přesně podle tohoto práva budete rozdrceni.

  115. Tebou :))) , to je zase hoven takhle pohromadě lol .

  116. To jo, taky by mě zajímal raphalův názor(nebo ze strany opozice) na tuhle pomatenou bledou tvář s černým rasistickým myšlením.Chápu negra, který se hlásí ke skupině Č. panterů a kulturou běhání za antilopou.Ale nechápu bílého blbečka, který se za ně vydává, je to něco jako by cigáni podporovali NO.I oni mají víc rozumu něž tenhle frustrovaný pacient. Jsou dvě možnosti buď je fak tak blbý nebo to hraje, ale spíš je. 🙂

  117. Ne jen provokuje stejně jako rofl nebo hnědák .

  118. Ich, kundu mas mezi nohama

  119. To je zas debata o extremismu, na čt24 vedlejší efekty!

  120. * * * Black Panther Party * * * …ty ubohý „člene pantherovy černé strany“…levicový humanisto,..nebo snad anarchisto…
    Toto jsou ti tví multi „k(?)ulturní“ národy..

    …..MERKUR!!!….

  121. * * * Black Panther Party Negr * * *:Hlupáčku když už chceš někoho poučovat,tak si alespoň najdi fakta,národní socialismus je rozhodně o souboji silnějšího se slabším neboť vychází z přírodních zákonů,stejně tak vychází z evoluce.
    Národní socialismus byl ovlivněn naukou o ariosofii,což byla nauka o tom že nejvíš z bílé rasy je rasa nordická.
    Právě to právo silnějšího se i zakládá na evoluci – tak to chápu já – jak jsem popsal výše.
    Solidarita protože národní socialismus je založen na poutu krve a půdy,takže ta solidarita je myšlena v rámci národa nebo rasy.
    A pokud jde o právo na obranu,tak to je Evropanům upíráno.

  122. * * * Black Panther Party * * *: právo silnějšího? Dobře, teoreticky bys mohl mít pravdu, ale to bys musel donutit svůj malý, černý mozeček se nad něčím zamyslet. Jsou všichni NS aktivisti ortodoxní stoupenci Říše, já nikoli. Další věc, to již bude trochu náročnější (zvláště pro tebe): Kdo je silnější? Je to myšleno fyzicky, inteligencí? Ano, hiearchii uznávám(e), ti schopnější skončí obvykle ve vedení firem, ti méně schopní skončí jako řadoví zaměstnanci, mnohdy pracují rukama. S tím já souhlasím. Tak co je vlastně v nepořádku? V nepořádku je to, že naše země se stává ekonomicky závislá na jiných mocnějších zemích – ale jsou mocnější proto, že jsou něco víc? Nebo mají pouze větší kapitál, s nímž mohou disponovat a ekonomicky řídit třeba EU – a k tomu netřeba být schopnější, stačí mít prachy (bohatství země je závislé nejen na pracovitosti a schopnosti občanů, ale i na historii – bývalé Východní Německo na tom nemůže být lépe než bývalé Západní). To je právě ono: PENÍZE – i blb s velkým balíčkem peněz bude na tom vždy lépe, než inteligentní chudák. Tedy: dnes evoluce nevyvyšuje jedince s lepšími schopnostmi, ale mnohdy i bohaté idioty. Navíc tento kapitalismus vede k určité bezohlednosti, kdy vyhrává ten více bezohledný. Malo-podnikatelé nemají ideální podmínky od státu – stále jsou na tom lépe ty velké řetězce jako Tesco a podobní (to má i svůj účel, zaměstnávají také víc lidí)…nicméně, jistě jsi slyšel o tom, jak jsou na tom čeští zemědělci mizerně, vždyť si velké obchoďáky určují výkupní ceny. Není tohle ideální společenský řád. Navíc mnozí ekologové mluví o tzv. dlouhodobě neudržitelném rozvoji. Vše je na něčí úkor. My si žijeme fajnově, ale aby to tak bylo, musí na nás otročit manuálně pracující Číňani, amazonským Indiánům jsou ničeny lesy, kvůli dřevu a drahým kovům, potřebným k našemu průmyslu. Jsou Číňané něco víc – míň než Evropané? Kdyby byli něco víc nebo něco míň, stejně by se to v plném rozsahu neprojevilo, jelikož jim tam vládnou komunisté s tvrdě kapitalistickou ekonomikou, která dělá takové rozdíly, že ti, jež jsou ekonomicky na dně se z těch hoven stejně nevyhrabou, jelikož nemají prostředky a né vždy platí, že je to proto, že jsou to pitomci…

  123. LK.: souhlas, socialismus je myšlen né tak, že by vznikla vláda řízená dělníky, ale pro dělníky…není to o svržení vlády a zrušení tříd a majetku…tohle není bolševismus. Socialismus by měl vést k tomu, aby nevznikaly větší rozdíly mezi třídami (nejde o to třídy zrušit!!!) – jelikož velké rozdíly mohou vést k destabilizaci společnosti – obrovské množství chudých, třeba v Brazílii, Číně, může být zneužito k nějaké radikální změně, jako byly ty bolševické změny. Navíc rozložení majetku je dost asymetrické, dělníci mají pár ticíc, zatímco lidé z vedení ČEZu mají statisíce. Ekonomické rozdíly musí zůstat, ale neměly by být moc vysoké, aby to vedlo k tomu jako dnes, že všichni mají vysokou školu a není kdo by na ně dělal…proto potřebujeme cizince na manuální práci.

    Navíc ,,negerský pantere,, , přečti si něco o eugenice a zamysli se: Je normální, že asociální Cikáni, co neumí vychovat své děti, mají i menší IQ a obecně i horší výsledky v zaměstnání (pokud pracují) – se množí jak myši, zatímco vysokoškoláci a lidé, jež něčeho dosáhli, si děti rozmýšlí, nebo dají přednost konzumu (což je něco, co je spjato s dnešním kapitalismem) a pořídí si třeba jen jedno mimino.

    Ještě něco, inteligentní Cikáni mají méně dětí, než ti cikánští idioti…k tomu navíc: ti inteligentní Cikáni se často smísí a absorbují se do bílé společnosti. Co z toho vyplívá? No přece to, že se cikánská komunita okrádá o ty schopné a zůstávají mezi nimi idioti. Co ty na to? Nyní tvoje argumenty, zkus bez těch urážek, ju?

  124. …..Lukáši,myslím že lépe jsi to nemohl „Panterovu mozečku“ vysvětlit,dík.
    A co mají v textech písní ti -ukřivdění chudáčci-?….asi toto..:

  125. [audio src="http://www.rozhlas.cz/radionaprani/archiv/_audio/00488253.mp3" /]

  126. Nechcete vládu dělníků, ale pro dělníky? Nechcete beztřídní společnost, ale společnost s malými třídními rozdíly. Směšné. Chcete trošku těhotnou ženu, ale ne moc. Chcete aby nosila dítě, ale neměla velké břicho. Chcete aby měla dítě, ale aby nemusela rodit. Píšete, že nevládnou nejschopnější, ale nejbohatší. Opravdu to chcete změnit. Máte pocit, že ti nejschopnější lidé na světě sdílejí myšlenky národního socialismu? Děste se chvíle, kdy bude zavedeno jedno jediné pravidlo pro výkon funkcí ve firmách či ve státní správě a sice test IQ. Potom sbohem neonacisté. To bude dokonalé Good Night White Pride! Budou vás válcovat Vietnamčíci, Číňané a to se vám bude nejvíc líbit, černoocí a černovlasí Indové. Nejste ani chytří ani schopní, umíte jen hrozit silou. Ale rozdíl mezi silným a slabým jednou pro vždy odstranil Samuel Colt. Nemáte šanci.

  127. Black metalist: dobrý rozhovor, jen pro ty, kteří nemají žaludek poslouchat tu pizdu židovskou, mé postřehy, poznámky:

    Paní Tydlitátová uporňuje na jednostranou negativní kritiku Izraele, kterou já sám občas vidím, ale jak ona se kouká na Židy – vždy oběti. V textu zaznělo (není to třeba vidět v žádném kontextu, je to ukázka toho, že ona vidí Židy jako oběti, nebo se je tak snaží alespoň prezentovat):

    ,,..Evropané obviňovali Židy..,,

    ,,..Antisemité jsou mimo..,,

    výstižné spojení: ,,..podlost popíračů holocaustu..,,

    ,,..protižidovská kampaň..,, to je taková analogie k židovskému spiknutí

    ,,..evropské mocnosti vnášeli prvky antiarabismu a antisemitismu..,, dále k tomu komentář, že se jedná o ,,import z Evropy,, si říkám, že ti Evropani musí být fakt zmrdi

    když soudružka řešila, že slovo Žid berou lidé jako nadávku, tak zmínila, že ,,Češi po revoluci kradli,, (myslela v Rakousku)

    ,,..Antiizraelský postoj – kritika malého demokratického státu..,, – že po celou historii je tak demokratický, že?

    ,,..Židé to zvládají s nadhledem..,, – myšleno v Izraeli

    Suma-sumárum, velice objektivní postoj soudružky doktorky Tydlitátové. Smutné je, že nám tímhle masírují mozky denno denně, smutné 😦

  128. K videu rapperů. Tihle jsou nepřátelé soužití ras, tak jako vy a taky skončí stejně jako vy.

    Tohle je černý rap:

  129. * * * Black Panther Party * * *: nemáme šanci, jelikož se systém hned tak nezhroutí, je v zájmu obrovských nadnárodních společností udržet společnost, jež žije konzumním způsobem života, nadále plýtvá materiály a likviduje přírodu, jelikož jedině ta společnost, jež utrácí, drží na nohou ty podniky, které mají peníze a moc…proti tomu nelze jít. Možná časem se v určitých regionech systém zhroutí. Ostatně Evropa chudne a státy se zadlužují…

    Nevím, co je to za blbost, když přirovnáváš naše cíle k těhotné ženě. U nás by se jednalo by se o hodně regulovaný kapitalismus, tedy něco na způsob ncionálního socialismu.

    Zajímalo by mě, jaký máš názor na eugeniku, to jsi nezmínil, píšeš jen o inteligenci, věřím, že s těmi vulgarismy budeš elitou národa (zatím je nám utajeno kterého). Mnozí z nás, co zde diskutují násilí odsuzují, tak proč to sem furt cpeš, dali ti na držku? Proto tu prudíš? Nebyls náhodou v televizi?

    Výběrové řízení do státní zprávy na základě inteligence není špatný krok, ale záleží na znalostech a zkušenostech :-), to je další kritérium,…ale aspoň jsme se shodli na jednom: demokratický výběr politiků je na h*vno, výběrové řízení, jenž by dalo přednost těm nejlepším by bylo lepší…zvláště když voliči jsou DAV, volený z velké části pitomci. ELITA, NIKOLI MASA.

  130. Kdo podporuje NS? Z významných lidí málokdo, ale chyby a neperspektivu tohoto systému si uvědomuje dost lidí, od dnešních humanistických filosofů, ekologů (kteří jsou mnohdxy posměšně nazýváni ekoteroristé, jako my extremisté), komunistů (to asi použije zas nějaký blb, aby nás přirovnal k nim) a jiných skupin…

  131. U nás by se jednalo o hodně regulovaný kapitalismus, tedy něco na způsob nacionálního socialismu. Ano, prostě taková těhotná ženská, ale zase ne moc těhotná. Regulovaný kapitalismus je termín nesmyslný asi jako slovní spojení multikulturní nacionalismus. Prostě nesmysl.

    Kdo volá po eugenice, toho nakonec semele. Když nacisté program spustili likvidovali v něm duševně nemocné a tělesně postižené. Neznám větší zbabělost než zabíjení bezbranných ubožáků. To silní nedělají. Samozřejmě, že eugenikou je též genocida Židů, Romů a dalších, včetně sterilizace. Eugenika je mi z duše odporná. A tobě by měla být též. Protože prohrajete a pak se obrátí proti vám.

    Elita, nikoliv masa? To je hloupý vtip? Tohle slyšet z úst nacionalisty. Vyznavače hodnot, které stojí na vyrovnaných řadách tupců. Gardy v Maďarsku, to je ta kvalita a ne masa? Stačí se podívat na ty pivní ksichty! Elita, nikoliv masa? A dav tupců skandující nic než národ? Ten dav vepřů v bombrech, to je ta elita? Vy jste vždycky budovali masy poslušných idiotů a vždycky jste nenáviděli elitu.

    Neshodli jsme se na ničem. Demokratický výběr je jediný možný. Vše ostatní je čistá protekce, přibuzenská dědičnost, třídní nebo rasový původ tedy hodnoty nezasloužené a nezaručující v žádném případě nejlepší schopnosti. V demokratické volbě je jakási šance v ostatních žádná.

  132. Jdu spát, budu reagovat zítra, snad pár věcí:

    EUGENIKA není jenlikvidace tzv. méněcených, s tím nesouhlasím ani já, ale umělé navyšování porodnosti těch schopných alepších.

    KAPITALISMUS není jen volný trh, ze strany EU je řada regulací, jiank by to ani nefungovalo…a to žijeme v kapitalistickém systému, který je regulovaný.

  133. * * * Black Panther Party * * *:
    ,,Elita, nikoliv masa? To je hloupý vtip?,,
    Někdo to musí řídit stejně jako jsou třeba sympatizanti. I strany jako ODS a ČSSD mají své ovce, jen nejsou vyrovnaní v řadách. Je nutný dát lidem najevo, že pokud s něčím nesouhlasí, že nejsou sami, jelikož jedinec nemůže se systémem a míněním dobře bojovat, chce to jistě organizaci..Jak můžeš napsat takovou blbinu, že hodnoty stojí na vyrovnaných řadách…

    ,,..vždycky jste nenáviděli elitu.,,
    Jakou elitu? Paroubka? Topolánka? Nebo snad Havla? Pokud mě někdo vadí, tak je to právě ta pseudohumanistická „elita“ , která určuje, co se bude a nebude říkat a z nás dělá blbce. Za elitu považuji vzdělané a schopné lidi, jedince, kteří jsou v něčem vyjímeční. Proč bych proti nim měl být? Ale je Paroubek v něčem vyjímečný? Nebo je to opět prasnice, která se do politiky dostala skrze přátele a kontakty?

  134. VAŠE hodnoty stojí na vyrovnaných řadách. Na ničem jiném. A nutno říci, že na vyrovnaných řadách lumpenproletariátu. Paroubek je nevzhledný, ale je to váš člověk, populistický socialista sdružující ve své straně lidi nenávidějící kapitalismus stejně jako vy. Ne náhodou se Rath odvolával na sociální politiku Třetí říe – tak jak to zde činí mnozí z vás. Havel je nezpochybnitelná elita. Tleskal mu celý americký kongres ve stoje, volá mu Dalajláma, volají mu politici z celého světa je respektován kamkoliv příjde. Vandasovi zavolá leda tak finančák, aby doplatil daně. Že Havla nenávidí hlupáci jako vy je pro něj nejlepší možnou vizitkou. A to mu komunisti nadávali do nacistického přisluhovače (sic!).

  135. Ten v oranžovým triku v závěru videa – to musí bejt tuty národní socialista.

  136. Lukáš, presne tak ale celekm jsme se divil co ta tadlitatova dokaze vypotit:D

  137. Havel je prospěchářský parchant ani Klaus ho nemá v lásce. Humanista zasraný, o morálce to se mu to káže, ale vidět věci reálně to nedokáže. Líbivé kecy co se dobře poslouchají, které jen problémy oddalují. 😛
    Ten v tom oranžovým triku, je osle z Čssd.
    My máme schwarz, weiß, rot, to už bys mohl vědět 😀

  138. Podle barvy trička je možná z ČSSD, ale podle názorů je jeden z vás. Rudej socan, hnědej socan, oranžovej socan prostě zlodějskej socan.

  139. * * * Black Panther Party * * *: ,,Paroubek je nevzhledný, ale je to váš člověk,,

    Z této věty mi vyplývá, že přestože je Paroubek nevzhledný, je náš člověk…tedy pokud jsem to pochopil, tak nevzhlednost je v rozporu s NS a vlastně NS jsou docela sympaťáci, viď 😉

    Co se týká Ratha, tak se nedokázal ani obhájit, pouze ukázal na to, že i jeho rodina měla s nacisty problémy, což je dosti zbabělé, kdyby byl Hitlerův sympatizant, dokázal by k tomu říci více, ale pokud si četl o Rathově nacistické minulosti v Blesku, tak si tomu věř ;-).

    Havel je trochu složitější kapitola, ale o tom by to chtělo samostatnou diskusi, věřím, že mnoho lidí ZDE k němu má co říci. Netřeba zmiňovat nějaké trapasy a faux-pas. Já jen zmíním to, že bývalí STBáci nebyli pronásledováni, KSČM nadále funguje..nikdo nebyl potrestát, vše bylo tak hezky sametové jako šlehačka na dortu – hajzlové začli podnikat, jelikož měli nejvíce kontaktů a věděli o změnách nejvíce… Spring psal výše o amnestii pro kriminálníky, kvůli níž přišel o příbuzného. Vše bylo takové absurdní.

    ,,Tleskal mu celý americký kongres,,
    I ožralové ve striptýzovém klubu trestají té kurvičce u tyče, ostatně Hitlerovi tleskalo také mnoho lidí. A kolik konzervativní anglické šlechty mělo k němu sympatie, asi je to určující, kolik tleská ručiček, viď 😉

  140. ,,Tleskal mu celý americký kongres,,
    http://www.humintel.com/scans2/index.htm

  141. 20 let po sametovém převratu stojíme tváří v tvář ještě větší a obludnější totalitě, pravda a láska i zásluhou Havla a jeho spolčených prohrává stále více.
    „Vše, co komunisté říkali o sobě, byla lež. Ale vše, co říkali o kapitalismu, byla pravda.“ (status šířící se po Facebooku)

    Vida. Tak už je to 20 let….. Policie a bije lidi? Vlastní? Kvůli tomu, že zpívají? Naskočil jsem tenkrát do opozičního hnutí, narozdíl od těch Mejstříků a Pajerových jsem si snad nikdy za těch 20 let nemyslel, že už jsme za vodou. Naopak, stále více jsem tušil, že jsme ještě ve větším bahně. Aby nevznikla mýlka, jsem rád, že komunistický režim padl, současné vládce však řadím v podstatě na stejnou, ne-li horší morální úroveň, jako byli komunisté. Komunisté se pracujícího lidu aspoň báli a snažili si ty chaty stavět tajně, současné elity v každém dalším prohlášení demonstrují svou nadřazenou obyčejným ovčanům, tak jako Dalíkova vila v Toskánsku, nebo Grossovy nemovitosti „od strýce“.
    Neobyčejná lidská hloupost samozřejmě nastiňuje otázku, zda si právě toto všechno zacházení lidé plně nezaslouží. Nemohu souhlasit s tímto přístupem a nemohu se přidat na stranu těch, kteří využívají toho, že jsou ostatní blbí a pasivní, byť by možnosti byly. Kvůli svému svědomí prostě nemohu.
    Zatímco dříve dokázal bojovat (tedy hlavně nadávat) na komunisty každý blbec v hospodě, neboť „nepřítel“ byl dostatečně znám, v současné době, i kdyby chtěl někdo bojovat, bude střílet většinou do prázdna, neboť nikdo netuší, kde ten nepřítel, který je cítit doslova všude (pro ty, kteří chtějí vidět), vlastně sedí, odkud nás řídí.
    Zatímco současní propagandisté se nám znovu a znovu snaží vnutit diskusi o tom, zda zakázat komunistickou stranu, nebezpečí globální totality již dávno nepozorovaně vstoupilo mezi nás z druhé strany a tlačí nás ke zdi.
    I dříve však spousta lidí sice nadávalo, ale jen někdo šel a něco udělal. Ostatní se báli byť i jen o některých věcech promluvit víc nahlas a mimo své známé. Bohužel, velmi podobné, velmi podobné je to teď. Strach je mnohdy dokonce ještě větší, neboť lidé mají… posuďte sami.. ty hypotéky! 🙂 Takže se jich to přímo dotýká a říkat své názory na firmu, společnost, vládu, Židy, cokoliv… je už zase zakázáno. Ne, že byste byl hned zatčen, ale jste označen: terorista, fašista, anarchista, komunista, či antisemita. Lidé nechápou, že pokud by se ozvala většina, nebo třeba většina přestala platit daně (ovšem nikoliv potajnu, tak jak to Češi dělají, neboť co je doma, to se počítá!, ale hezky pěkně veřejně!), elity s tím nezmůžou vůbec nic, neboť nemohou nás (zatím) všechny pozatýkat, nebo zastřelit.
    Ano, Havel varuje před novou totalitou.. a asi jen málo koho z nás v roce 89 napadlo, že se po 20 letech nejvíce budeme bát Havla a jeho spolkových kamarádů s krátkými kalhotami: von Schwarzenberga, Vondry, Žantovského, Pehe… to jsou ti, kteří jsou napojeni na Nový globální ústřední výbor, o němž nikdo neví, kde sídlí, takže nikdo neví, kam má jít povyrážet okna. Nový světový pořádek kolem těchto soudruhů obtáčel svá chapadla již dávno v období, kdy ještě běžní občané Československa prožívali léta jalového socialismu. A oni již byli připravováni na své čestné úkoly tak samozřejmě, jako že se jiskra stala pionýrem, když přišel její čas. Dodnes nevím, jak jsou tito soudruzi při své naivitě si vůbec vědomi toho, že jsou výkonnou rukou Bestie.
    Po 20 letech se dozvídáme, že to byli právě ti opěvovaní demokratičtí vůdci typu Thatcherová či Miterranda, kteří volali Gorbačovovi, aby nechal revoluce ve východní Evropě vojensky krvavě potlačit. Jak krásně vyspěle demokratické! Byly to stejné země, kterým teď budeme nosit vodu v Evropské Unii. A zas a znova můžeme děkovat onomu nedoceněnému vůdci s velkým V, a hlavně člověku s velkým Č a s velkým srdcem, že to tenkrát navzdory přání západu neudělal a nenechal nás rozjezdit tanky.

    Lidé znovu nenávidí politiky a vymýšlejí na ně hořké vtipy, už jen s maximálním přemáháním se nepozvracet otupěle zírají na všechny ty další toskánské a jiné aféry… cítí se podvedeni, cítí se obětováni, cítí se být.. otroky. Aspoň ti vnímavější z nich. Ti zbylí si stále ještě užívají jízdy divokého večírku a nakupují a jezdí po světě, aby i jim se dříve či později udělalo zle a začali střízlivět.

    Jenže co s tím?
    Základní lest spočívá v politickém systému, který jsme převzali ze západu. Zatímco tam aspoň část 20. století, veden elitami, fungoval, nyní fungovat přestal, neboť se do několika tisíc globálních elit prodrali lidé s miliardovými konty, přičemž jediným měřítkem vstupu do podobných klubů se staly právě peníze.
    Naše šance spočívá v probuzení skutečných elit země. Naše šance spočívá ve společném snu o budoucnosti zbavené nových nikým nevolených globálních samozvaných vůdců, poslanců a odporníků. Naše šance spočívá ve svobodných a nezávislých internetových médiích. Naše šance spočívá v tom, že začneme svou svobodu bránit dříve, než už kvůli technologické, propagandistické a mocenské přesile protivníka neubráníme takřka vůbec nic.

    Veškerá moc patří lidu, píše se v ústavách různých zemí. Není tam nic o tom, že patří jen několika procentům či promilům z lidu. Takže, současný stav je nejen proti zdravému rozumu, ale i protiprávní. Přesto lidé trpělivě snášejí to ponižování a otroctví. Často se ptám proč… ..
    Takže? Budeme dalších 20 let držet v tichosti hubu a krok?! Budeme-li ještě pár měsíců čekat s probuzením a odvahou, mám obavy, že tu hubu budeme donuceni držet už navždy.
    A možná mnoho lidí začne hledat chybu, teprve až začnou znovu věznit a popravovat. I tak však mějme neustále na paměti, že máme takovou vládu, jakou si zasloužíme. Nejsme o nic lepší, v průměru, než oni. Jsou našimi reprezentanty, to platí. Takže chceme-li na někoho nadávat a s něčím bojovat, vybojujme tu bitvu nejdříve sami se sebou.

  142. Ne kolik ručiček tleská, ale jaké tleskaji. Tleská-li německá lůza Hitlerovi, vaše lůza Vandasovi, či vaši náckové děvkám u tyče v bordelu je to zcela něco jiného, než když někomu tleská elita nejmocnější země světa. A v americkém kongresu Vandasové, Grebeníčci, Paroubkové nesedí. Havel byl sametovej, to je fakt, pokud voláš po tvrdé ruce a myslíš že komunisti měli viset, tak neonacisté by museli viset hned jako druzí, to byste si skutečně přáli? Chápu, že vy byste zavírali za ideje, přesvědčení a barvu kůže, v demokracii se však zavírá za prokázané trestné činy a to je rozdíl.

  143. Negerský pantere: Pokud považuješ anglickou aristokracii za lůzu, tak asi nemá cenu se o tom dále bavit, nejspíš jsi Superman. Přečti si o zadluženosti a funkčnosti americké ekonomiky. Doporučuji knížku: ,,Budoucnost svobody,, od Fareeda Zakarii…není to nácek, je to Američan pocházející z Indie. Kritizuje celý proces demokratizace, který ze systému elit v USA udělal systém zájmových skupin (lobbystů).

  144. A až se o tom dozvíš něco víc, tak zjišťuj, kdo to způsobil a kdo že to vlastně tomu Havlovi tleskal 😉

  145. Fareeda Zakarii si mám přečíst? A proč ne rovnou něco od Aštara Šerana, ten to taky všechno prokouknul. Bože, taková důvěřívá telata aby pohledal, co vám daj vaši oddíloví vedoucí do žlabu, to sežerete. A Lukáši, Země je dutá, to doufám jako správný nacionalista víš!

  146. Negře: seš blb, nemá cenu se s tebou o tom dále bavit. Tento ekonom je uznávaný, a přestože je tmavší než ty, tak je to narozdíl od tebe pro mě obdivuhodný člověk. Jestli ti to udělá radost, je kritikem nacionalistického populismu..ostatně proč ne, v mých očích to nacionalisty poškozuje…

    Země dutá není, ale možný ty ano…o této knížce nevím od svého oddílového vedoucího…blbe

  147. V mym zkrvavenym byte jsou pohazeny tela lezi tu mrtvola pantera a taky zednare havla nemam rad totality upalil bych ty zmrdy ohnem nejvysisi intenzity i v mojem city se tu pohybuje plno spiny same drogy a nekvalitni hadry kdesi s ciny . Jak s toho ven…namocit zmrda do hoven dalsi spinu si pekne narazit na rozen pak bude splnen sen jeste dat dalsi luze nozem do zeber vyhrano v tento den .Na policii zase narezovy stroje sekery macety cepele no ty vole tohle je totalitni stat chci videt hajzly u sibenice stat nikoho nechci jmenovat ale polovinu vlady bych dal pozavirat…

  148. Lukáši jsi jen další naivní bílá huba, která pořád hledá někoho, kdo by jí vysvětlil proč je život složitej a proč se jí nevede tak, jak by si přála. Já ti to vysvětlím a onoho viníka všech Tvých problému ti ukážu. Nejsou to ani Židé ani Bilderberg ani zednáři ani rosenkruciáni ani jezuité ani humanisti ani multikulti ani mossad ani vláda USA ani gayové, ani přistěhovalci – ale ta bílá huba, co se na tebe dívá ze zrcadla je toho příčinou.

  149. Kudrnáči my nikoho nehledáme, ale oni si hledají nás v tom je ten problém a my narozdíl od tebe se s tím nechceme smířit. Jestli to nechápeš tak jsi fakt idiot.
    Evropani přestali kolonizovat afriku, tak měli tu svoji svobodu.Bílý muž opustí afriku a negři jako kobylky, šup za ním . To samé cigoši, bílý muž nás nemá rád, ale kde by jsme se tak dobře měli. Židáci jsou taky rádi v evropě tam být hodně peněz a my jsme dobří spekulanti. 🙂
    Jinak vidím, že o proti nám máš brožůru a jsi zpracovaný jak agent Stb. Jinak většina negrů jsou orientováni levicově, co černý socane 😉 fuj

  150. Aby bylo jasno. Já nejsem žádnej rasista. Když bílej maká, nekrade a nedělá bordel, tak mi nevadí a snesu ho. Nejsem příznivcem nějaké likvidace bílé rasy nebo podobné nesmysly a souhlasím, že bílí své místo v Evropě mají. S tím vážně nemám problém.

  151. Kudrnáči,to je jasné že nejsi rasista, to ostatně vyplývá i z tvého nicku 🙂 . Ty jako negr v cizí zemi nejsi zrovna ten kdo by měl posuzovat chování bílého člověka. Když se ostatně doma chováte k bílým lidem, kteří vám dali základ kultivovanosti takhle

    Metody vrahů


    S bohem

  152. Vy si dětské oběti musíte namalovat, to my těch svých máme fotky.

  153. Pantere, ty jsi fakt špína, poslední komentář byl naprosto ubohý. Já nepovažuji za pravdivé vše, co někdo napíše na netu, ale fotky mluví za vše. Čekal jsem ,že napíšeš něco o tom, že jsou to fotomontáže…

    Já nehledám viníka, problémy nemám. Táta podniká, já si přivydělávám brigádou, studuji, mám dobré přátele…v zásadě mi nic nechybí. Proč hledat viníka, pouze jsou věci, co se mi na světě hnusí. Jen kdybych mohl proti nim vystupovat aspoň slovně, ale ani to dnes nejde…

  154. Jedna kresba bílé holky nepřebije tisíce rasově motivovaných vražd v opačném gardu. Bili snad bílí otroci černých? 6e nemůžeš vystupovat slovně? A co tady asi předvádíš. Pokud ovšem nabádáš k rasové nesnášenlivosti – tak jako černí rappeři ve videu výš, pak se postihu nediv. Ti by u nás šli sedět. V USA mají svobodu projevu vztahující se i na takové věci, proto tam moho neonacisté věřejně hajlovat a křičet rasistická hesla, ale ze stejného důvodu tam také mohou černí rappeři zpívat o vyvraždění bílých. U nás nemůžeš hajlovat ani zpívat o podřezání bělocha. Který model se ti líbí víc? Mě ten náš – evropský.

  155. * * * Black Panther Party * * *- co jsi zač?arab?slovenská kokta?negr?nejdřív se nauč psát,potom kritizuj. Problém je i ten jak píšeš,že v USA můžou-můžou i v Evropě. $ leze do kapes židům z prodeje,tudíš s těží zakažou rasistické písně z USA v Evropě.
    Rději se už dál nevyjadřuj,jsi naprostý kretén a nejspíš jeden z mnoha “ mrtvých“ opičáků.

  156. Pájo, ty bílá hubo, nepoučuj ohledně pravopisu a než něco odešleš, tak si to po sobě přečti, nebo „Rději“ nepiš vůbec. Ale je svoboda „tudíš s těží zakažou“ abys psala na tohle fórum.

  157. Kdo má zájem o dokument David Cole v Osvětimi,tak tady je link,rychle,než to “demokrati” smáznou

    http://uloz.to/3130139/d.-c..rar

  158. Díky Kostroun,už stahuji 🙂

    Jinak pro * * * Black Panther Party * * *,nechtěl sem na takového tupce jako jsi ty už reagovat,ale nedá mi to….napíšu jediné slovo… >>>VÝSMĚCH<<<

  159. 17.listopad a fízlové

  160. neví někdo co je s nezávisle? Koukám dlouho to neaktualizovali.

  161. neratovak: Určitě v tom mají prsty Místní Maskovaní Policisté 😀

  162. Nobo by spise chteli mit:D ale az se tu zae zacne neco dit budou zas machrovat jak to nemaj pod kontolou a jak budou hackovat a podobne 😀

  163. Tento web už tzv. demokracie taky umlčela ?

  164. jiný Karel: To víš, dokonce prý kvůli tomu zasedal kongres nejelitnějších Židů, a slyšel jsem, že měli úplně stažené půlky hrůzou z pádu jejich sionistického, protievropského, homosexualizujícího, levicového, procikánského, protinárodního, protikulturního, protibílého totaltního režimu. 😀
    (napsal jsem to správně?)

  165. Karel,nic takového netvrdím,ale podezřele dlouho tu nic nevyšlo. Mám obavy,že to souvisí s tím jejich protiextrémistickým pogromem

  166. jiný Karel: No jo, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu…
    Miluju lidi, kteří se cítí být „bojovníky proti režimu“, ale za předpokladu, že se režim nebude bránit 😀

  167. Tak nám zavřeli redaktora. Anebo k 20. výroční dostal rozum. Video je relativně zajímavé, nicméně zde jsou k němu připomínky – a to docela relevantní: http://cs.wikipedia.org/wiki/Zpochybňování_holocaustu.

  168. Zdravim Vas, tenhle web skoncil nebo co se deje? Posledni zprava z 16.11.2009, to je trosku malo na nezavisly zpravodajsky web ne?

  169. NoNazdar pochvalen bud svaty Holocauste modlime se k jedine verzi tve k nedotknutelnosti tve a chran nas ruka jehovova kdyz jej zpochybnime…amen

  170. Black metalist: A ty sám ho zpochybňuješ? Na základě čeho? Svého vlastního výzkumu, nebo na základě přečtení mnoha tisíců stran odborné literatury?
    A nebo jsi hlupák, který tak činí jenom proto, že si to „někde přečet na internetu“ a myslí si, že je teď velký rebel?

  171. Karel ani to ani ono:D zhrnu to asi takto: o holocaustu si nemyslim nic mozna byl mozna nebyl je to 70 let tak co je mi po nem, Ale je to tema o kterem se nesmi mluvit tema ktere nemuzes ani malinko spochybnit nemuzes ani pochybovat o nicem co se ho tyka..od praveku je 6 mil. obeti jediny pocet mrtvych o kterem nesmis pochybovat.proto muj prispevek o svatem holocaustu…kdyby se takhle nesmelo pochybovat o tvem hovne napsal bych svaty hovno….nejsem popirac ani ucebnicovi vlez do prdel….pochud nechapes priste nekejhej

  172. Tvá odpověď mě přesvědčila, že opravdu jsi hlupák.

    „je to 70 let tak co je mi po nem“
    …jinými slovy tě nezajímá historie starší, než jsi ty sám. Co že zařvala spousta lidí, já si žiju fajn a prdel mám v teple, co? Velmi omezený pohled.
    Můžeš zkusit říct své babičce, „je ti 70, tak co je mi po tobě“ 😀

    „je 6 mil. obeti jediny pocet mrtvych o kterem nesmis pochybovat“
    …zajímavé je, že na wikipedii například uvádějí i číslo 5,2 milionu. Popírání holocaustu je nelegální z úplně jiných důvodů, než je posvátnost nějakého čísla. Je vidět, že všechno, co o tom „víš“ sis přečetl na podobných internetových diskusích.

  173. Karel Co že zařvala spousta lidí, já si žiju fajn a prdel mám v teple, co? presne lip bych to nenapsal…sak zabil jsme je ja? ne tak kaslu na nakou litost….Jinak babicce ci komukoli jinemu starsimu nez jsem ja bych to nikdy nerekl….protoze to jsou lidi co mam rad.. jaky vztah mam k nakemu holocaustu? zadny.ja vim posvatne neni jenom cislo ale cely holocaust…a z jakych duvodu je pochobyvani nelegalni? to si rad poslechnu…

  174. Black metalist: kdyby to byli tvý příbuzní, tak bys na to měl jiný pohled, nicméně je fakt, že pokud jsou určitý ideály svazovány s touto záležitostí, je to rozhodně špatně.

  175. Lukáš lukas no kdyby to byl nejaky pribuzny ktereho bych timpadem vubec neznal rekl bych si tak maximalni chudak no… ale jako uz me celkem stve ta nevyvratitelna pravda ono zadna historie neni nevyvratitelna nezpochybnitelna…ale jsi v demokracii mozne se stava nemoznym vidis co jsi nikdy nevidel a slysis co jsi nikdy neslysel:D

  176. Já to mr.ám kdo už pochopí že v celý válce zemřelo přes 60 mil. lidí a vy tady furt vytahujete nějakejch 6 mega a co tyěch zbylejch těch už se to netýká že se tu mele jen o těch prý 6 mega vždyť je to jen 10% tak s něma jděte někam

  177. Lázňator takze to mame dohromady nejakejch 12 mega slusny cislo ale aji kdyby to bylo treba 100 mega je m ito jedno

  178. Black metalist hele mě je taky holocaust ukradenej jen mě teď nepadlo že když ho nemůžeme zpochybnit tak ten prý holocaust začneme odbivovat nebo to je taky špatný

  179. Lukáš: Teď teda nevím, kde je spravedlnost. Když se zastanu lesbiček tak mě nazvou rasistou a naopak zase za netolerantního vůči jinak sexuálně orientovaným a násilníka. 🙂 Jinak těmhle černým opicím tu kulturu musíš násilím namlátit do hlavy jinak je nezměníš. JAR je krásný příklad budoucnosti Evropy, doufám, že to snad nebude, ale pokračovat v daném trendu.

  180. Lázňator popirat nebo obdivovat v demokracici te to vyjde na stejno:D

  181. Karel:“je 6 mil. obeti jediny pocet mrtvych o kterem nesmis pochybovat”
    …zajímavé je, že na wikipedii například uvádějí i číslo 5,2 milionu. Popírání holocaustu je nelegální z úplně jiných důvodů, než je posvátnost nějakého čísla.“
    Kdo je tady hlupák a kdo lže?
    Přidte podpořit 10. prosince v 9 hodin ráno v budově Okresního soudu Praha – západ, Karmelitská 377/19, přízemí, číslo dveří 35. Pana Stworu,který si dovolil zveřejnit na svých stránkách článek „Holocaust a jeho 4 mil.varianta“ a pak,že nejde očísla,ale o něco jiného,více:http://zvedavec.org/zvedavec/2009/12/3411-pozvanka-na-hlavni-liceni.htm?PHPSESSID=392rt3jnkmci12ngcfo6232va3

  182. sas: Proboha, to video je nevědecký brak! 😀
    Prý že evoluce zanechala černou rasu až o 200 000 let pozadu. Myslíš, že před 200 000 lety dokázali pralidé stavět obrovské kamenné komplexy a zpracovávat železo, zlato a bronz? Protože to vše černá rasa za dobu svého vývoje zvládla. Technologický rozvoj nedosáhl na úroveň některých evropských nebo asijských kultur, ale to má mnohem více důvodů, než je nějaká „evoluční zaostalost“ (to je tak názor na úrovni 19. století, a pak kdo je tu pozadu:-).
    S rozdílem IQ to v reálu také nemusí být tak horké. Doposud nebyla vyřešena otázka o míře jeho dědičnosti či naopak vlivu prostředí. To, že v horších životních podmínkách (tzn. třeba bez vzdělání) má jedinec horší podmínky k rozumovému rozvoji je věc, se kterou se v případě, že IQ není jen dědičné, musí počítat.
    Navíc při onom konkrétním průzkumu, ze kterého ono video v tomto tvrzení vychází, bylo podle názoru některých odborníků uděláno tolik pochybení, že ho nelze brát za bernou minci.
    Hlášky jako „bez cizího vlivu dokázali vymyslet jen primitivní chatrč“ jsou také projevem nevzdělanosti a arogance. Přijde vám například vybudování Velkého Zimbabwe jako stavba primitivní chatrče? Znalost štépané industrie a později i metalurgie (bez „vlivu jiných ras“) jako nic?
    To, že obrázky lebek jsou anatomicky dost mimo je taky zřejmé, pochybuji, že by někdo z vás tady dokázal odlišit lebku černocha od lebky bělocha, i kdyby jste je měli v ruce.
    „myšlení černochů je omezeno jen na současnou chvíli“
    …ano, to platí možná v prostředí absolutní chudoby. Aneb „žít z ruky do huby“ a neplatí to jen pro černochy. Černoši z lepších společenských poměrů si plánují život stejně jako kdokoliv jiný.
    A závěr videa, které má v popisku „only facts not racism“ začne nabádat lidi, aby „nevěřili ve škodlivost rasismu“ a zakončí se obrovským nápisem „white media“? To má být výsměch? Považuje snad autor videa diváka za tupce? Možná ano, protože pro takové je asi určeno…

  183. *štípané industrie

  184. sas: asi tak :-), ale jelikož lesbičky jsou barevný, tak tě nikdo rasistou nenazve, bílí už tu zemi většinou opustili, rasový teror se týká naštěstí už jen hrstky z nich.

    Karel: ,,Doposud nebyla vyřešena otázka o míře jeho dědičnosti či naopak vlivu prostředí.,,

    s tím souhlasím, i to je důvod, proč se netřeba o tom dlouze bavit. Já věřím, že lidé, jenž se vyvíjeli v chladnějších a jde říci drsnějších podmínkách (žlutí a bílí) musí být vyspělejší, jelikož na ně byly vyvíjeny větší selekční tlaky, ale věc názoru.

  185. Karle: tebe to nějak chytlo za srdce 🙂 Je pravda, že tam mohli dvě nuly ubrat, na druhou stranu některé ty kmeny k tomu opravdu mají blízko. Nevím jak moc bez cizího vlivu zmákli zpracovávat zlato a bronz,ale stím železem na tom moc pravdy nebude, pokud nemyslíš severní afriku. Jinak, když srovnám tvé obhajované negry např. Aztéky kde se dá tvrdit, že nebyli ovlivněni vyspělejšími civilizacemi a měli Aztékové oproti ním hodně navrch, tak přesto železo nezpracovali. Nějací nezávislí badatelé se taky už dnes můžou tvářit i korektně. Velké Zimbabwe je v africe jako pěst na oko, ale otom nebudu polemizovat, moc bych jim to přál 🙂 Tak jak dnes vědci začínají nesouhlasit s některými Darwinovými teoriemi a nahrazují je inteligentním desingem, nebo jestli byl Rex spíš predátor nebo mrchožrout. Pro mě jako normmálního člověka to není až tak podstatné, pro mě je důležité, že je tady nechci. Hodnotím jejich asociální chování, neasimilování do společnosti, žášť vůči zemi která je přijme a hodně jiných aspektů, které nám můžou přerůst přes hlavu.
    Švýcaři odmítnou minarety a média a nevládní org. se můžou posrat, prostě ne, nemůžu stát na straně naivních lidí, kterí se hrají na intelektuály. Ty jsi musel dostat hnilou bramboru a uhel 🙂

  186. sas: opět souhlasím, není ani tak důležité znát přesné příčiny, které jsou jistě i psychologické, nicméně fakt je, že soužití s nimi stojí za h*vno,…to je hold důsledek,…

  187. sas: To víš, že mě to chytlo za srdce, když jsem z toho minulý rok skládal zkoušku ve škole:-)
    S tim železem v africe je to tak, že podle archeologických výzkumů se zpracování železa objevilo v černé africe nezávisle na nečerných kulturách, i když, pravda, později.
    „vědci začínají nesouhlasit s některými Darwinovými teoriemi a nahrazují je inteligentním desingem“
    …to je taky odvážné tvrzení. Někteří, většinou silně nábožesky zaměření vědci, se snaží „povědečtit“ kreacionistické teorie o stvoření světa a nazývají to „inteligentním designem“. Rozhodně se nejedná o nějaký vědecký mainstream a už vůbec nejsou taková tvrzení podložitelná důkazy.
    Jinak k odlévání bronzu – staré černé království Benin (na území tuším nešní Nigérie) dokázalo odlévat z bronzu nádherné, zcela realisticky (!) ztvárněné portréty svých panovníků v podobě zdobených hlav. Dokonce probíhala obchodní výměna těchto „bust panovníků“ se sousedním královstvím Ife. A nepotřebovali k tomu vliv jiných kultur. Problém s dnešní afrikou je ten, že snahou o naroubování nepůvodního společenského systému tam došlo k rozvrácení společnosti a rozmachu chudoby a nemocí. A to není dobré prostředí pro nějaký větší kulturní rozmach a naopak v takovém podhoubí dobře bují kriminalita.
    Vždycky mě pak dokáže nasrat, když se této špatné situace ujme nějaký rasista a začne ukazovat „podívejte se na ty méněcenné opice, žijou ve špíně a chudobě zatimco my nejsme takoví primitivové a máme se líp!“
    Špatně, před intervencí ze strany bílých se o sebe černoši dokázali postarat velmi dobře. Sice ne na technologické úrovni evropy, ale na technologické úrovni která byla dostačující pro prostředí, ve kterém žili.
    Dnešní stav není výsledkem evoluce, jedná se o rozvrat tradiční společnosti, která před tím ale fungovala dobře.

  188. ,,Dnešní stav není výsledkem evoluce, jedná se o rozvrat tradiční společnosti, která před tím ale fungovala dobře.,,

    Nedávno jsem četl v knize ,,Dějiny jižní Afriky,, , že příchod bělochů poznamenal i tradiční společenství v tom smyslu, že je více hiearchizoval. Tradiční kultury byli dříve více rovnostářské a s příchodem Evropanů začlo docházet k tomu, že si jeden kmen podmaňoval druhý. Psali i o hypotéze, že se v té době objevilo daleko více vůdčích typů mezi černošskými vládci…Nicméně příchod bělochů to společenství v lecčems narušil, to ano…ale když už tam přišli a snažili se udělat pořádek, tak nemělo dojít k tomu, aby odešli, pokud něco kolonialisté pojebali, tak tam měli zůstat a nenechat Afriku napospas anarchii.

  189. Karle:Vždycky mě pak dokáže nasrat, když se této špatné situace ujme nějaký rasista a začne ukazovat “podívejte se na ty méněcenné opice, žijou ve špíně a chudobě zatimco my nejsme takoví primitivové a máme se líp!”
    Ne, Karle ja se rozhodně nesměji chudobě může se to stát kazdému a vůbec mě nevadí ty jejich pravěké kmeny, naopak vadí mě ti cěrnoši, kteří jsou jakoby vyspělejší a migrují do evropy, ale jelikož tu nenajdou uplatnění(proč by měli)vytváří gengy a kriminalizují společnost, pak zjistí, že je lepší žít takhle než pracovat v bohaté evropě.
    Dnes již někteří novináři neoficiálně nazívají Fancii, Nová Francie(přirovnání), neoficiálně se ví, že Francie nezbude nic než být islámskou zemí, je jasné,že to nemusí být katastrofa, ale taky to může lecos naznačovat.
    Je zajímavé, že nejbohatší zemí afriky je JAR kde vládli běloši do 94. a momentálně to jde s nima z kopce. Taky to něco naznačuje.
    Karle to máš VŠ :před intervencí ze strany bílých se o sebe černoši dokázali postarat velmi dobře.
    Pravda je taková, že jejich populaci vždy redukovala sama příroda v podobě virů(pravé neštovice) a dalších nemocí, v podobě hladomoru a jiných zákonitostí přírody.
    Ano, může zato bílý muž, ale né tak jak si ty myslíš.Vyřešením nemocí, humanitární pomocí. Jelikož jsou zvyklí mít hodně negříků a my jsme odebraly přírodě přirozenost a média a nevládní org. rozjíždí kampaně nevídaných rozměrů tak to umožňuje přežití dalších a dalších a pak je máme tady. Tudy prostě cesta nevede jsou tři možnosti- 1.nechat je na pospas tak jako kdysi a migranty brát jako okupanty(kruté jednoduché) 2.dokázat jim vysvětli a pomoct, aby měli jedno nebo dvě děti(nezaručen úspěch a nekonečné)3.Podporovat množení a přibíraní vyprodukovaných potomků z afriky do Evropy(možnost vyústění v soc. problémy, ale nic neřeší)
    Lukáš: my jsme jim hlavně ukázali moc peněz a jim se to jen zalíbilo, pak to jde jedno z druhým, jinak tě zdravím 😉

  190. sas: souhlas

  191. sas: S tím, že dekolonizace byla aspoň v té podobě v jaké byla provedena chybou, souhlasím.

    „vadí mě ti cěrnoši, kteří jsou jakoby vyspělejší a migrují do evropy, ale jelikož tu nenajdou uplatnění(proč by měli)vytváří gengy a kriminalizují společnost“
    …takoví samozřejmě vadí i mě (ostatně jako jacíkoliv jiní kriminálníci). Nevadí mi ale černoši, kteří jsou slušní a pracují. Jen ze svého okolí jich pár znám, takže vím, že to nejde takhle generalizovat. Pokud se chovají jak mají, nemám s nimi problém.

    „Pravda je taková, že jejich populaci vždy redukovala sama příroda“
    …ano, v tradiční společnosti přežili jen tolik lidí, kolik příroda uživila. S rozvratem tradiční společnosti zanikl i způsob života, který se na daném území vyvíjel po tisíce a tisíce let, a který udržoval lidskou populaci a přírodu v rovnováze. Dnešní stav věcí je důsledkem tohoto, nikoliv nějaké méněcennosti a neschopnosti černošského obyvatelstva.

    „nechat je na pospas tak jako kdysi“
    …To bohužel moc nejde, zpřetrhali jsme (ne samozřejmě my dnes, ale kolonisté v minulosti) jim vazby na původní styl života, a návrat k němu pro ně prakticky není možný. Zodpovědnější by byl přístup uvedený tebou v bodě 2., ovšem je potřeba použít efektivnější metodu, než dosud, protože negramotnost obyvatelstva je překážkou pro jakýkoliv další vývoj.

  192. sas: S tím, že dekolonizace byla aspoň v té podobě v jaké byla provedena chybou, souhlasím.

    „vadí mě ti cěrnoši, kteří jsas: S tím, že dekolonizace byla aspoň v té podobě v jaké byla provedena chybou, souhlasím.

    „vadí mě ti cěrnoši, kteří jsou jakoby vyspělejší a migrují do evropy, ale jelikož tu nenajdou uplatnění(proč by měli)vytváří gengy a kriminalizují společnost“
    …takoví samozřejmě vadí i mě (ostatně jako jacíkoliv jiní kriminálníci). Nevadí mi ale černoši, kteří jsou slušní a pracují. Jen ze svého okolí jich pár znám, takže vím, že to nejde takhle generalizovat. Pokud se chovají jak mají, nemám s nimi problém.

    „Pravda je taková, že jejich populaci vždy redukovala sama příroda“
    …ano, v tradiční společnosti přežili jen tolik lidí, kolik příroda uživila. S rozvratem tradiční společnosti zanikl i způsob života, který se na daném území vyvíjel po tisíce a tisíce let, a který udržoval lidskou populaci a přírodu v rovnováze. Dnešní stav věcí je důsledkem tohoto, nikoliv nějaké méněcennosti a neschopnosti černošského obyvatelstva.

    „nechat je na pospas tak jako kdysi“
    …To bohužel moc nejde, zpřetrhali jsme (ne samozřejmě my dnes, ale kolonisté v minulosti) jim vazby na původní styl života, a návrat k němu pro ně prakticky není možný. Zodpovědnější by byl přístup uvedený tebou v bodě 2., ovšem je potřeba použít efektivnější metodu, než dosud, protože negramotnost obyvatelstva je překážkou pro jakýkoliv další vývoj.sou jakoby vyspělejší a migrují do evropy, ale jelikož tu nenajdou uplatnění(proč by měli)vytváří gengy a kriminalizují společnost“
    …takoví samozřejmě vadí i mě (ostatně jako jacíkoliv jiní kriminálníci). Nevadí mi ale černoši, kteří jsou slušní a pracují. Jen ze svého okolí jich pár znám, takže vím, že to nejde takhle generalizovat. Pokud se chovají jak mají, nemám s nimi problém.

    „Pravda je taková, že jejich populaci vždy redukovala sama příroda“
    …ano, v tradiční společnosti přežili jen tolik lidí, kolik příroda uživila. S rozvratem tradiční společnosti zanikl i způsob života, který se na daném území vyvíjel po tisíce a tisíce let, a který udržoval lidskou populaci a přírodu v rovnováze. Dnešní stav věcí je důsledkem tohoto, nikoliv nějaké méněcennosti a neschopnosti černošského obyvatelstva.

    „nechat je na pospas tak jako kdysi“
    …To bohužel moc nejde, zpřetrhali jsme (ne samozřejmě my dnes, ale kolonisté v minulosti) jim vazby na původní styl života, a návrat k němu pro ně prakticky není možný. Zodpovědnější by byl přístup uvedený tebou v bodě 2., ovšem je potřeba použít efektivnější metodu, než dosud, protože negramotnost obyvatelstva je překážkou pro jakýkoliv další vývoj.

  193. Omlouvám se, odeslalo se to z nějakých záhadných důvodů dvakrát:-(

  194. Socilologické studie národy/inteligence:
    http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations
    A tady je národnostní mapa:

    Určitě to bude hodně čtenářů zajímat. Lidé si nejsou rovni podle schopností, jsou si rovny právy a povinnostmi (přes zákonem). Tak je to správné.

  195. Zdar je to nejake divné tady se nepisou uz jakou dobu zadne zpravy . . radio mi taky nebezí co se deje lidi?????????????

  196. tak radio nebezi kvuli tome ze sebrali par lidi co to provozovali

  197. Ahoj díval se včera někdo na pořad Ta naše povaha česká na ČT2 v 20h byli tam záběry na tuhle webovku nezavisle.info a to titulní strana pěkně se tam zobrazil text “ Milujeme svou zem! Ale nesnášíme tento stát

  198. Lázňator: a je možnost si to někde na webu pustit? o čom to bylo?

  199. ten dokument zas hromada sraček

  200. Díky 😉

  201. Hanss: Dokument o hromadě sraček? Souhlas, pochodovaly tam a pořvávaly. 😀

  202. Karel.: nevím, proč nazýváš pořvávající Židy za sračky, ale budiž, tvůj názor.

    Hanss: je to hodně jednostranné :-(, myslím, že psycholog, který řekne, že „popírání holocaustu“ je NOVÁ FORMA RASISMU a že není IZOLOVANÝM JEVEM,…to je u mě idiot,…revizionismus se přeci neomezuje jen na ultrapravici a konkrétně na neonacisty…

  203. Smutný, čím to lidem masírují mozečky, propagátor Goebbles byl proti nim břídil.

  204. Lukáš: Hulíš, nebo máš vidiny z něčeho jiného? Můžeš mi napsat, kde v té reportáži pochodovali židi? A kdybys mi tam našel aspoň jednoho co křičí, taky bych se nezlobil!

    A srovnávat tuhle reportáž s Goebblesovou propagandou? Pokud to myslíš vážně, tak u tebe ani není v hlavě nic, co by se nechalo masírovat. 😀

  205. Karel.: mám z tebe obrovské záchvaty smíchu, jak si vtipný 😀 :-*

    Proč bych to nemohl srovnávat s Goebblesovou propagandou? Není to snad jednostranné, částečně lživé…jako právě jeho propaganda!

    Jistě, srovnávat to je vůči tomuto inteligentnímu člověku nespravedlivé, jelikož on neměl potřebnou techniku, jako mají ti zmetci z ČT. Navíc tímhle materiálem nám každodenně vnucují tyhle plky. Nemám v lásce komanče, ale i oni dobře chápou, jak je to s tou jednostranností. Doufám, že sis to pustil celé, je to dost jednostranný pohled. Když tam „psycholog“ říkal ty plky, tak si říkám, jestli to četl v Marxovi, nebo slyšel přímo od Milouše Jakeše. Pokud zmiňuje, že 5% mužů jsou nespokojení, tak možná bych s tím i souhlasil, ale pokud zmíní v této souvislosti organizaci KKK, tak je trochu mimo. KKK byla dříve masová záležitost a tohle se možná týká nějakých těch frakcí z 60. let, ale to soudruh zamlčel. Najde se tam ještě řada dalších zjednodušení, třeba to, že je revizionismus spojován jen s ultrapravicí. Já revizionista nejsem, zatímco existují komunisti, co se revizionismu věnují…a jestli oni jsou rasisti,..to fakt nevím.

    Souhlasím s Hanssem, hromada sraček.

    P.S.: nehulím, mám užitečnější věci na práci 😉

  206. to samý hromada sraček

  207. Lukáš: Jsem rád, že jsem tě pobavil 😉

    A ano, zhlédl jsem to celé, a jelikož o nacistickém německu něco vím, tak srovnat tuhle relativně střízlivou reportáž s obludnou propagandou třetí říše mi přijde absurdní.
    Je to jednostranné, ale stejně tak by byla jednostranná reportáž o dětské pornografii nebo masových vraždách. Na tom není nic zvláštního 🙂
    Goebbles byl možná inteligentní, ale inteligence ještě nedělá slušného člověka. Byla to zrůda (a nejen fyzicky), a pokud k ní cítíš nějaké sympatie, tak jsi buď blázen, nebo pěkný šmejd.
    Jenom doufám, že v životě nebudeš mít děti, abys je náhodou taky všechny neotrávil.

  208. Kare: takže vira v něco z Tebe dělá zrůdu zajimavý já jen že víra v boha zatím způsobila nejvíce vražd na světě křestani zabíjí muslimy a naopak vzpomeň na ty statisíce lidí co uhořeli za živa na hranicích protože měli jen jiného boha…

    Ale máš pravdu každý co v něco věří je zrůda ať v boha nebo lepší zítřky

    PS: křesťani upalovali lidi i za to že sousedovi uhranuli krávu a nebo na kopci obcovali s dáblem jsou to zrůdy a vůbec mě nezajímá že dnes už to nedělaj minulost se s nimy táhne dál.

  209. karel (zhlédl jsem to celé, a jelikož o nacistickém německu něco vím,)….. a Odkud pak z ucebnice dejepisu a nekdy az hororove tragikomicke scenky z koncentranku stoprocent original na Tv nova nebo na ostatnich stanicich? (A ano, zhlédl jsem to celé, a jelikož o nacistickém německu něco vím, tak srovnat tuhle relativně střízlivou reportáž s obludnou propagandou třetí říše mi přijde absurdní.)…..A reklama treba na alkohol a cigaraty ti neprijde obludna?:DJe to jednostranné, ale stejně tak by byla jednostranná reportáž o dětské pornografii nebo masových vraždách)…….a je na tom neco zvlastniho a vis co? ze dokument popiraci holocaustu je systemovy vykrik do tmy a kazdy druhy je podle dnesnich svetovladcu popirac kdezto takovy pedofil nebo masovy vrah je opravdu nejaky zrudny zmrd…nevim jak ty ale radsi bych potkal vecer na ulici 10 popiracu nez 3 masove vrahy..(Goebbles byl možná inteligentní, ale inteligence ještě nedělá slušného člověka) to mas samozrejme pravdu inteligence nedela slusneho cloveka ale ruku na srdce vic kriminality pachaji meneinteligentni jedinci..(Byla to zrůda (a nejen fyzicky), a pokud k ní cítíš nějaké sympatie, tak jsi buď blázen, nebo pěkný šmejd.) zruda nejen fyzycky? to myslis vzhled? to bych od humanistu necekal.. a navic mame demokracii kazdy si muze souhlasit skym cche ne?

  210. Lázňator ktromu krestanstvi..nejsem krestan a celkem jsem proti bohu ale tvuj prispevek jako by psal nejaky zaryty demokrat uvedu male srovnani:pred 70 lety NS podle AH a vojska nacistu…dnes.. demokrati vidi v NS zase koncentraky a ze sympatizantu delaji nacky.Nake upalovani a vyvrazdovanui ve stredoveku je nulovy arhument a dle tveho slovniku hromada sracek..

  211. Lázňátor: Člověk si může věřit co chce, ale zrůda se z něj stane až v okamžiku, kdy na jeho „víru“ začnou doplácet nevinní lidé. Proto byl zrůda Goebbles, a proto byly zrůdy i čelní představitelé katolické církve ve vrcholném středověku a raném novověku.

    Black metalist: Uf, přečíst ten tvůj výtvor dá docela fušku, víš to?
    O druhé světové válce se na rozdíl od tebe mohu dočíst nejen v učebnicích dějepisu a z TV Nova (kterou nesleduji, ani žádnou jinou televizní stanici), ale i v moři odborné i populárně naučné literatury, kterou na toto téma mám doma. Tudíž si mohu udělat velice dobrý obrázek.
    Nevím také, co má reklama na alkohol a cigarety (kdy jsi naposledy viděl reklamu na cigarety v televizi, novinách či billboardu? Nesmí se to, pro tvou informaci) společného s tématem?
    „vic kriminality pachaji meneinteligentni jedinci“
    …to máš odkud? máš nějakou statistiku? Myslíš, že jsou drogoví mafiáni, tuneláři, daňoví podvodníci, hackeři či počítačoví piráti neinteligentní? Ti podle mě napáchají daleko více škod, než nějací hloupí zlodějíčkové!

  212. zadne aktualizace ? copak se deje ?

  213. Black metalist:
    „radsi bych potkal vecer na ulici 10 popiracu nez 3 masove vrahy“
    …Vidíš, já bych třeba raději potkal večer na ulici 10 výrobců dětské pornografie, než 3 masové vrahy, ale to jejich činnost ani v nejmenším neomlouvá.

  214. nejsem demokrat jsem NS a proti bohu samozřejmě nic ve světě nespáchalo tolik zla jako víra v boha jakéhokoliv

    Black metalist‘: jak jsi to myslel tou posladní větou:

    dle tveho slovniku hromada sracek..

  215. Co se dšje že je tohle už skoro měsíc starý okaz.To se nic nového nestalo.

  216. Karel, naucne literatury mam taky doma dost..ohledne tech reklam pred barakem krasne sviti billbord s cigaretamy RGD a kamos ma na panelaku billbord henessy a na vecerce reklama na jakesi martiny .Jinak odkud mam to ze mene inteligentni jedinci pachaji vice kriminality? mam jediny zdroj a to zkusenosti…stemi mafiany a hackery mas sice pravdu ale ja to myslel spis jak je to pro normalniho cloveka..s kym se na ulici vice setkam s mafianem hackerem nebo ciganem touzici po me penezence? hm..

  217. Lázňator, hromadu sracek jsi tady psal jako jeden prispevek…tak jsme si to vypujcil..

  218. Black metalist: Alkohol se může inzerovat celkem volně, cigarety jsou ale značně omezené (reklamy mohou viset na trafikách, ale myslím, že v televizi ani na velkých billboardech být nesmějí (ačkoliv právník nejsem, aktuální situaci v tomhle neznám přesně).
    proti reklamám na alkohol vcelku nelze nic namítat, v malém množství je zdravý, a na etiketách i reklamách se začínají objevovat upozornění na rizika přílišného pití. Když jsem byl tuhle v anglii, tak jsem čuměl na to, že mají na lahvích bezpečnou denní dávku pro průměrného muže / ženu.
    U cigaret, které jsou zdravotně závadné v jakémkoliv množství, se upozornění objevují povinně a dlouho, a možnost jejich inzerce je značně omezená. A tak je to v pořádku.
    Ale stejně nevím, jak to souvisí s místní diskuzí.

  219. Black metalist, jo teď mě to trklo sem trubka

    jináč s tou reklamou na ciga už to maj podchycený i v usa sice je tam tabáková reklma zakázaná ale výrobci cigaret si udělali svý oblečení takže teď v usa potkáš lidi do maj na mikynách trikách nápisy marlboro lucky strike atd. jj lidi sou chytrý ale to jen tak to sem lehce odbočil

  220. Karle.: proč pořád píšeš o dětské pornografii? Papouškuješ to, cos slyšel v tom dokumentu od toho Žida.

    „Goebbles byl možná inteligentní, ale inteligence ještě nedělá slušného člověka. Byla to zrůda (a nejen fyzicky), a pokud k ní cítíš nějaké sympatie, tak jsi buď blázen, nebo pěkný šmejd.“

    Já nejsem jeho obdivovatel, jen jsem konstatoval fakta. Trochu je smutné, že antifašista jako ty označí fyzicky postiženého člověka za zrůdu. Jdou mi bulvy kolem, jsem zastáncem eugeniky a toho, aby zdraví, silní a inteligentní jedinci byli státem podporováni k větší porodnosti. Nicméně vyvražďování postižených NECHCI a označení zrůda pro postižené, to je mi trochu vzdálené. Už chápu, co značí termín PSEUDOHUMANISTA.

    „Jenom doufám, že v životě nebudeš mít děti, abys je náhodou taky všechny neotrávil.“

    Možná si chtěl být opět vtipný, nepovedlo se :-(. Tohle je diskutabilní záležitost. Jedna strana povídá, že Goebbles nechtěl, aby jeho děti vyrůstali v bolševismu, nebo v demokracii. Další pohled na věc je ten, že by mohli být ponižováni. Vem si jak skončil Hácha ve vězení, a to žádný nacista nebyl! Jeho kolaborace je sporná, on do úřadu prezidenta nechtěl jít, ale to máš již vyčtený. Přestože to byl slušný člověk, co zachránil mnoho Čechů před nacisty, byl ve vězení umučen. Jak by skončili děti nacistického politika nechci domýšlet. Nebýt toho, že se blížili Rusáci, a představa, že ty děti pozabíjejí, nebo znásilní a pak pozabíjejí…to mi přijde lidštější ten jed. Tvůj argument je opět jednostranný a vyčtený opět z něčeho…pochybného a JEDNOSTRANNÉHO. Navíc papouškovaný bez přemýšlení. Chci mít děti a fůru, i proto jsem nacionalista, chci pro ně to nejlepší, né budoucnost v Evropě plné negrů, kriminálníků a různé imigranské špíny, která sem tahá akorát nemoci (to mám z přednášek parazitologie).

    Jinak ti přeju pěkný večer a zamyšlení se nad některými věcmi, :-*

  221. Lázňator tak trubka nebudes…no ale to obleceni se znacky cigaret je uz aji unas:D sam mam kosili camel:D

  222. Karel psal jsi neco o obludne propagande 3 rise no a ja napsal o propagande chlastu a cigar.napsal jsme to proto jestli by te vice nemelo stvat todle nez naka 70 let jakasi propaganda 3 rise..

  223. Lukáš: „Trochu je smutné, že antifašista jako ty označí fyzicky postiženého člověka za zrůdu“
    …antifašistou mě nenazývej, mohlo by to vypadat, že mám něco společného s AFA a to bych byl velmi nerad. Ano, dělat si legraci z fyzicky postižených je sice ošklivé, ale u Goebblese mi to nějak nevadí. Dobrého člověka upoutaného např. na vozíček či fyzicky znetvořeného bych zrůdou nenazval, Goebblese klidně, zvlášť, když takový člověk propaguje ideál árijského nadčlověka, kterému sám neodpovídá, a když ten jeho ideál hlásal likvidaci dědičně postižených lidí. V tomhle případě lítost opravdu necítím, tak se na ni ani nmusíš pokoušet apelovat.
    Pseudohumanistou nejsem, neoznačil bych sám sebe totiž ani za humanistu. Jsem kdo jsem, mám své názory a nepotřebuju se škatulkovat do nějakých filosofických směrů. Věz, že mnoho mých názorů by lidem, které ty nazýváš pseudohumanisty asi pěkně hnulo žlučí:-)

    „Možná si chtěl být opět vtipný, nepovedlo se“
    …Je mi líto, že jsi se nezasmál.

    Pozabíjet své děti ze strachu, aby náhodou nežily v demokracii? Jó, to člověka vážně omlouvá. Myslím, že to nejsem já, kdo by se měl zamyslet nad tím co píše.

    Jinak ti též přeju hezký večer 😉

    Black metalist:
    „o propagande chlastu a cigar“
    …je mi líto, ale slovu „propaganda“ nerozumíš. Zjevně si ho pleteš se slovem „propagace“, zde ve významu svobodné propagace svých výrobků ve volném tržním systému (v případě cigaret omezené z důvodů ochrany spotřebitele). Stále mi nedochází, jakou spojitost vidíš s politickou propagandou 3.říše?

  224. Karel.: nemyslel jsem, že jsi AFA…koneckonců ti idioti z ANTIFA nemají patent na antifašismus, stejně jako na nacionalismus nemá patent Národní strana, ani Národní odpor…(dokonce ani já ne, škoda :D)

    „Pozabíjet své děti ze strachu, aby náhodou nežily v demokracii? Jó, to člověka vážně omlouvá. Myslím, že to nejsem já, kdo by se měl zamyslet nad tím co píše.“

    nevím, zda jsi to překroutil, nebo jsi mě nepochopil. Tohle je (podle toho, jak to vidím já) pohled těch antinacistů. Já psal o tom, že ho částečně omlouvá to, že měl strach o to, co by s nimi bylo. Zkus si to přečíst znovu ;-).

    Jinak netuším, co je to obludná propaganda. To je termín z VUMLu? Jak řekl Goebbles, propaganda není ani dobrá, ani špatná…propaganda je prostě propaganda a její účel je jedinný. Její „obludnost“ je tedy diskutabilní, pokud ovšem nemáš nějakou škálu obludnosti či obludovitosti, kdyžtak sem s ní ;-), věřím, že na Necyklopedii určitě něco najdeš (doufám, že tu stránku znáš).

  225. tady k té Necyklopedii, tady je jeden opravdu vědecký článek:

    http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Teorie_vs%C3%A1n%C3%AD_prdu

    podobných článků je tam dosti, doufám, že se na mě nikdo nebude zlobit, je to jen pro odlehčení. Ale vzpomněl jsem si na tuhle stránku, když Karel začal psát o obludné propagandě. Když byla řeč o obludnosti, tak si říkám, že tam zatím nic nedali 😀

  226. Karel. vis jakou v tom vidim spojitost zabyvat se obojim je blbost at uz si pletu slovo propaganda a propagace nebo ne zabyvat se 70 ůlet starou propagandou je stejne platne a nic jako resit ten chlast a cigara..tak asi tolik..

  227. Lukáš:Naprostý souhlas.
    Nechápu Karla a jeho pomluvu o otrávení rodiny Geobbelsových aspoň je vidět jeho zaujatost a jednostranost pohledu.Když už tak, tak dělali to i lidi od pradávna, když byli už opravdu v beznadějné situaci, tak to byl nejpřijatelnější způsob smrti.Geobbels(taky asi neměl čisté svědomí, možná, ale to není podstané) určitě věděl, že situace je beznadějná a věděl co dělají rusáci obyčejným němcům(film Dvojí nepřítel, to jen pro obraznost).
    Co bys dělal ty kdyby se do evropy nahrnuly hordy Negrů z Ariky a byli by jsme v beznadějné situaci a věděl bys, že se chovají jako „negři bez rozumu“? Vlastně vím, ty bys jim to vysvětlil a dohodnul se s nimi 🙂

  228. sas: Zabít své děti je hnus, ať tak, jako tak, určitě to nebylo jediné řešení (pokud by se dostali do zajetí na západ a ne na východ, čekala by je tak změna jména a umístění v nějakém výchovném zařízení).

    „Geobbels(taky asi neměl čisté svědomí, možná“
    …krom toho, že se zabýval propagováním nacismu, tak to byl dobrák od kosti, že?

    Tím se dostávám k té obludnosti, Lukáši:
    Obludná propaganda je podle mě ta, která buď propaguje obludné (zcestné, bezohledné…) ideály (nacismus, komunismus…), nebo propaguje cokoliv obludnou formou (přehnanou, nabubřelou, megalomanskou…). Stačí? Je mi jasné, že napíšeš, že „moderní propaganda je taky obludná tím druhým způsobem“, ale většino to tak není. Obludné byly třeba spartakiády:-) Tak teď už mi snad budeš rozumět, až nazvu něčí propagandu obludnou.

    A neboj, necyklopedii znám 🙂

    Ad AFA a antifašismus: nemají patent, souhlas. Ale mě nevadí ani tak fašismus (který, pokud vím, není z principu rasistický) jako samotný rasismus ve všech jeho podobách. Tedy i nacismus.
    Aby sis to nevyložil jinak, než to myslím: S fašismem nesouhlasím, jsem demokrat, asi tak stejně jako s komunismem, a také se nenazývám „antikomunistou“. Ve slově „demokrat“ už je politický postoj vůči těmto dvěma politickým směrům vyjádřen dostatečně.
    Antirasistou mě ale klidně nazvi. 🙂

  229. Karle:určitě je to hrozné a zavrženíhodné, ale humus je spíš, když to udělá matka v době míru a nebo v dnešní době ve finanční tísni(Blatnice). Když na to budu pohlížet jako realista.Jde jen oto vžít se do jejich a jeho situace, tak se tomu dá říct projev beznaděje, která tady určitě byla. Takové psychické vypětí by asi tady nezmákl nikdo znás. Takže je to neomluvitelné, ale svým způsobem pochopitelné. O tom, kdyby to nebo ono, to už může posuzovat jen bůh.

  230. Karel: Tak už vím, co PRO TEBE znamená „obludné“. Já viděl spartakiády jen z televize, přesto musím říci, že to bylo moc hezké vystoupení a to nejsem komunista. Jen je mi trochu proti to, že tam všichni museli jít nedobrovolně…to je pro mě trošičku obludné.

    S liberalismem, nebo spíše určitým typem liberalismu souhlasím i já. Jen si říkám, že demokracie je blbost. Přece není správné, že slabomyslný člověk má stejný volební hlas jako vysokoškolský profesor. Myslím, že by k ovládání státu stačila banda nějakých odborníků, kteří nepotřebují voliče, pouze systém, který vybere toho nejlepšího, toho s nejlepšími výsledky…což Paroubek ani Topolánek nejsou. Vybrání bych si představoval na základě výběrového řízení – takového, aby byla určitá zpětná vazba a nedocházelo k úplatkům jako při výběru firem na tu kterou práci. Demokracie je systémem blbů. Nebýt toho, že do ní mají právo mluvit i různý zájmový skupinky, které leccos zdržují…

  231. Likas vyberove rizeni? toho nejlepsiho? nu nechci ti do toho kecat ale jak muzes vedet ze i ten nejchytrejsi nejvzdelanejsi clovek by po svem zvoleni treba nebyl uplne stejny jako parouba.. tohle je opravdu mnohem vetsi hovadina nez vsecky prispevky od karla dohromady.a proc by nemohl mit slabomysly clovek(definuj to presneji)jit volit stejne jak ten profesor? co kdyz ten slabomyslny ma mnohem vetsi zajem o zmenu k lepsimu.Inteligence neurcuje slusneho cloveka. (Demokracie je systémem blbů.)-to uz vsichni davno vime ale spis demokracie z nas cche mit blby.

  232. Black Metalist:
    „..jak muzes vedet ze i ten nejchytrejsi nejvzdelanejsi clovek by po svem zvoleni treba nebyl uplne stejny jako parouba..“
    Cos napsal ty, to je ještě větší hovadina. Tedy dobrá, podle čeho chceš vybírat lidi ty? Podle charismatu, podle vzhledu? Podle osobních sympatií, které neznamenají, že je v oboru vzdělaný, že má zkušenosti. V politice jde o to, aby se politik snažil být užitečný pro stát, proto by se muselo zamezit propojení politiků a firem, popřípadě jiných ziskuchtivých lidí. Při výběru dle odbornosti by se předešlo tomu, že by se tam dostal Paroubek, jelikož Paroubek umí akorát dobře mluvit. Takový jako je on by mohl někde vytírat hajzly, ale do vrcholné politiky se nehodí, už kvůli své minulosti. To, jaký bude politik určí systém, pokud bude zveřejňováno, jaké udělal výsledky, co pomrvil, a bude možnost ho po určitých průserech odvolat (což u Paroubka nejde, leda ho zastřelit!), tak se tam dostane někdo, kdo bude mít ambice být lepší. Jako je tomu právě u manažerů. Pokud jsou dobří, podnik funguje.
    Svým způsobem bych stál i na straně té úřednické vlády, kdyby tam nebyl bývalý komunista (jak si nás takový člověk může brát do huby?) a Žid Jan Fišer. Ta úřednická vláda je poměrně levná a efektivní záležitost. Lidé jim neplatí drahé předvolební kampaně, jsou tam ti, kteří tomu rozumí. Snad chybou je to, že jim do toho kecají i politici z ODS a ČSSD. Politika musí jít jedním směrem a né tak, že jeden něco uzákoní (třeba ODS) a ten další vláda to radikálně předělá (ČSSD). Je to neefektivní a v zákonech je bordel.
    „co kdyz ten slabomyslny ma mnohem vetsi zajem o zmenu k lepsimu.“
    To ti nevyvracím, ale slabomyslný je daleko více zmanipulovatelný, takový uvěří i Paroubkovi. Vláda volená slabomyslnými mi připomíná vládu dělníků z dob komunismu. Vybrali slabomyslného člověka z továrny a šouply ho do vrcholné politiky ČSSR a dopadlo to asi takhle:

    Nutno dodat, že tenhle člověk chtěl změnu k lepšímu a měl i velmi dobré sociální cítění (a dokonce měl zájem o změnu k lepšímu). Ale vládnout má elita, né jelita – volená davem, který je zmanipulovatelný.

  233. http://www.novinky.cz/domaci/186927-vlada-urcila-jak-velke-je-male-mnozstvi-drogy.html.
    A to je teprve začátek.Radši nemít děti ,než aby žili v téhle zemi.

  234. co to toto na drogy snad nulová tolerance do pr.ele komu tohle prospěje aha už vím Kocábovcům a fetkám hlavně těm z afy , ale co naše děti?

  235. Další zákon likvidující a přetvářející společnost na liberální paskvil.
    Když se na to budu dívat z pohledu obyčejného člověka.Tak bych tu marišku bral(když už má údajně ty léčivé účinky), ale trochu jiným způsobem. Ať si teda vypěstuje těch pět kytek a taky ať si ho zužitkuje ve svém domě. Ale na veřejnosti to nemá co dělat. Ty druhé drogy tak to je prostě konec. Opravdu to „idě do rjadných sračiek“
    Patriot:To je slabost zdůvodňovat tímto, bezdětnost. Vždy záleží na tobě a tvé výchově, ikdyž okolí je někdy silnější to uznám. Prostě to chce SS výchovu 🙂

  236. sas: přesně tak, naopak, mít hodně dětí je jediné řešení, jednot tenhle systém musí skončit.

  237. Lukáš:taky bych celkem souhlasil s tvým předchozím příspěvkem. Na vrcholných místech by měli být odborníci a autority, na které by dohlížel nějaký výbor volený lidmi. Musela by být přímá odvolatelnost jak autorit, tak členů výboru.Atority by nebyly závislé na vyjádření výboru, výbor by jen dohlížel na fungování a jejich cinnost, aby nedošlo ke zneužití.Výbor by mohl navrhnot odvolání autorit. Jde oto vytvořit jakési napětí mezi autoritami, výborem a lidmi.Samozřejmě odpovědnost za každý podpis 🙂

  238. Lázňator ty ale zase ta ganja muze aji pomahat…opravdu ma lecive ucinky…a navic z vlastni zkusenosti muzu rict ze kdyz si obcas clovek zahuli je to mnohem lepsi nez se ozrat jak dobytek….samozrejme kdo huli kazdy den mel by dostat pres drzku protoze to je znevazovani teto posvatne rostily ktera se pos staleti uzivala pri vyjmecnych situacich obradech a ritualech

  239. Tak ja radsi bych si vypila alkohol nez nejake to huleni a jestli to huleni tak to zdrave jinak co tady ctu tyhle komentare tak jsou tady vetsina z vas DS.Samej rasista 😀

  240. Mechovka myslim ze to neni rasismus…Tady jsou lide kteri uz maji dost soucasne situace…pokud tady nekdo nema rad romy a pristehovalce to psoledni bude barva kuze

  241. Black: nejde jen o Cikány, je vůbec podivný soužití různých kultur. Nedávno mi mladší bratr povídal, že u něho na škole (je v osmičce na základce) se mezi prvňáky zjevila Arabka. Víš jak to bývá o Vánocích na školách, když paní učitelka dětem povídá o Vánocích, všichni dělají vánoční výzdobu a učitelka se ptá dětí, co chtějí od Ježíška…no, ale…objevila se tam ta Arabka a její rodina Vánoce neslaví, takže se tam rozbrečela, že nic nedostane. Pochopitelně učitelce humanistce bylo holčičky líto. No ale, přišli rodiče té Arabky, že je to diskriminace, že si nepřejí, aby se na škole slavili Vánoce. Šli dokonce až za ředitelkou. Tu už je menší humanistka, ta jim řekla, ať táhnou zpátky, že mi se nebude podřizovat jim. Tak jí označili za rasistku.

    To je ještě v pohodě, jelikož jsou pořád v drtivé menšině, ale až jich jednou bude víc, tak se možná zasadí o to, aby se na školách neslavili Vánoce, jako je tomu třeba v některých státech USA…páč Vánoce uráží mormony…

    humus, humus, humus,…Evropa má zůstat křesťanská a bílá!!!
    WP

  242. pro Lukase: holcicky mi je take moc lito ale je to zasluha jeji rodicu protoze jeji vira je alah jsou to mulimove tyhle svatky nedodrzujou a neveri napr:jako u nas v cechach i po celem svete Jehovisti to je to same vanoce ,velikonoce a jine svatky pro nich nic neznamenaji vira je u Jehovistu ze kdyby nevim jak chcipal jeji nejblizsi a potreboval darovano krev od svych blizsich nebo od jinych tak radsi nechaji napr:sve dite umrit jsou to lide kteri jsou horsi nez satani .Ja si myslim ze Arabove to moc prehnali protoze jinych zemich se tohle nedeje v kazde skole napr:nemecko,anglii a dalsich zemich ve skolach jsou ve smes michana decka tohle se muze stat akorat v ceske republice moc se divim ze Arabove se takhle zachovali se moc divim!

  243. pro Black: Vis co me nejvic zajima? ze kdyz nekdo rekne ze v ceske republice neni rasismus ?ja si myslim ze ze rasismus je velkej hlavne ze nekolik staleti romove nechtej v ceske republice a ja myslim ze to zadna novinka neni v ceske republice to je proste normal ale nezapomen ze ne jenom cigani jsou napadeny nebo ze maji strach vyjit si ven kolem 5 hodin vecer ja si mysli ze i bily uz maji strach vychazet pozdnich vecerech jit treba ven vyvencit psa tak ze jak romove tak i gadzove uz se boji jit ven pozdnich hodinach vis co je nejlepsi a spravedlivy je ze jestli je to rom nebo gadzo tak padlo nebo padne amestie pro lidi kteri sedej v lochu za pytlaceni a zlodejickove 1600 veznu ktere budou propusteni z vezeni v lednu alespon v kriminale nedelaji rozdily jestli je to cech nebo cigan budou volni jako ptaci ale ty kteri sedej za znaslneni ,za vrazdu, za kuplirstvi ,za pedofilstvi tem preju do zivoti!

  244. Lukáš, mozna jsem debil ale rodicum te arabky co chteli zakazat ty vanoce bych dal pochvalu nesnasim vanoce….ale jako priklad roztahovani mensin..bila evropa souhlasim..krestanska nikoli,..

  245. Mechovka, zadny gadzo! Cech! to jen tak na okraj…popravde nevidel sem cigana co by se bal po 5ter chodit ven..spis je vidivam vesele ozrale sfetle v pozdnich vecernich hodinach..jinak ktem pytlakum a zlodejickum -pustej je a pribyde kradezi …abych si sehnal naky sebeobrany prostredek a zavzpominal na treninky:D pedofilum a spol preju trest smrti…

  246. pro black:vazne?a kde to vlastne bydlis?nebydlis nahodou v chanove?tam urcite ozraly lidi najdes po 5 hodine ale jestli zijes nekde ve meste jako ja tak nevidim ani dusi jak cigana tak ani gadza proste ani noha jedine kdyz uvidim nebo uslysim kocku nebo psa jinak nic vic vsude klid a ticho tak ze vazne nevim v jaky dzungli zijes!

  247. pro Black: koukam ze si moc velkej kapitalista ale budiz vis co je nejlepsi ze vetsinou lidi kteri vyslovi ze nemaji radi vanoce jsou ty kteri jsou osamoceny a nemaji rodinu tak me to moc mrzi takovych lidi je mi z nich vazne smutno to vis hochu zivot je pes staci se jen odvazat a kupredu to vis jentak ti nikdo nenamaze med okolo pusi aby ti to nekdo oliznul to vis at zije spravedlnost!

  248. Black +Mechovka: nejsem češtinář, ale pište trochu lépe ;-), vždyť se to nedá číst…

    Black: to, že jsi protikřesťansky založený u tebe vidím jako pózu, nevím, co konkrétně ti vadí na křesťanství. Jistě je někdo, kdo řekne, že je špatný, jelikož pochází od Židů…je moc nemusím, ale argument to není. Ať chceš nebo ne, tak je to přeci jen kulturně nejbližší náboženství dnešní Evropě. Neboj, výhrady mám též 😉

    Mechovka: trochu mě mrzí, že dáváš soužití jiných kultur takovou naději, ale je to tvůj postoj, neberu ti ho. To, že se divíš, to je snad normální…,ale každý národ má určité tendence být etnocentrický..a i Arabové budou chtít mít výhody pro sebe, to jen my, Češi, jsme tak odnacionalizovaný národ, že jsme ochotni na sebe plivat a urážet svou národní hrdost (pro příklad: Češi kradou, Češi vždy lezli do zadku jiným národům – Němcům, Rusákům,…), to je trošku smutné 😦

  249. Lukáš, omlouvam se za pravopis ale pisu strasne rychle a nedavam pozor…napravim…K tomu krestanstvi ..Co by mi vadilo nejmene je ze je od zidu.Muj postoj ke krestansttvi neni poza ale ani zast nebo nenavist.nemam ho rad a nepridal bych se knemu z nekolika duvodu:Oblbovani lidi,jakesi desatero a jakasi bible.o bibly pomlcim nemam ji prectenou celou ale tech par stranek mi bohate stacilo..Navic historie krestanstvi je presne takova jaka by podle desatera nemela byt.vrazdy,upalovani drancovani atd atd…dale proc bych mel sedet nekde v chladnem kostele poslouchat strasne varhany jeste strasnejsiho farare a modlit se k necemu/nekomu co mi stejne nepomuze..Jsem atheista verim ze clovek sam sveho stesti strujce aneb jaky si to udelas takovy to mas buh ti nepomuze protoze na tebe sere. http://www.stream.cz/video/153/66972-ice-b-je-buh-s-jezisem-na-rybach to si pust at vis v koho to vlastne veris:D

  250. Mechovka Ziju v dzungli zvane NJ..nemam rad vanoce….za prve puvodne krestansky svatek ale tak kdybych opomenul tohle to tak kdesi se uvadi ze vanoce jsou svatky klidu a pohody….bez se podivat na vanocni trhny,do supermarketu je tam klid a pohoda,? ne…ba prave naopak…pak tech penez..pretvarovani se pred zbytkem rodiny..divat se na ozrale prislusniky rodiny kteri melou nesmysly a divaji se na me jako na vyvrhela kdyz si raz za uhersky rok ubalim brko.Dale silvestr…chudak pes trauma z trapnych ohnostroju bude mit zas jako loni do konce ledna..pak vsude rev ozrali lide slavi jakysi novy rok s naivni predstavou ze nebude stejne zkurveny jak letosni….vanoce jsou komercni svatky na kterych nejvic vydelavaji obchodni reditele a podobni obtloustly kreteni kteri vyhodily klasickeho jeziska a nahradili ho jakymsi santou klausem…jo a jeste kde si vzala ze jsem kapitalista?:D

  251. pro Lukase:koukam ze si az moc svatej ale proc hned urazky? s tou prvni vetou si to moc prehnal? myslis si ze ti pan buh odpusti?radila bych ti aby sis precetl celou bibli udelas nejlip! 😀

  252. Black:nestezuj si ty kappitalisto je to proste zivot a ja si uzivam zivota jeee ten zivot je tak krasny a hlavne kdyz je zajimavej! Tramtrararaaaaaaa mas tezky zivot a hlavne smutnej at zijou vanoce a stasny novy rok 2010 huraaaa

  253. Black:maly dodatek -mel by si chodit casteji mezi lidi a hlavne se odreagovat mozna by si zmenil viru? treba jako buhda nechlastal by si slivovici ale pil by si zeleny caj nebo hermankovy to ja tuze miluji

  254. Mechovka: snad jsem tě neurazil :-P,…já taky piju heřmánkový čaj ;-). Jen nevím, kdes vzala, že jsem křesťan, já pouze křesťansví uznávám. Je to pro mě symbol Evropy, koneckonců díky krvavým křižáckým výpravám se Evropa ubránila proti Turkům. Mám ke křesťansví v mnohém blízko, ale nepřeháním to.

  255. Black: no ty vole, cos to sem dal za sračku? Pokud je tenhle klip pro tebe zdroj informací, tak se nedivím, že jsi protikřesťanský ateista…

    ách jo, tyhle stránky jdou do kopru, už tu není ani pořádná diskuse, kam všichni zmizeli? 😦

  256. Black:ty jsi cizinec?cemu ty veris? jakou viru uznavas?pejska mi bude lito ,protoze ja mam taky psa spis velkou dogu a vim co to pro zviratka znamena ty ohnostroje a bomby ktere si lide vyrabeji doma tak to je prilis ostresne to mas pravdu chudaci mazlickove !

  257. pro Lukase:ty se divis clovece ?kdyz kazdy veri jine vire?Black je urcite jehovista ty krestan a ja katolik a ty ostatni nevim mozna buhdove nebo muslimove ja se teda vubec nedivim ze tady vazne ty sracky dava a jeste ty neverici jako je Black ten urcite zere skopove maso halala -lamb tak to je na 100%muslim 😀

  258. Souhlasím s Lukášem, stojí to tu za prd,nevím kam se všichni poděli.už to není ani aktualizované takže o ničem. zdar

  259. Mate pravdu nejlepsi je zvednout kotvu a odplout tak ze vsechny na palubu cusik

  260. mechovka ja a jehovista?:D dobre si me pobavila nejsem zadny viry verim sam v sebe ve svoje schopnosti a ne v nejakou ubohost na krizi ci v jiny ubohosti…

  261. Lukas video bylo mysleno ze srandy..ikdyz nez jit do kostela poslouchat ty absolutne nechutne zvasty radsi si pustim ice bho ten to aspon bere vsecko z prdele ne jak tady kazdy se tady chyta kazdeho slova. ICB je buh:D a pokud je buh nekdo jiny dolozte dukaz….a ste v prdeli vseci:D jako ateista mam v mocnou zbran oproti vericim….verici rekne ver v boha ci neco jineho a ja reknu ukaz uverim:D lukasi podle satanovi bible muze byt buh kazdy a podle me taky 😀 takze i ty mas radost?

  262. Black:ja myslela ze mi tady nikdo neodepise ale budiz jeste odpovim a mizim ja taky verim sama v sobe kostelum vubec neverim protoze to jsou jen pro prachace A ZE veris ve sve schopnosti to je tva vec TVOJE PALICE ale myslim si ze si tezkej pacient jelikoz tve schopnosti musi nekdo ohodnotit a ne fantazirovat CITUJI: proste ja jsem dobrej tyvole a nadanej na me nema ani ALBERT EINSTEIN heh 😀

  263. Mechovka prosimte bez uz:D

  264. Vsak neodchazejte ,co tady budete delat 😀 hehe

  265. Celkem pěkné zamyšlení nad dnešním „žido“-bolševicko-kapitalistickou „demokracií“
    (nejsem autorem textu – přišlo mi mailem)

    NEDLUŽÍM NIC!
    Znovu, již po několikáté, jsem se rozčílil nad neomalenou drzostí médií, která mi, jakožto občanovi, periodicky vnucují
    myšlenku, že mám jakýsi podíl na státním dluhu a vypočítávají mi výši mého údajného podílu. Znovu důrazně opakuji, že jsem
    si od nikoho nic nepůjčil a nikomu nic nedlužím. Nikdo, ani stát, není oprávněn půjčovat si mým jménem a zadlužovat mne. De
    facto by se jednalo o trestný čin. Nic také nikomu nebudu splácet. Mou osobu si tento stát přivlastnil, aniž by se mne na cokoliv
    ptal, v okamžiku mého narození, ale to neznamená, že si se mnou může dělat co chce, respektive, zadlužit mne. Pokud je stát
    podnikatelskou jednotkou a nedokáže splácet své dluhy, pak zřejmě musí vyhlásit bankrot a musí být zrušen. To ale neznamená,
    že mám být zrušen i já. Dluh by měl být naúčtován podílově všem, kteří tomuto státu vládli v době od vzniku dluhu. Já jsem tyto
    osoby nikdy nevolil a jsem, co se týče jejich jednání (proti němuž jsem často protestoval), zcela bez viny. Z každých 100,-Kč,
    které vydělám, si tento stát vezme 55 – 64 % Kč formou různých typů zdanění. Další peníze si ode mne stát bere formou daní
    z nemovitosti a jiných forem zdanění. Když si za zlomek skutečné hodnoty mé práce, kterou mi stát milostivě ponechá, cokoliv
    koupím, je toto cokoliv také již mnohokrát zdaněno cestou od těžby suroviny k finálnímu výrobku a jeho prodeji. I zde platím
    v ceně výrobku státu odvody. Stát mi účtuje nejrůznější poplatky. Platím téměř nejdražší elektřinu v Evropě a jsem občanem
    energetické velmoci. Hospodář stát platí za kilometr silnice třikrát tolik, co kdekoliv jinde, a tak dále. Stát mne připraví zhruba o
    tři čtvrtiny hodnoty všeho, co vytvořím a vydělám a tyto prostředky prošustruje, nebo přerozdělí neznámo kam. Ani to mu však
    nestačí, ještě se mne a mé potomky pokouší zadlužit. Kdosi neznámý si na tento stát nabírá nehorázné půjčky, jako by byl stát
    jen nějakým bílým koněm zločinecké organizace.
    Stát, nebo kdosi, kdo se za jeho nálepku schovává, si ode mne bere několikrát větší berni, než si panstvo kdy dovolilo vzít od
    poddaného. Udržuje mne v chudobě, abych si nevyskakoval, aby mi snad ani nenapadlo z přebytků založit firmu, začít podnikat
    a zaměstnávat jiné. Sám stát však pracovní místa nezajistí a těm, kdo nemají práci pak bezostyšně přerozděluje to, co sebral mně,
    aniž by se mnou cokoliv konzultoval. A teď mi ještě oznamuje jak mne zadlužil, za což pochopitelně nikdo nenese odpovědnost,
    to udělala nějaká anonymní nezodpovědná krize. Zítra na mne pošle exekutora, aby mi sebral i to poslední, co mi ještě zbylo.
    Vážený a milý státe. Milá Česká republiko… Pěkně mě sereš!

  266. Koustroun:To mi je lito ale bohuzel si nasli blbce!

  267. Kostroun, to je dobry to uz sem kdesi na netu cetl ale ten autor ma pravdu proc bysme neco platit kdyz se zadluzili politici ?

  268. KONEČNÉ ŘEŠENÍ UTLAČENÉ DISKRIMINOVANÉ MENŠINOVÉ OTÁZKY.

    Příslušníci rasisticky utlačených diskriminovaných menšin prchli z rasistické České republiky do rasistické Kanady, aby se jim dostalo rasistického ponižování a nakonec odvržení a sražení zpět do rasisticky xenofobní bažiny České nenávisti.
    Ochránci menšin, ministři a aktivisti se dřou, až z nich lítají piliny, už i sama Evropská Unie se děsí nad tím, jak daleko dospěla rasistická nenávist bídných Čechů, ale nikdo s tím nic neudělá. Už celé generace s tím nikdo nic neudělal. Tak hluboko zažraná je česká rasistická zloba.
    Až dnes. Dnešek, vážení, je totiž den objevu, den převratné změny.
    Den jako každý jiný, řekli byste, ale já – jeden z vás, řadový konzument a daňový poplatník – jsem našel, coby slepé kuře, to příslovečné zrnko. Došlo mi, jak na to.
    A je to tak prosté, jako ta lehounká sněhová vločka, která dopadne a spustí lavinu dobra, a spokojeného tolerantního soužití.
    Nebudu to tajit a podělím se: vy všichni příslušníci rasově utlačených a diskriminovaných menšin, vyhledejte nejbližšího Číňana nebo Vietnamce, kupte mu dvě tři piva a ptejte se ho.
    Jak to udělal, že přišel, a během jedné generace se v tak nenávistném a rasismem prolezlém prostředí integroval.
    Skoro zázrak, řekli byste. Postavte si vedle sebe příslušníka typické rasisticky diskriminované a utlačené menšiny u nás, a Ćíňana, Korejce, nebo Vietnamce. Ano, je nám podobnější, než oni. Barva pleti víceméně stejná, u utlačeného ale rysy naše, indoevropské, zatímco u integrovaného rysy cizí, asijské.
    Tím to ale nekončí – vemte v potaz řeč. Zatímco asiati češtinu zhusta sotva lámou (a není divu, je pro ně těžká) – typický příslušník utlačené menšiny mluví naprosto plynně, byť s obvyklým přízvukem. A připomínám, že neznalost řeči je v Evropě velmi často citována jako jedna z překážek integrace.
    Tajemství úspěšně integrovaných tedy musí stoprocentně zabrat – rasistická zášť vůči nim musí být, logicky, větší, než vůči tradičním utlačeným, protože jsou na první pohled odlišnější rasa. Připomínám, rasismus je averze založená právě na rasové odlišnosti. A přesto to dokázali.
    Konec útlaku, konec rasismu, od teď jen samá radost. Kdo jste utlačen, máte příležitost nechat si ukázat cestu.
    O tom, jaké budou ty rady, co povedou ke konečnému prolomení rasistické zášti Čechů, si netroufám veřejně spekulovat. Bylo by to zavádějící, přesto, že jistou teorii mám – ale to jsou jen moje dohady.
    Jen opatrně s tím pivem, asiati neodbourávají alkohol tak snadno, jako indoevropané. Neožerte je dřív, než vám řeknou, jak na to!

    PS. V tomto článku jsem nepoužil jediné politicky nekorektní slovo. Také nebyl testován na zvířatech, a k jeho napsání byly použity recyklované nuly a jedničky.

  269. spring presne tak.. cinane a vietnamci se tu prizpusobili vyborne..sam mam mezi vietnamci par pratel…jsou poctivy,studuji,maji dobre chovani proste jakokdyby cesi jen vypadaji jinak kdezto utlacovana romska vetsinomensina rozpadle baraky kradou nepracuji vulgarni no proste spis nez lide opice jenom rvou…samozrejme ne vseci i mezi romy se najdou slusni ale jak se rika vyjmka potvrzuje pravidlo…to neni o ceskem rasismu ale o ciganske zhovadilosti

  270. Black:Ty si myslis ze to delaji jenom cigani?a co cesi?jsou slusne?cigan kdyz ukradne tak jenom proto ze ma hlad ale gadzo kdyz ukradne tak v milionech a nejhorsi je ze okrade gadzo vlasni rodinu, kde to vlastne zijes?jaky bazine ?ty mas za sousedy cigani?nebo bydlej v tom meste ?nebo na vesnici?proc se neostehujes nekam kde je bila rasa a mas klid nemusis poslouchat opice! ja ziju v Plzni zijou tady dost ciganu ale samej slusnej spis vase lidi delaji bordel napr:narkomani ,fetaci kteri cuchaj toulen v sacku verejne jsou oprene o zdi a maji bud rozbite kocarky nebo nakupni voziky kradene s Teska bud maji letaky ze schranek nebo plechovky od coca-cola nebo od piva a zeleza co najdou po zemi nebo ukradnou odmontaji nekde a sup do zberny tak ze ti radim odstehuj se a mas klid

  271. Mechovka: kde žijí jenom bílý, chystám se tam odstěhovat, jen nevím, kde to je. Kdysi jsem věřil, že Skandinávie je čistá (navíc plná nordických lidí), ale při školním výletu do Malmö jsem viděl zas jen barevný. Londýn už je též zaplevelen. Kam mám jíti? Napadlo mě do Polska, nebo do Pobaltí, ale tam zas utíkají různí mongoloidi z Ruska, Balkán zase cikánovatí a turkovatí :-(, poraď mi ;-(

    Kostroun: dobrý článek ;-), abych řekl pravdu, tak jsem se ani nezamýšlel nad tím, že platíme daně nejen z výdělku, ale jsou zahrnuty úplně ve všem. Škoda, že jsou podporováni i osoby, co si to nezaslouží (mám na mysli mnohé politiky).

  272. Lukasek:Ten komentik nebyl pro tebe ale pro Black mate to hezky popletene 😀

  273. Pro Lukase:Odstehuj se do Kuby tam nezijou cigani . U vas ceskych gadzu cernoch JE prednejsi nez cigan neblazni?sup a skoc na strom tam neschovavaji banany jako v cechach za komousu tam je maji habadej 😀

  274. Mechoušku: zklamalas mě :-(, myslel jsem, že mi doporučíš nějakí pěkné bílé místo na mapě (nějakou geografickou perličku) a ty mi doporučíš komoušskou Kubu, kde má každý černou hubu. Elita – ti lidé, co za něco stáli, před lety utekli před komunismem do USA (je to divný, ale jednalo se většinou o bělochy – Árijce – španělského původu). Mimochodem, slyšelas o tom, že Fidel řekl, že na Kubě jsou nejvzdělanější prostitutky na světě? To je docela frk…ale k smíchu to není, vysokoškolačky nemají příliš uplatnění, tak se živí touhle činností…bohužel je to dnes rozšířené i na západě EU…

  275. Pro Lukyho:Mas smulu na mape jsem zadnej bily bodik nenasla sama michanice.Nejlepsi reseni je kdyz se po nekolika letech po druhe narodis a splni se ti treba prani nejake zemi kde budou zit lide same bile blondate s modryma ocima nikdo nevi mozna ze se ti to podari narodis se a same belochy zadnej cernej parada ne? A ten frk je dobrej doufam ze ta urazka nepatri me?vis znam taky jeden frk napr:kamoska ma slusneho muze zadnej blbec a ma deti ted si prestav ze jeji muz ji na tolik hlida jako pejsek jenom protoze ze je zarlivej jako psychous miluje ji natolik ze by byl ji ochotnej i zabit ted si prestav pise si s kamosem a vyuziva kazdou chvily kdyz jeji muz se vzdali treba jen do koupelny se vykoupat nebo sprchnou a nebo nekam zajede jenom proto aby mohla svemu kamosi napsat jenom Ahoj jak se mas?to je podle tebe prostytutka?luky,luky,premyslej mozkem a ne fantaziruj 😀

  276. Mechovka ja uz na tebe neminim reagovat kdyz tu byli exoi jako brown jack a spol to se jeste dalo ale take hovna co ty potis to je uz moc..tvuj prispevek jsem cetl po:cigani kradou kdyz maji hlad..dale jsem to necetl nena to cenu to cist….

  277. Kostroun: to je ono. Zastupitelská demokracie = musíte se přizpůsobit většině a pak nést jejich rozhodnutí (příklad – když volí Hitlera, tak se kvůli jejich demokratické volbě můžete dostat i do koncentráku a máte smůlu. Demokracie nemusí vést nezbytně nutně k nejlepšímu řešení – blbec má stejný hlas jako vzdělaný člověk).
    Lukáš: Tebe vysadit do Amsterodamu pod kontrolou psychiatra. Žít lze kdekoliv jinde než v sociálně vyloučených lokalitách. U nás je pár Romů na několik tisíc obyvatel. Roma vidím v naší lokalitě jednou za pár měsíců. Filip Vávra si založil svůj bílý stát v Jižních Čechách, tak asi tam… Jenom z něho kroutím hlavou.

  278. Mechovka: asi jsi mě špatně pochopila, to s tou prostitucí jsem jen dokládal, jak ten režim stojí za hovno, to jestli Ty dáváš za peníze, nebo…to je mi jedno, ani jsem nereagoval na tvůj příspěvek, kdes zmiňovala, že ráda kouříš zdravě :D…nenapadl mě vtipný komentář, navíc NEZÁVISLE nejsou pornografické stránky a diskuse by měla být též spíše k tématu…ale můžeme se někdy domluvit na komunistickém diskusním fóru, kde jim to zpříjemníme něčím zajímavějším ;-). Tvé kámošky je mi líto, mám dost zadaných kámošek a ani jedna nemá problémy se scházet s kámoši. Je to paradox, ale čím více ten partner žárlí, tím je mnohdy větší šance, že ho ta holka podvádí…

  279. NoNazdar: “ Demokracie nemusí vést nezbytně nutně k nejlepšímu řešení – blbec má stejný hlas jako vzdělaný člověk“

    S tím úplně souhlasím ;-), pryč s ní..zanechat určitý liberalismus (to je ta svoboda projevu, oč zde kráčí).

    Asi bych v Amsterdamu nebyl ve své kůži, tuším, že někde v Beneluxu je velké město, kde je starostou muslim, z toho bych se opupínkoval, to by mi nepomohl ani psychouš. Ale díky za doporučení, asi se odstěhuji do jižních Čech, díky za typ ;-), ať žije Vávra.

  280. NoNazdar, a jak se ten byli stat jmenuje? hatecore shop co::D

  281. luky:Ano kourim zdrave ale jen jednoho! a mimochodem kamoska ho nepodvadi je mu verna!

  282. Black:jdi do hajzlu!

  283. Mechovka: jsem rád, že to všichni víme, myslím, že se nám to někdy bude hodit, JUPÍ

  284. Black:jdi do hajzlu!

  285. Black: sorry, ale chtít bílou Evropu není o nenávisti (tedy zbytečná poznámka o HATECORE SHOPU)…já osobně nemám rád negry, jiné rasy nemusím ve své zemi, ale respektuji jejich státy a jejich kulturu. Jsem pro zachování bílé rasy, nejvyspělejší civilizace vzešli právě z ní, nejkreativnější lidé, kteří stvořili ty největší vynálezy pocházeli opět z naší krve. Máme býti na co pyšní. Jen je nutný si uvědomit, že dnes jsme špiněni za různé genocidy – holocausty, kolonizaci, křižácké výpravy, v tom jedou opět ti antikřesťané, kteří při kritice křesťanství ani netuší, že špiní naší kulturu a svoje předky (pyš příště raději o genocidách páchaných muslimy, židy,..)…to je hold náš smutný úděl, ti vyspělejší hold ovládají ty slabší,.. černoši by se s moderní technikou k nám nechovali lépe………………Navíc, není nad krásu bílých holek 🙂 🙂 🙂

  286. (omlouvám se za pravopisnou chybu, asi nemám co poučovat, příště napíšu měkké i)

  287. pro Luky:vazne?a kde prosim te ? ze me pouzijes do sveho clanku?heh dobry kafe!

  288. pro Luky:Pokud vim si krestan tak ze nevim proc si velkej rasista kdyz vetsinou krestane jsou cerne a jak krasne zpivaji hmm supa! Prej- white power NEJSI NAHODOU TY SAM CERNEJ HAH A HLEDAS BILOU ZEM URCITE BY SI TAM PRINESL RASISMUS ,FASISMUS HEH

  289. Black:hele ty jehovisto urcite cigani nekradou , tak jako vase bile huby a jestli ukradne cigan v obchode, tak to neni zadna corka ale vy bily huby kradete pres mrtvoly a jeste k tomu jste dobry na to mate moc dobrej mozek a co znasilneni,vrazdy,pedofilstvi,kuplirstvi a to vse ma prsty kdo?gadzove.Ciganovi staci kdyz je najezenej a mam se dobre.

  290. pro gadze:Bilej si sedne na koloprojede se Prahou prepadne banku a odnese si 100tisict korun tomu rikam teda peknej darecek ale cesi nekradou ze? jenom vyhradne totiz gadzove jsou alergicke na banky ze? cigan ukradne flasku slivovice uz je to tezky pripad ze?

  291. Mechovka, prosim schovej si sve mozkove vylevy na nekoho jineho…jak jsem jiz uvedl uz nebudu reagovat..

  292. Jenom takove srovnani-Komentare mechovky a nase komentare? No? kdopak je tydy rasista? zeby pozitivni diskriminace nebo rasismus naruby?

  293. Ale nedami to precetl jsem si ty komentare mechovky a ac jsem sebevic natuhle postavu nechtel reagovat musim: tak bez servitek kdyz ja bila huba a gadzo ty cerna huba a caje. to na uvod dale: ti bankovni lupicum…tech je ale holka zlata malo sis vybrala spatny priklad…on bankovni lupis me asi neprepadne s dykou a nerekne mobil ty bila hubo…dale vrazdy a znasilneni…no vzhledem ktomu ze ve veznicich je vic ciganu jak bilych rekl ybch ze to taky neni pravy duvod.-tedka mi napises ze politici kradou vic a jsou bili a ja rikam ano kradou mas pravdu politik cech je vetsi zlodej jako cigan…ale co je mi po politikovy ublizuje tim me? me zajima obycejny obcan a jak k obycejnemu cloveku se chova vase etnikum..jeste jsme nevidel gadza prijt za ciganem a chtel by po nem vsecky prachy a mobil a vyhrozoval …a jak rikam porad kdyz se vam tady nelibi kanada neni zase tak daleko..jo a jeste si rypnu kdyz jsme teda cesi takovi rasisti proc nam nevadi vietnamci cinane,mongolci,rusove,cernosi ale pouze cigani? ze by to nebylo rasismem ale romskou zhovadilosti….na zaver dodam cest a slavu vsem romum kteri se rozhodli zaclenit pracuji a slusne ziji pobrat podpory flakacum a zlodejum jak bilim tak romum a dat je tem co se zaclenit dokazali jenze ti je nepotrebuji…tak a ted pis…

  294. Hele ty jehova hlavo jestli jsem cerna huba nestydim se jsem na to hrda ze jsem cerna bila bych nechtela byt ale nezzaomen ze bily gadzo to vis ze nebude chtit od cigana mobil protoze by se ten mobil stitil dat uchu ty rasistycka hlavo ale radsi toho cigana napadnou a zbijou a veznici jsou vic vasich lidi cigani jsou ve veznicich jenom za corku nebo ze se branily proti vasim ceskym drzkam jinak co vim jsou tam co nejvic bezdomovcu a Belusice je nejvyhlasena veznice a hlavne buzeranska ale jaky buzeranti no prece cesky huby to co sleduju co ty pises tak jenom podotknu ze kdyby ses nepodival na internet tak o zivote nevis nic spis si zaostalej clovek delej stim neco nevis kdy natrhnes slachy vis co vsem ciganum vykur do dna 😀

  295. Pro Miroslava Sladka :dlouho si na davkach vid?najdi si praci a makej a necekej na socku celej mesic makej ty bila tlamo a ne buzeruj rasisto

  296. jeste malej dodatek a mizim podle toho jak pise cernej metalista tak to je cigan jak poleno akorat ze se stydi za svou cernou kuzi no jo cernej cigan z bilym jazykem ps:dza ty radake an dre mindz melalo gandus kaj se roma mek horseder melale kale a dzungale so pestar keren gadze dza ker buci a na bes kere paso pc tu zadichlivo makej ty buzno!!!!!!

  297. Mechovka tve komentare jsou presne ten duvod proc bych sel na pivo s jakym kolim clovekem jake koli rasy vyjmka te romske…. nejsem rasista. ale to asi neberes co..jinak buzerujes tady ty to sou nase stranky. ale vi cigani jste vsude jako doma….jenze vite co je nejvetsi paradox ze ani ostatni mensiny vas nemaji v lasce i vietnamci na vas nahlizi jako na tu nejhorsi kastu a pak mluv neco o nakym rasismu..sama si rasistka…podleme jedini rasisti jsou v cechach romove…

  298. …..%pravděpodobnosti….
    – 1/ prochází v noci občan kolem hloučku dvaceti „lidí“…..
    – 2/ prochází v noci „občan“ kolem hloučku dvaceti lidí…..

    ? který ze dvou občanů bezůhonně dorazí dříve do cíle?
    (%?)))

  299. spring ten ktery nejpujde kolem hloucku 20 ti romu ale pujde kolem 20 ti cechu ci vietnamcu ci kohokoli jineho

  300. cernej rasista: ty buzno jedna ja ti neco reknu my cigani jsme usedlici ale vietnamci jsou pristehovalci kdyz prijeli v roce 1988-89 do ceske republiky na praci tak makali v tovarnach jak srouby kdyz videli bilyho cloveka tak si mysleli ze je buh kdyz vysel tanec lambada tak po cele zemi mohli tancovat lambadu akorat vietnamci to meli zakazane a to nerikam ze je chteli vymazat z mapy to nevis? akorat pro vas cesi jsou vyjimecny a to jen proto ze jste se zenily za prachy a jeste k tomu mate bilozlute deti a o cine nepis protoze to je stat cistej vzdelanej a chytrej a o rusakach uz vubec nevyslovuj protoze rusaci jsou kapacita kazdej pacient se jich boji tak ze mily rasisto mam te v pici!

  301. malej dodatek: nezapomen ze na internetu vladnou cigosi a ne vy gadzove a prave proto mate vztek a vis co si myslim ze v tom mas prave prsty ty takovej sasek pocmaranej kterej nema co delat zalozi nejakej blok a jede pres mrtvoly nostop a jeste gratis doporucila bych ti aby si vymeslej uzitecne veci a ne picoviny o ktere nikdo nema zajem tak ze ted me muzes bloknout ty zvireci hlavo.

  302. kurva ja sem se tak nasrala ze mi ztoho praskla zilka v hlave a ze ja tu se porad rosciluju esli mi dezo nezavola zachranu prvni pomoci tak nevim jak to vidrzim do rana bo fet mi dosela dezo se nekde kurvi decka doma beci bo nemaju co do huby.
    zitra jedu po visum do kanady bo ted tam je dost mista moc je jich vratilo!!! tak !su taka pica ze sem lezu idu radei na romea cz

  303. a este jeden dodatek:na internetu vladneme mi cigosi protoze nas je někdi az padesat na jeden.misliminternet tak se muzeme stridat a psat tak richle ze vi nestihate rejagovat na diskusach.to je vsehno ti veprova hlavo!

  304. Mechovka: nepsalas, že už půjdeš?

    Znám jeden dobrej vtípek:

    Cikáni z Čech se chtějí nastěhovat do Kanady, to se dozví náčelník kanadských Indiánů a svolá poradu. Na poradě říká: „Tak mám pro vás 2 zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta špatná je, že k nám dorazí Cikáni z celých Čech. No a ta dobrá – chutnají jako bizoni.“

    Ale asi znáte 😀

  305. Mechovka sice je mozne ze vy ste usedlici a vietnamci pristehovalci.ale zase ostuda pro vas vy tady zijet uz tak dlouhou dobu a jeste vas nektere ani nenapadlo se zacit chovat slusne.vitnamcum se to podarilo za 2-3 generace co tu zily. a ktomu internetu: to se mas cim chlubit ze na 1 PC 50 ciganu:D:D to ti nezavidim..jinak pro male snizeni sebevedomi-nevladnete nikde a to by ste si meli uvedomit…

  306. Vy hlupaci cesky ja tomu chechtam a vy to zerete primo polykate a nejhorsi je ze za me pisete vy cunata wietnamsky hhehe pokud vim lamate si mozek vy po ja nestahuju ani neskladam slova ja to primo napisu a primo ze zivota heheh ubozaci hlave mate slamu o zivote nic nevite kdyby jste nemeli internet nudou chcipnete tak ze si davejte pozor aby vam na silvestra nevybouchli kokoti zasrany :ps vesele vanoce

  307. pro vtipalka a humoristu lukyho:ja znam taky vtip hura cigani se vraceji do ceske republiky a gadze maji vztek protoze se bojej ciganu heh cigani vladnou huraaaaaaaa o gadze chan le ro menge o kula . a mimochodem vtip byl trapnej stahni jinej hehehehehehe 😀

  308. spring:no to je hezky ze za me pises ale to bylo o tobe ze?ja fety nepotrebuji ale myslim ze jsi na hlavu ty fetaku

  309. spring:jeste malej dodatek ty zmrde ja male deti nemam aby na me breceli ty skurvisynu radsi vykourim poradne starymu nez marihuanu nebo nejake drogy ja si myslim ze to beres ty ze si narkoman ty kterej ponocuje aby vydrzel narozdil ja chodim spat v 10 vecer a rano jsem v praci a ziju slusnym zivotem a urcite nejsem pedofil na male deti jako ty heh musis byt velkej sprostak mas rad male holcicky ?ty na to urcite vypadas !

  310. Už je to tu o ničem :-(…No tak se všichni mějte a prožijte štastné, veselé a BÍLÉ Vánoce a šťastný, BÍLÝ Nový rok a též dlouhé roky po něm 🙂

    Lukáš WP

  311. pro luky:napodobne .ps jolanka

  312. Lukaš:No, taky se rozloučím, vidím, že to tu je mrtvé a začínají sem psát nadprůměrně inteligentní cigáni :-D, tak se rači vyhnu diskuzi. Rád jsem poznal tebe, Kostrouna a Jiné zastánce evropských národů a doufám, že ve svých názorech v budoucnu nepolevíte(me). Takže, vám(nám) přeji šťastné a veselé Vánoční svátky a hodně zdravý a úspěchů v Novém roce.Nadruhou stranu pozdravím i odpůrce Karla a snad i NoNazdar, kteří se snažily být objektivní, tak takovým lidem to samé. Tomu zbytku to popřeje někdo druhý 😉
    WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP
    WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP WP 🙂 😀 bis ans Lebensende

  313. Mechovka, prosimte bez uz:D tve prispevky se uz fakt nedaji..nebo pri psani komentaru zapni mozek ….inteligence zadna ale nadavat a vyrvavat a stezovat si to jo….

  314. Já se rozhodně cítím jako příznivec naší evropské kultury a ne jako odpůrce. Je jasné, že jí musíme chránit, ale musíme najít vhodné prostředky. Mechovky a jí podobné opravdu nemusím a vyhýbám se jim minimálně na 10 metrů.
    Porušovat paragrafy jako 260, 261 apod. nemůže vést k lepší společnosti. Antifa extrémista, autnomně-neonacistický extrémista. Jaký je mezi nimi rozdíl? Co dokázali? Obvykle 15-18 let, agresivní jedinec, mizerné školní i pracovní výsledky, často závislý na drogách (popř. alkoholu), psychické problémy (pocit méněcennosti, deprese). Ale – myslí si, že ví jak řídit naší společnost.
    DS je i proto nevolitelná. Nasáli lidi co umí hlavně zvednout pravou ruku, ale tím tak jejich znalosti a zkušenosti končí. I ta německá NPD, kterou bych nevolil, je politicky chytřejší.

  315. NoNazda v necem mas pravdu agroskini to je zkaza pro NS.ale zase ne kazdy nacionalista nemusi byt nacek s mizernym vzdelanim a zavisli na alkoholu.Hodne lidi je vzdelanych s dobrou zivotospravou.pokud cche byt NS nekdo jenom aby se opil a pobil necht z nasich rad vystoupi a najde si jiny konicek, NS neni otom nekoho zmlatit nebo se ozrat..treba ja jsem nacionalista tudiz podle medii a antify nacek .nezvedam pravou ruku neposloucham WP ani rac .dalo by se rict ze jsem patriot…jde mi o blaho nasi ceske zeme. kte DS vis oni jsou v podstate chudaci myslenka dobra myslim ze pan vandas neni zadny nacek ale clovek ktery miluje svou zem a ma uslechtilou myslenku..no ale ze ho zacnou volit agroskini stim asi nepocital proste se asi vic ujal mezi temi rvaci. NPD -mimo narod-nezajem:D

  316. pro luky a Black:mam iq prumerne tak ze jsem v poho ale moji drazi spisovatele preji Vam Stastne a Vesele Vanoce Ps:Jolanka Balogova

  317. Mechovka

  318. tobe taky prijemne vanoce…

  319. Nová rada….

    Bylo to už dávno kdysi.
    Lev, král zvířat, usmyslí si
    Poslat posly do všech stran.
    Každý poddaný i pán,
    Ať je velký nebo malý,
    Má se dostavit ke králi.
    Tak lev chtěl a tak rozkázal,
    I knížeti orlu vzkázal,
    Aby s všemi svými ptáky
    Dostavil se k dvoru taky,
    Vždyť ho všichni poslouchali
    A horlivě na to dbali,
    Slyšeti královské slovo
    – Tehdy též panství orlovo,
    V časech, kdy se toto dálo,
    Výsosti lvu podléhalo.
    A tu orel bez váhání
    Na to královské vzkázání
    Přivedl svých věrných pluk,
    Když už zvířat velký shluk,
    Horlivě pobíhající,
    Svému králi k disposici
    Připraven byl na rozkazy.
    Zástupem si cestu razí
    A lev s velkou laskavosti
    Vítá hned své milé hosti,
    Nejdřív s orlem objímá se,
    Pak pokyne jeho chase
    A orlovi vzdává díky
    Za oddané služebníky.
    Už se utišili všude,
    Všichni čekají, co bude.

    ….příjemné Vánoce,úspěšný příští rok všem ČECHŮM,MORAVANŮM, SLEZANŮM, ….a zde diskutujícím bez ohledu na názory…..spring.

  320. pro cigani:Z oblohy se sypou hvezdicky slyset jsou z koledy z dali at se Vam ciganum splni vsechna tajna prani.Prejeme Vam vsem ciganum na celem svete vesele vanoce a stastny novy rok 2010 hlavne pohodu,usmev na tvari v pristim roce at e vam ciganum vsem dari hodne zdravi.Happy merry christmas all gipsy’s

  321. vsem ciganum:aven bachtale roma pa calo svetos a sajsipen bachtali karacona a nevo bers

  322. VESELOU CHANUKU A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 5771 🙂

  323. JAJ MIMOZEMSTANI VESELE VANOCE

  324. NoNazdar:,,DS je i proto nevolitelná. Nasáli lidi co umí hlavně zvednout pravou ruku, ale tím tak jejich znalosti a zkušenosti končí. I ta německá NPD, kterou bych nevolil, je politicky chytřejší.“
    Tak zrovna konkrétně ti dva co byli zachyceni na fotografiích se zdviženou pravicí,bylo to i v médiích,tak jeden má maturitu, druhý vysokou školu.

  325. PRO GADZE:VSECKI STE NACKOVE ZMRDI CESKI KDIBI VAM ZUSTALI KOSTI O KAPRA V KRKU VI PRASECI VYFOOUKLI HLAVI V ZDUCHEM

  326. …Mechovka…tvá diagnóza..:
    DEMENCE- je duševní nemoc způsobená degenerativními přeměnami v mozkové tkáni. Může být způsobena úrazem či nemocí mozku. Nejčastěji jde o zánět mozku (lat. encephalitis), zánět mozkových blan (meningitis), intoxikaci, duševní poruchy nebo poruchy metabolismu. Nepostihuje všechny složky osobnosti (duševní, fyzická, sociální) najednou, ale postupně, některé mentální funkce jsou poškozeny jiné zachovány a oproti mentální retardaci má charakter postupného zhoršování a prohlubování symptomů. Nejčastějšími příznaky demence jsou poruchy krátkodobé paměti, úsudku, orientace, pozornosti, chování, schopnosti abstraktního myšlení a komunikace, jež buď přestává úplně, nebo je nesrozumitelná. Důležitým aspektem demence je ztráta již získaných duševních schopností, nelze tedy hovořit o vrozené demenci. V případě, že se člověk již narodí s poškozením mozku, které se později v jeho vývoji projeví deficitem kognitivních schopností, hovoří se o mentální nebo o psychomotorické retardaci (zpoždění).
    MENTÁLNÍ RETARDACE- je postižení jedinců, při kterém dochází k zaostávání vývoje rozumových schopností, k odlišnému vývoji některých psychických vlastností a k poruchám v adaptačním chování. Mentálním postižením nebo mentální retardací je nazýváno trvalé snížení rozumových schopností, které vzniklo v důsledku organického poškození mozku. Není to nemoc, ale trvalý stav, který klasifikujeme do šesti základních kategorií…::
    * 2.1 Lehká mentální retardace (IQ 50 – 69)
    * 2.2 Středně těžká mentální retardace (IQ 35 – 49)
    * 2.3 Těžká mentální retardace (IQ 21 – 34)
    * 2.4 Hluboká mentální retardace (IQ nižší než 20)
    * 2.5 Jiná mentální retardace
    * 2.6 Nespecifikovaná mentální retardace
    …na které stadium se cítíš…Mechovko??
    Jelikož umíš již psát i na klávesnici PC,bych to odhadoval
    na bod -2.2 Dg-F70–F79.
    Příjemný zbytek roku,…a mnoho sil do vzdělávání v roce příštím.

  327. springTva diagnoza je vazne dobra a mimochodem krasne si to napsal o sobe tak se mi to libi konecne ses odvazal radim ti zacni stim neco delat nebo se stoho uplne zblaznis drzim ti palecky a to mocinky.PS:doporucuji aby si chodil casteji mezi lidi nekolik let u pc to musi byt hruzostrasne vyraz si s kopytka a uvidis tva reakce na agresivitu a vulgarnost,sobectvost a sprostaren te urcite dostane z tve hloupoucke hlavickya hlavne nedelej ze sebe blbce a saska takove lidi nemaj radi mel by ses schopit a jit kupredu s pozdravem Jolanka Balogova.

  328. Dodatek pro spring: Doporucuji tento zdravotni pripravek je moc ucine a hlavne pomaha:Ma antibakterialni,atispamolyticke, sedativni, relaxacni,tonizacni,afrodiziakolni,analegeticke a silne antivirove ,ucinky.Z klidnuje centralni nervovy sytem a uvolnuje gastrrointestin.. satureiodies, maniodepresivni , neuroticky paranoikmus tato lecba je doporucena hlavne tem lidem kteri trpi s touto dusevni nemoci!

  329. spring:Pro tvoji zajimavost ma inteligence je prumerna tak ze slusny iq 107 heh.

  330. Mechovka, iq 107?? :D: a ti mse jako chlubis?

  331. Pro psi cumaci:!!!!!!Ta ara man zajima vase nazory sa dilinipen mam vas rasisti a DS vsecchny v pici!!! a vy to co vylizte mi prdel vy gandelaci 😀

  332. …tak jsem se mýlil…
    bod -* 2.4 Hluboká mentální retardace (IQ nižší než 20) je správně….bohužel…..( a o vylízání análku si řekni svojemu Dežovi…při vaši 69tce,pokud tvůj mozeček ví,co to je…)))

  333. To black bird:hejjj ty pijavice nevim do jake konzervi te mam zakonzervovat ale budiz anal nebo 69 nevim co to my cigani akorut vime co to je pojd na me nebo otoc se jinak ne ale vcera me gejza prekvapil osoustal mi prdel a dneska jsme meli chut na obracenej oral tak ze ja byla otocena zadkem k jeho puse a ja zase s pusou k jeho curaku gejza mi lizal prdel i picu a ja mu kourila curaka tak ze nevim co to je anal nebo 69 heh

  334. Mechovka no a co ja stim?D: ale jako k psani sexualnich zazitku si porid denicek 😀 tady to nepis

  335. pro jehova a krestana:hele vy hrisny nadoby ja psala tomu ksychtu srinng chtel vedet jestli vim co je 69 ja odpovedela NEVIM tak ze to je tvoje dvojce nebo jste jeden ksycht no ma ucta a mimochodem do deniku nepisu protoze nemam takove kokotiny nepestuju nechavam volnej prubeh tak ze se uklidni svuj hormon ty skryta kamero!

  336. Tak koukám a vidím, že jsou tyto stránky už dávno mrtvé. Více nežli měsíc se na nich neobjevilo nic nového, což mě jen utvrzuje v mém přesvědčení, že se již od počátku existence tohoto webu jednalo o provokaci fízlů či BIS. Cíl této provokace byl evidentní – zmonitorovat pisatele příspěvků… Už dávno ale fízlové získali co chtěli a nyní se zde exhibují pouze transvestiti typu „Mechovky“ apod.

  337. Pro fízlovského autora těchto stránek – klidně si mě předvolejte, tyto komentáře nepíši anonymně, jsem dostupný. Zjišťování důkazů formou provokace je v tomto státě stále protizákonné – nelze ji u soudu užít jako důkaz, a tyto stránky byly důmyslnou provokací…. Pro „Mechovku“ – tvoje ubohé sračky nikoho nezajímají… Jinak, Mechovko, svým komentářem: „Pro gadže, všichni jste rasističtí zmrdi“ atd. jsi porušila paragraf 198 tr. zákona, mrdko.

  338. PRO:STB:VY TEPLY LESBICKE HLAVY KDYZ JE DEBATA O CIGANECH TAK NAS URAZITE NA POCKANI ALE JAK SE JEDNA O VASE CESKE BILE TLAMY TAK SE BRANITE MY SE TAKY BRANIME PROTO VASIM UTOKUM TAKZE:VY TEPLOUSI CESKY VZDYT VY TADY PISESTE SAME PICOVINY VY BLCI PATRITE DO BESKOVIC A DOSTAT KAZAJKU VY RASISTICKE HLAVY BEZ TE VSECHNY DO PICI VY ZMRDI MICHANI KONCIM VY SMRADLAVY TOPINKARI.

  339. PATRON:TVOJE ZENA JE MRTKA CHCIPLA HUBO RADSI BEZ MAKAT A NEBUZERUJ TY UBOZAKU SPROSTEJ PEDOFILSKEJ TY STEJNE NA VIC NEMAS BUZNO!

  340. Mechovka, nejsem nacek nikdy jsem nebyl ale po cteni tvych komentararu musim rict ze ten chlap mel neco do sebe…

  341. (mooning)

  342. Nebavte sde o oplzlostech, nás nezajímá, s kým mechovka šukal/a..

    Pokud tu ještě je vůbec někdo, kdo čte tohle zbídačené fórum (až na těch pár Rómů), tak je tu dobrá zpráva: 🙂

    http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/rasismus-v-cesku/byvaly-vudce-ku-klux-klanu-duke-prijede-opet-do-ceska_153285.html

  343. Tschechische republik ist grobe rassistisch land hatten sie ordnung seich doch nicht rassistisch lass ziguener im zimmer.

  344. Dobrá zpráva Lukáši,díky. jsem zvědav jak ta návštěva dopadne tentokrát! zdar

  345. Das muss ich verbitten ich werde neugierig .=

  346. Tyhle komentiky co ctu jsou nehorazne jak muzou lidi byt bezcitny furt se tady projednava jaci jsme cigani podle vas gadzu jsme co?kanibalove?domorodci?z doby kamene? nebo za karla klacka?meli by jste stim prestat a debata mela byt nebud me rasisti.

  347. honibrk, to by bylo hezke nebudme rasisti ale to by tu nesmela byt mechovka a sirit tady rasismus a hovadiny

  348. pro STB: vudce ku-klux doufam ze ho zavrou nebo toho rasistu nekdo zastreli nejlepsi by bylo kdyby letel s letadlem a spadlo letadlo do bermunskeho trojuhelniku takove rasisti si zaslouzeji co proto heh

  349. Lukáši:Tak tole je už celkem náprc, 😀
    http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/index_img.php?id=129897

  350. haha ostuda pro ceskej narod wietnamci ovladaji ceskou republiku cesi jsou ted odpad a pro smich hahah jine zemi by se to nestalo aby teDa v ANGLII CHVALILI MIISS Pakistani nebo Indie to nikdy zivote jedine GB HAHA STIM SE VY GADZOVE MUZETE CHVALIT HAHAH WIETNAMCAMA A KDE JSOU CESKE MISS?VELKA OSTUDA PREJ WIETNAMCI ZIZALI HEH.

  351. TAK TEDA CESKI STAT TEDA TO PREHNAL ALE JIM NENI SE CO DIVIT CESI SE ZAPRODAJI I DABLUM ZA PRACHI ALESPON KDIBI BILI KRASNI VIETNAMKI ALE CELATI A OSKLIVI MISS WORL BI NEUSPELA ANI JEDNA POSLALI BI JE NA POLI NEBO SAZET RIZI JAKO KDYZ CESI REKLI A PROHLASILI ZE MICHAEL JAKSON NEBYL ZADNEJ PORADNEJ ZPEVAK TYVOLE CHCIPLEJ NAROD CESKEJ NEVEDI CO TO JE PORADNA HUDBA U NICH JE KAPELA JAKO ZLUTY PES CHA CHA

  352. Takze muzu rict ze miss Vietnam se povedl jsou hezci holky nez nase cesky moc krasne holky.

  353. vietnamkam bich dal akorat vikurit ale bojim se estli nemaju zizali nebo kirme mezy zuby tak radsi je pochciju

  354. sas: co naděláš, ale BÍLÝ HOLKY jsou NEJ ;-), a na krásu Českých holek máme býti co hrdí :).

    Nemá to cenu sem chodit, zaplevelili to tu menšiny, navíc neumí psát česky, to raději německy se bavit, než číst: „..ALESPON KDIBI BILI KRASNI VIETNAMKI..“

    Tak se měj, já opouštím toto fórum, možná o nás někdy napíšou článek na ANTIFĚ, ale k tomu se musíme ještě dopracovat 😉

    S ÁRIJSKÝM pozdravem Lukáš

  355. stokrat radsi vietnamky nez ciganky:D

  356. Mechovka vietnamky jsou ale na rozdil od vas hezke a jeste jedno maji co vy nemate inteligenci a slusne vychovani stokrat radsi bych byldel v baraku s 10 vietnamskymi rodinami nez s jednou romskou…

  357. proSTB:To je vas nazor ceskej no jo wietnamci ovladaji ceskou republiku heh to je ostuda a nejhorsi obchodnici s drogama tak ze vy cechackove jste moc kratky vy proste mate na to akorat okradat vlastni rodinu a zabit smich heh .at zijou cigani hip hip hura preji jim to nejlepsi v novem v roce, pro rasisti gadze a pro ty cigani kteri ze sebe delaji ceske drzky preju vse nejhorsi heh.

  358. tyvole ty chrapouni uz moc tady se roztahujou co vlaste chcete od ciganu vy zmrdi podle tech rasistu co tady ctu tak si myslim ze to jsou jen sprostaci dobytkove bez charakteru ketri si honej curaky u pc protoze by je nechtela ani ta spinava ciganga urcite vypadaji krasne a hlavne sexy ….ten clovek musi byt teda odpor a hnus radsi at nechodi mezi lidi nebo se ho budou bat smejou se ciganu a chrapouni jsou smradlavy spinavy osklivy kteri se schovavaji pod skrytou kameru protoze vypadaji jako kanibalove fujjj na vas anonymni chcipaku podivej se do zrcadla urcite si sam jak kul plote protoze vypadas z doby kamene ty cerna gadzovska hubo

  359. holky moje ser te na gadze dneska je zabava hraje tax credit kaslete gadzum do drzky je to je odpad kterej tu pise cajale aven bachtale

  360. Preji Vsem hodne zdravi a stesti do noveho roku a po novem hlavne tem slusnym!

  361. Obdivuji romy kteri se dokazaly okdthnout od te vasi spodiny…zanm romskou rodinu a decka jso utak slusne vyvhovana a studuji..tem bych pridal na davkach a vubec zlepsil ziti…pobral bych davky tady tem co tu siri cerny rasismus a dal je slusne zijicim romum..a pak melte neco o rasismu…a vubec kdyz se vam tady nelibi proc nemate vlastni stat? nebo proc jste tady v CR? muzete jet prece kamkoliv. Jinak pokud nekdo bude chtit zase nadavat a urazet at nereaguje…jen slusne a rozumne.

  362. Presne tak ja bohuzel nemam rada take cikani jsou to jen dobytkove a neumeji se prispusobit nasim bilym jsou jen odpad nic vic at tahnou do Indie …go India go.WP

  363. Pro cerneho curaka:Tahni ty do prace ty buzno a vydelavej si taky prachy a nezobrej ty shila hubo vem si krumpac a jed ty nicko nerosiruj neplechy podle toho jak pises tak jsi velkej cernej rasista pokud vim gadze se takhle nechovaji jen si vzpomen jak Lakatosovi pomohly gadzove ze mel sedy zakal zraku tak nerosiruj cesrnej rasismus tahni do jamky ty cerna hubo zasrana pojebana chcipla.

  364. Hele pele koukam ze nemas ani pokoj o silvestra no budiz ale my cigajne se mame radi milujeme se nase cigaske chlapi jsou ohen ,vodaa, vitr,kamen nuzky a papir v sexu jsou divoky jako selmu ale vy gadzove si musite vyprosit sex hamba kiski zapraskanej gadzovske narod 😀

  365. jak jsem jiz asi 5x uvedl kdyz se vam tu nelibi odejdete nikdo vas tady nasilim nedrzi..je to logicke kdyz se mi nelibi v nejakem lokalu taky znej odejdu a jdu do jineho kde se citim dobre.

    Wauca, nesouhlasim..je plno romu kteri se prizpusobit dokazali…a myslim ze deportace do Indie neni reseni.Indove by je neprijali..a nechtel bych byt pak v kuzi toho kdo by deportaci zarizoval… go WP?yes,go out. a uz na furt. misto WP bych dal JP(justice power) rasismus at uz bily zluty nebo cerny je hovadina.spravedlnost by mela platit pro vsechny stejne nezavisle na barve kuze..

  366. Kvůli našim idiotským politikům co by jsi zasloužili postavit před popravčí četu kvůli velezradě ,jsem přišel o práci.Pracoval jsem v zemědělství a tak jsem se dostal na pracák a tam jsem vyděl Mechovky idol asi tak 150 kg važícího roma který svým pížmem vyplnil celou místnost.Tento člověk postrádal jokoukoliv hygienu.Nebyl ohen ,voda , vitr,kamen nuzky a papir.Ikdyz uvedené věci by se mu hodily.Ohen -na jeho hadry protože prát je by vážně nemělo žádný smysl.Voda-no tak tu už dlouho nevyděl.Vítr- tak ten si přáli všichni v místnosti ,bylo to strašné.Kámen- (asi všichni víme na co by se mi tam hodil).Nůžky- ostříhat si vlasy nebo alespon vousy by také nebylo na škodu i když nejpíš vůbec neví že něco takového vůbec existuje.A konečně Papír- tak na ten zaponěl úplně a to nejspíš pokždé když šel ze záchoda z velké potřeby.Takže ti děkuji za prozrazení tvého idolu.Ale pokud jedeš po takových-to romech nebudeš asi úplně v pořádku i když chápu že moc na výběr nemáš ale co jak jste si to zařídily tak to máte ne.

  367. Black metalist:rasismus at uz bily zluty nebo cerny je hovadina.spravedlnost by mela platit pro vsechny stejne nezavisle na barve kuze.
    Pokud se ti to povede je tu možnost se rozumě domluvyt.ale do té doby je to sci – fi.

  368. cerna-cipa.prosimtě můžeš mi ten tvůj příspěvek přeložit já totiž ačkoliv je to neuvěřitelné tak jsem Čech ale i tak to nedokážu přečíst je to nějak zasračkované.Jo a pokud jde o Vetnamce tak ti mají alespon snahu se dorozumět a kolikrát jim rozumím víc než vám a zajímavé je také to že na pracáku jsem žádného Vetnamce nepotkal ale vás jo.Ti mají alespon důstojnost ,což vám chybí asi jako všechno ostatní.

  369. patriot: heyy sklidni hormon na tvuj komentar nikdo neni zvedavej a jestli si videl nebo nevidel wietnamce mam to v prdeli nezajimaji me wietnamci a nase lidi nech na pokoji neber je do huby jinak ti spadle jazyk tak ze skoc mame do pici a rozhlid se tam mozna nebudes takovej rasista ty hitleruv synacku doufam ze si dal prezevzeti do noveho roka nebud rasista ty praseci wietnamska hlavo posypana ryzi.

  370. kastuno:zajímavý komentář ale přelouskal jsem stěží půlku ,nevím jestly to je tím že já jsem Čech nebo tím že jsi nepovedený výplod tvých negramotných rodičů což budou nejspíše sourozenci.A předsevzetí jsem si dal ale nevím jestly ho dodržím ,ale pokud ano poznáš to.
    Měl bych pro tebe radu ,jdi pracovat ,práce osvobozuje.A ted ti vysvětlím význam slova práce protože nejspíše nevíš o co jde.Pracovat ,další názvy jsou. makat ,dělat ,nebo robota.To znamená že nebudeš sedět doma píchat vlastní ségru ,matku nebo babičku ,a pobýrat podporu.Takže práce spočívá v tom že budeš dělat fyzicky třeba házet lopatou nebo kopat krumpáčem u nějaké firmy a to za peníze.Ted mi došlo že bych ti musel vysvětlit i význam lopata a krumpáč ,víš co když budeš na internetu dej si ty slova do vyhledávače ,já nemám tolik času a trpělivosti.Budu držet palce.

  371. pro morimbundus:tu prezdivku co mas radsi bych ani nepouzival patriot protoze do Mel Gibsona mas daleko neni takova bila snive rasisticka spis naopak je AUSTRALAN A ZIJU TAM TAK ZE (MOONING) PS: KOUKAM ZE MOC CASTEJI NASTEVUJES PRACAK ZE TAM VIDIS JENOM CIGANI A MIMO VY JSTE BILY KSYCHTY PRASATA MY NESPIME S RODINOU ALE VY BILY MRDKY JO HONITE SI CURAKY NA VLASNI FUJJ TAJBL .

  372. DODATEK: KDYZ VY BILE SVINE VYZIRATE SOCKU PROC BY NEMOHLY CESKE CIGANI JSOU TO USEDLICI NEBO TO JDE S TVE KAPSE WOU PANE JO MAME TADY MINISTERSTVO SOCIALNICH VECI NO BUDU SI DAVAT BACHA TY BILA SVINE.

  373. cerna-pica pardon ,cipa:přezdívka kterou mám nemá nic společného s Gibsonem a už vůbec né s filmem kde toto slovo zaznělo ,nic méně tvá přezdívka o tobě prozrazuje dost.Jinak na pracáku jsem nebyl od doby co jsem vyučil a to je pár let.A s tou Australií mi chceš naznačit co že v Kanadě už tě nechtěly nebo co ,popravdě se nedivím tvý příbuzní už to tam stačily zamnožit a hlavně vycucnout a tak na tebe už nezbylo místo.A nechtěl by jsi do té Austrálie vzít pár tvých snědých kamarádů odsud co?Mě by se trochu ulevylo.
    DODATEK:Víš co znamená jeden cikán na Měsíci ,štěstí.Víš co znamenají dva cikáni na Měsíci ,větší štěstí.A víš co znamenají všichní cikáni na Měsíci ,no přece řešení.

  374. Jo málem bych zapoměl ,na tvoje cigánské usedlíky.Myslíš tím ty kterým ve 14 století sekaly prsty na rukou a nohou aby se sem nehrnuly?Už tenkrát věděly co jste zač ,někdy bych dal nevím co aby se vrátily staré časy a hlavně rozum.

  375. pro bilou mrdku:kanadu jsme vyzrali tak ted vyzereme australii hehe mas vztek ty cernoknezniku. cIGANUM MUZES VUHULIT PS PI LE ROMEN MORONCAK HAHA (MOONING)

  376. DODATEK:TAHNI DO CHEJVY STEJNE SI VYSEL S NEJAKE VOZRALY KUNDY RADSI SE NEOZYVEJ TY PLECHOVA HUBO CIVKEREL TYRE SEREHA PUKINLA TUKE O CEKAT PO DUJ SERI HAHAHA A STAHNI SE HONIPRCAKU

  377. Rád bych ti odpověděl ale nedokázal jsem to po tobě přečíst ,musíš psát Česky a ne sračkovsky ,vím že psaní jste si osvojily teprve nedávno ale i tak se snaž ,jo a prosímtě přelož mi to jo dík.

  378. cerna-cipa:no tak kde to vazne chci se pobavyt přelož to do češtiny.

  379. preklad: hodne stesti a zdravi spokojen.

  380. to patriot,hele supa kurnik ve 14 stoleti cigani byly slusny takze bacha na jazyk spis vy gadzove ste kourily praseci ocasky a vase zeny si davali na kundy mlete maso aby vlcaci je olizovali vam meli rict spis dobytkova republika galikula vas vsechny gadze opracal a to do dna tak si nech svoje poznamky na doma tvoje stara ta hlupacka te urcite bue poslochat ty tvoje nesmysly blabla bla proto na vas gadze bije praseci chripka to vas prasata trestaj vy cunata znasilnovali jste dobytek a ve finale jste je sezrali no mate dobrou poves vis co vyliz nam prdel vsem ciganum ale posrany hihi 😀

  381. cerna-cipa:toje do tebe hezké.
    Mechovka:ve 14 stoleti cigani byly slusny ,sama jsi to napsala byly už nejsou a i tak pochybujuj že nikdy byly slušný.Akorát mi objasni proč píšeš o své rodině jak se chovala kdysi dávno i když dneska se to moc lišit nebude.Taky něco píšeš o líbání prdelí ale posraných ,no tak to stačí jít ven ukázat na nějakýho cikána a určitě se trefim že jí bude mít posranou.U vás v rodině to ani jinak nejde co.

  382. cerna-cipa,
    Mechovka,
    kastuno,
    …takže znovu… vaše diagnóza..:
    DEMENCE- je duševní nemoc způsobená degenerativními přeměnami v mozkové tkáni. Může být způsobena úrazem či nemocí mozku. Nejčastěji jde o zánět mozku (lat. encephalitis), zánět mozkových blan (meningitis), intoxikaci, duševní poruchy nebo poruchy metabolismu. Nepostihuje všechny složky osobnosti (duševní, fyzická, sociální) najednou, ale postupně, některé mentální funkce jsou poškozeny jiné zachovány a oproti mentální retardaci má charakter postupného zhoršování a prohlubování symptomů. Nejčastějšími příznaky demence jsou poruchy krátkodobé paměti, úsudku, orientace, pozornosti, chování, schopnosti abstraktního myšlení a komunikace, jež buď přestává úplně, nebo je nesrozumitelná. Důležitým aspektem demence je ztráta již získaných duševních schopností, nelze tedy hovořit o vrozené demenci. V případě, že se člověk již narodí s poškozením mozku, které se později v jeho vývoji projeví deficitem kognitivních schopností, hovoří se o mentální nebo o psychomotorické retardaci (zpoždění).
    MENTÁLNÍ RETARDACE- je postižení jedinců, při kterém dochází k zaostávání vývoje rozumových schopností, k odlišnému vývoji některých psychických vlastností a k poruchám v adaptačním chování. Mentálním postižením nebo mentální retardací je nazýváno trvalé snížení rozumových schopností, které vzniklo v důsledku organického poškození mozku. Není to nemoc, ale trvalý stav, který klasifikujeme do šesti základních kategorií…::
    * 2.1 Lehká mentální retardace (IQ 50 – 69)
    * 2.2 Středně těžká mentální retardace (IQ 35 – 49)
    * 2.3 Těžká mentální retardace (IQ 21 – 34)
    * 2.4 Hluboká mentální retardace (IQ nižší než 20)
    * 2.5 Jiná mentální retardace
    * 2.6 Nespecifikovaná mentální retardace
    …na které stadium se cítíte…Mechovko,černá-pičo,kastuno?
    Jelikož umíte již psát i na klávesnici PC,bych to odhadoval
    na bod -2.2 Dg-F70–F79.
    … mnoho sil do vzdělávání v roce 2010.

  383. to zkurvenyho hitlera:koukam ze to mas v tve palici moc rozhazene ale pokud vim vsechny cigani jsou slusny akorat vy gadzove jste prasata takze bez do chlivka ty dobytku nebo nejlepsui je najdi si nejakej chat tam se muzes vyradit ty buzno spinava zasrany pojebana hubu odpadla popraskana tahni a skoc tatovi na curaka vy jste na to zvykly se soustat navzajem vy zvireci bily tlamy priste cigani neber do huby – hele zena na tebe vola prej mas veceri utikej mas tam topinku at ti to nevystydne a nezapomen pribor hihi 😀 TYVOLE VALIM SE SMICHY A CIM TO ZAPIJES PROTOZE TOPINKA JE PRIPALENA HAHAH

  384. HELE TY PEDOFILE TY JSI URCITE NA MALE HOLCICKY CO ?MAS TO TEZKE HODIS TAM TREBA MALIHO KLUKA A PISES SI S MALOU HOLKOU NO SI TEDA NASILNIK A UBOZAK VY GADZOVE JSTE PRASATA TVA DIAGNOZA JE NULOVA JSI BUDIZ KNICEMU DELAS FRAJERA A SAM SI HO KOURIS JAJ VALIM SE SMICHY STEBE JE NEJLEPSI DELAT BLBCE PROTOZE JSI PITOMECEK HIHI

  385. Mechovka ma pravdu znam taky takoveho pedofila pise si s moji dcerou zacal ji obtezovat na skype kdyz odesla od skype sel jsem k pc a kouka psal ji nejakej starej chlap ktery se vydaval za maleho kluka jestli nahodou v tom nema v prsty tehle pedofil urcite je rozsirenej vsude je na male hocicky musi to byt nejakej ducodce ktery se zabyva nekolik let po seznamkach a na blocich preju mu jenom nejhorsi oni si ho chytnou a nejhorsi je ze to neni gadzo ale cigan .prase

  386. ps:a hlavne je nekolik let anonymni protoze ta osoba si neumi psat starsima lidma jenom s malima holcickama podle toho jak pise je to duchodce starej a plesnivej chlap ktery je nekolik let zavreny v jednom pokoji ubozak zasranej pedofilskej na neho si davat poradnyho majzla.

  387. spring:stím nic nenaděláš mechovka má tu demenci již v rodine a bude nedílnou součástí její DNA ,stím se nedá nic dělat je to smutné leč pravda ,koukám že hlavnímy příznaky je velice omezená slovní zásoba ,ale hlavně mě udivuje že si poradí pokud chtějí sociální dávky ,asi na to mají v rodině jednoho člena co dokončil alespon 3 třídu a umí trochu číst a psát.I když mechovka si nejspíš vydělává tím že roztahuje nohy.
    kastuno:dotaz jak víš že to byl nějaký důchodce? Jestly to nebyl někdo od vás z rodiny.A líbý se mi ta věta “znam taky takoveho pedofila pise si s moji dcerou,,.Takže abych to shrnul ,ty ho znáš a necháš svoji dceru aby si sním dopisovala.Zajímavéí dej mi adresu abych tam mohl poslat policii a sociálku.

  388. Dodatek…:ještě mají mnoho volných míst,…myslím že všechna…
    http://www.iqrs.cz/
    Tak honem,než se to dozví ostatní…..

  389. bez do pici

  390. Proboha romove no tak to si minite az dokonce svych dnu delat ostudu? podivejte jak se tady vyjadrujete…trosku nez neco napisete to posobe apson precist.a ty sposta slova tam preci byt nemusi ne? a abych nebyl nerypal jenom do romu tak i patriot-kdyz vis jak se vyjadruji moc je nedrazdi ono cerna pica a libani posranych prdeli te hazi na jejich uroven navic s prezdivkou patriot nevim nevim..

  391. No jo jakmile se zmíní nikdo před cikány o práci nebo o zapojení do společnosti tak to je hned (kastuno:bez do pici)
    Za chvíli to bude diskriminace vůbec po nich chtít aby něco dělaly.

  392. …Mechovka,až ti praskne žilka v hlavě vztekem,dej vědět.Zařídím ti na JIPce přednostní krmení hadičkou.Možná tě i „po známosti“ častěji vycévkují….(…no,snad to VZP zaplatí a když ne ,uděláme sbírku,…jako vždy..)))

  393. Nedráždi je ,hele proč být tolerantní odůvodni mi to.Kdysi dávno naši otcové a dědové bojovaly aby nedošlo k těmto věcem.To kdysi dávno myslím pár stovek let a né druhou světovou jak by si někdo rád vyložil.Oni se nepřizpůsobý a já je mám tolerovat?Rozved mi to prosím rád si o tom popovídám.

  394. Mechovka neodpovídá ,tak bud jí ta žilka praskla nebo jim odstřihly elektriku.Rychle zbýrku.

  395. Velmi rád přispěji potřebným,…ale ne nevychovaným prasatům,neohlížejíc se na to,jak to kazí těm slušným (..ne prasatům,..Romům)))
    ..starší,ale stále aktuální článek..:
    http://olser.cz/990/co-je-to-tzv-bily-rasismus-a-proc-romove-nebyvaji-bezdomovci/

  396. pro STB:Jak se rika kdo kope jamu jinemu sam do ni spadne .Ps me kdyz praskne zilka v hlave to urcite preziju a vzp to zaplati ale jakmile tebe praskne zilka u srdce tobe nebude pomoci vis radim setri protoze pohreb je mastnej a jooo dej vedet po nekom rada ti hodim pampelisku do jamy!

  397. Mechovka,cetla si ty pakarny vsechny keci skladane,stahnute nema to hlavu ani patu ty jejich komentare jsou uplne ubohe a nejhorsi je ze kdo vlastne ty nohy roztahuje ze ,,,,ale takove kokotiny me nezajimaji ten clovek je moc nebezpecnej stale pise o socialnich davkach ja si myslim ze je sam na davkach a jeste musi prospesne hodiny napracovat aby mel o 1000kc vic aby si mohl nabit kredit pres pc ze?ale to uz je jeho problem jenom rikam aby na cigani neutocil protoze jim nemuzes vylizat prdel a vis co je zajimavy ze znam dost cechu ale takove chovani muze mit akorat cigan ktery ze sebe dela bilyho ty jeho komentare tomu dosvedcuji to je nejakej deges cernou tlamou a k tomu spina tak ze zmen imic nebo emindz haha tak ze serus pedofile oni se te podaj neboj tam belisicich ti ukazou 😀

  398. cerna-cipa tve komentare nemaji hlavu patu ale na to sme si zvykli. jen co mas porad proti tomu ze nekteri romove se chovaji jako mi cesi tudiz studuji pracuji a ziji slusne,,,paradoxne misto abyste byli radi ze jsou mezi vami taci kteri se snazi povest romu zlepsit tak vy je jeste urazite.takze co jsme pochopil Rom aby byl spravny rom musi,zit jako prase,vyjadrovat se jako prase,vyzirat stat,krast a nemakat? je to tak? pokud jste opravdu spokojeni stimhle je mi vas lito…jeste jsem zjistil zajimavy poznatek…uz nejsem rasiste ale pedofilove 😀 zajimava logika…Nejsem rasista ani nacek ale ani rom jak si tady nekdo myslel a pedofili bych kopal.ono svuj nesouhlas lze vyjadrit i jinak nez urazkami a nadavkami…sice necekam ze se v tve odpovedi neobevi zadne vulgarismi ale byl bych rad kdyby to nebylo za kazdym druhym slovem..dekuji..pracujici cech.

  399. Nesnasim Romove,, meli by se zamyslet,, jak vlastne zijou,,, vsechny by je poslal do hajzlu ,,,primo je nenavidim ,,,chce se mi znich blit-:)

  400. …potřebuje toto komentář? Ode mě ne…

  401. …a dávejte si za „pár“ let pozor na své orgány…

  402. to fasisti:my cigaine nejsme cernosi ani kanibalove ani nemusej bit valki a lidi se zerou zabijej skrz zradla a viri my cigani sme civilizovani tak ti snimki pouzij doma ukaz svoji rodine. jebanie by vas vsecki gadze pobilo prasata

  403. Cesky obcan cituji Nesnasim Romove, na to ze si rikas cesky obcan my to moc spisovne neprijde a k dalsi casti tveho prispevku nenavidis vsechny romy? i ty slusne?

  404. pro opici dzudy: nezer to tolik ty to primo polykas ty dobytku stahni se a zmiz!!!!

  405. TO BLACK COCOTTE: co se povysujes ?co se navysujes?tahni do horuceho pekla nebo mame do pici ty prde ,hnupe nevychovanej.

  406. toto je vysledek meho snazeni o rozumnou komunikaci s romy…jako jsme selhal ja sellhal i system ktery chtel aby se tady prizpusobili….cest romum kteri se od tech dobytku dokazali odtrhnout a ziji normalni slusny zivot…Kdybych rekl ze romove jsou zvirata hluboce bych urazil sveho psa..

  407. pardon chtel jsme napsat nekteri romove!

  408. Mas ty srdce?stahovat takove videa? jsi na hlavu ? vis jak trpej ty deti ?vazne to nemas poradku v tve makovici za vsechno muze vlada ze maji peklo ze se mezi sebou chovaji jako kanibalove a nejhorsi je ze deti trpej tak ze videa si nech na doma jasny?

  409. at te vykouri tvuj pes a on tebe

  410. kastuno copak videa jak to tady bude za par let vypadat ti nevoni..a jinak nemyslis si doufam ze arobove muslimove a africane a buhvi kdo vsechno jeste svama romama budou mit slitovani? jste prone stejne bezceni jako vseci ostatni…takze az budete multikurni armadu vitat s otevrenou naruci a myslenkou na lepsi svet vemte si neprustrelnou vestu

  411. Proč by měl být na hlavu? Jen ukázal pravdu a realitu. Kam to negři dotáhli.Ty děti mě připadaly teda že moc netrpí a přišlo jim to celkem normální, ani se nad tím nepozastavily, narozdíl od tebe což ukazuje, že máš v sobě trochu etiky a mravní výchovy. Nevím jestli by ty děti sáhly raději po motice a dřině a nebo po kalašnikovu a pak se dosytosti najedly, to nechám na tobě, ale diskutovat o tom s tebou nemá cenu.

  412. Black metalist:chtěl jsem ti to napsat ale napsal jsis to sám: toto je vysledek meho snazeni o rozumnou komunikaci s romy.Jasně Mechovka to v hlavě nemá v pořádku a ted si představ že ona bude nejspíš jedna z těch co bude mít v budoucnu 8 dětí a dá jim takovouto výchovu ,úžasná že.Tohle se jak jses sám přesvědčil po dobrém nevyřeší ,nejde být pouze jen tolerantní protože toho budou jen zneužívat jako většiny věcí které pro ně humanitní lidé vydobyli.Nikdy jim musíš ukázat kde jsou hranice.

  413. spring,pěkný videa ,ale mám takový pocit že se to jednou dostane tak daleko že se k nám dostanou ,nejhorší co může být je banda lidí co je tu chtějí přivítat s otevřenou náručí.Co ale dělat ,psaním na nějakém nejspíše monitorovaném fóru nic moc nuzmůžeme.A ted ruku na srdce ,pokud by tu nežily rasisti a podobně tak tu ty kanibaly už dávno máme ,jen strach je drží od nás dál.

  414. cerna-cipa,
    Mechovka,
    kastuno,…a vaši -spol…(klidně zde déle pokračujte ve vašem -etnickém-slovníku,nic jiného se od vás VĚTŠINY většinou nedá čekat…)))

    Nezbývá mi, než znovu vyslovit mé přesvědčení.
    Místo utrácení miliard z fondů a peněz z deficitního rozpočtu na Pro-romskohumanistické akce, vyřeší vše podle mě důsledné trvání na stejných pravidlech hry (právech a povinnostech) pro všechny. Ještě nikdy se v této zemi postup rovného přístupu ke všem neaplikoval. Vždy, za jakéhokoli režimu, se stanovovaly jiné podmínky pro nás a jiné podmínky pro Romskou menšinu. Domnívám se, jelikož to kromě utrácení peněz každý rok nikdy nikam nevedlo, že je čas to zavést. V takovém případě se totiž konečně neRomové začnou na Romy dívat podstatně líp, což je naprostý základ pro jakékoli plány soužití do budoucna. Poděkují nám i sami !! SLUŠNÍ !! Romové, kteří se stydí za své lidi. Ano, řadu z nich to bude bolet, ale pokud tím dodáme další řadě Romů pocit hrdosti, půjdou příkladem ostatním a budou pomáhat překlenout svému etniku jedno podle mě nezbytné generační období. Já totiž tento další problém, společně se státním dluhem, na jehož části se podílí podle Kocába také cca 16mld ročně jako dosavadní důsledek přístupu státu (podle společnosti Člověk v tísni jsou to roční náklady na řešení situace ve vyloučených lokalitách odhadem 90 tisíc Romů), nechci nechat na zádech svých dětí. A nechci ho nechat ani na zádech dětí Romů.

    Z jedné diskuse na jistém webu…:
    …/// „Jsem Rom pane a své soukmenovce na tomto serveru ve svých blozích pranýřuji velice často. Toto chce, ale kritiku zejména těch, kteří se rozhodli nás Romy upřednosťovat a aplikovat takováto zhovadilá řešení jako Kocábův koncept, nebo Hrabaňové doporučení obcím jak se chovat k navrátivším se exulantům…. Sociální nouze je nadetnická a tudíž svobodná matka a čekatelka na obecní byt má přednost před navrátilcem jelikož ona čeká leta a on svůj byt zdevastoval, vybydlel, zadlužil, prodal….a nyní chce další. To není o nás Romech jako takových, to je o zbytečných Radách vlády, „Romských ministerstvech“, koncepcích, integračních procesech atd.“ ///

    …/// „“Pane kolego bloggere, souhlasím s vámi. Když si rozprodali byty, které jim ani nepatřili, tak ať bydlej pod mostem. Když jsem si koupil byt , tak jsem si musel našetřit a poctivě makat. Nikdo mi zadarmo nikdy nic nedal ani nechci!!! Mám na to mozek a ruce. V Kanadě neuspěli a teď by chtěli vše. Kocáb to spískal, když vyzval města a obce o pomoc. Jak si usteleš, tak si lehneš, platí to všude, bez rozdílu. I u nás, SLUŠNÝCH a poctivých Romů!“ ///

  415. blbost sami prdini

  416. Patriot ale nejake reseni uz by to chtelo….jen vymylset jake

  417. To Toad: hele ty belusicke keci si nech na doma mozna tva zena bude na tim kyvat hlavou ale co ty tady vse predvadis je ubohe furt pises o cigani jaci jsou uvedomil sis ze nejenom cigani jsou na uradu prace ale vsechny bily kteri prisli o praci nejsou to jenom delnici ale VS a SS to si nevedel?V nasi Ceske Republice jsou dost prachaci to je samo… ale nakradli vse za komousu ale ty lide ktere ztratily praci coz je toho vice tak nedostali mzdy ani odstupny tak rekni chytraku nic jim nezbyvalo jenom zajit na urad prace ty asi nechodis ven mezi lidi koukam ?jak lidi mezi sebou mluvi jsou to cigani s bilyma ze tento rok bude jeste hur lidi nemaji na najem na jidlo na nic byla jsem az moc prekvapena ze bily vase lidi se nestydeji o tom hovorit ze je vsechno drahe ze nemaji ani uz kde polozit hlavu protoze co nabrali hypoteky ,pujcky tak nemaji jak splacet tak exekutori maji pohotovost nejhorsi je ze kdyz mlada rodina ktera ma jedno dite a chtela by mit druhe dite tak si ho nemuzou ani dovolit a rekni proc?drahota ty chytraku … najem je vyssi nez socialni davky ktere pobiraji to ne ze jenom cigan nema praci cigana nevemou do prace ze je cigan proste normal v CR ale ani bily nemaji praci protoze neni prace na Severoceskem kraji je nejvetsi nezamestanost nejvic trpej chudy a tech je hodne tak ze same picoviny pises pises jenom o mensine a jak zijou atd. uz moc bily si stezujou co je trapi a prestav si ze i ciganum tak ze to co ty pises nech si to na doma protoze ty voloviny nikoho nezajimaji jen se podivej o kolik zdrazovali od 1.ledna 2010 chytraku tohle te nezajima ale o ciganech ponizovat urazet od vas kryplu uzije!

  418. tyvole ten kdo tady pise podle STB jsou vsechny cigani cha cha valim se smichy,padam smichy,chciju ,seru smichy jajajaj vsechny chrapouni na hlavu relax gadzove ne hnit a buzerovat. Ps :doufam ze valka kanibalu skonci jinak vy cesi budete v pici .

  419. tyvole hlavne ze se smejou nas ciganu jak piseme ze piseme hovorove a jedem bukmen napsal cituji :jen vymylset nechtel ta bukvice napsat,,, vymyslet? tyvole chciju s z gadzu a to bobky 😀

  420. Patriot velmi se omlouvam pani cestinarko ja myslel opravdu vymyslel…atady lae nejde o pravopisne chyby me u vas vadi vulgarismy

  421. a jeste cipo vis vubec kdo nebo co bylo to STB?:D

  422. Mechovka, aha takze prachaci co sou ted tak si nakradli za komancu 😀 a co ti co za komancu jeste ani nezili nebo byli mali?

  423. Black metalist ,nevím kde jsem se označil za poučujícího člověka vůči pravopisu ale to je jedno.Neboj i já dokážu psát slušně ,ale jen jestly to dokážou i naši černí bratři a sestry.Proč se zaobíráš takovou věcí.Hlavně u tebe nechápu tu snahu snažit se někoho k něčemu donutit.Jsi jeden z těch humanistů co si myslí že vše jde vyřešit řečma?

  424. STB:PRACUJICI PRO HITLERA GESTAPO: same picoviny nebavite me same kokotiny pisete nema to ani chuj ani kundu sami hovno kulovy

  425. PRO bily zdi:No koukam ze jste se dostali bohove museji byt sileny same komanci pockej poslu ti flasku od coca-coly bude se vam hodit vy plechove hlavy od vrat.

  426. Mechovka,cerna-cipa:jajj romale ajci lendar asadcom ze nasucom imar par dzivesa kajse karen nadiklom me prelende by muteras dinomas lenke te pijel mire papuske okar

  427. Fikce?
    Realita?
    Také v Evropě?
    …není možné…

  428. Patriot jak jinak nez recma to cches resit? vzit basebolku a po vzoru alkoskinku z 90 let vyjit do ulic? jinak humanista ani moc nejsem…ale ani nejaky zastance nasili

  429. Toto není jakkoliv rasově motivované video. Toto je tvrdá realita soužití určitých ras na určitém kontinentu. Tak prosím multikulti v realitě…

  430. ale bez ty blbe vzdyt to neni v Cechach kdyby to bylo v Cr tak by jste byly posrany a pochcany neprehanej to clovece moc to prehanis reportere tenhle zpravodaj hod to do bazin vychlad si hlavu moc to prozivas dej si neco na uklidneni treba radegas to te protahne kamo.

  431. …když už i Min.zah.věcí …varuje…
    http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/jihoafricka_republika/index.html

    …takže i ti -multikulti“humanisté“ by chtěli docílit téhož???

  432. kaštuno, – vlastně Milane Olahu,tvé uvažování jest hodno opravdu jen homosexuála a klávesisty z Náchoda..
    Dokázal jsi,že svůj „dřevěný „mozek nezapřeš.
    ..a co chlapci?..líbí,líbí..?
    … nadhernej vymakanej frajer
    … nadhernej vymakanej svalove
    … ktrasnej cavo a krasna namkana postava frajerys
    … freda ten namaknej svalovec dal bych si ricz krasna namkana poistva a andherny vekky bradavky
    …atd….svět se točí jen kolem chlapeckých prdelí,že?

  433. Našel jsem Mechovky mámu.

  434. Black metalist ,násilí nechci pokud to není třeba ale jak již bylo hodně psáno a také se tím hodně ohání ,cikáni mají jinou mentalitu a nenásilně přinutuit všechny aby se chovaly jako lidé ,je téměř nemožné to se ti spíše dřív podaří přesvědčit Jehovistu aby přijal transfůzi kreve od cizího člověka.

  435. Patriot, pravda cikani se nebudou chovat slusne…ale jak je ktomu primet? politici by misto blbosti meli premyslet hlavne o tom co s ciganama..

  436. spring:tipico jak si na to prisel kamo mas postreh akorat nejsem olah i kdyz znam olahovi ale jsou slusni lidi zadnej neni bukmen ja se jmenuju michal slavik a jsem tezkej teplou primo horkej nedavno me vykouril kurej tezkej buzik

  437. patriot a neni to tvoje zena nahodou?

  438. pro stb:do mindzi neni to nejaka lesba?hey caje nejsi helenka,nebo jana tak to mas tezky zivot sama zit s mamou a ze psem kruty zivot nic neslysi jenom stekot zivot ma na picu koukne se z okna a rekne si ,,,prsi nebo jen leje,snezi nebo jenom jsou to prehanky no lesbicka hlavo mas to tezky teda ze si nehodis vlasec od prutu a mas klid ty mindzo gandelacka 😀

  439. cernej metalist je jehovista a luky je krestan a patrion je muslim ten si utira s prstem prdel oni muslimove nevedi co to je toaletak vsechny tri jste se hledali az jste se nasli banda pedofilu a to nerikam rasisti kdyby mohli vykourej i toho male cernocha stoho videa hahahahahaha

  440. Mechovka ,moje žena to rozhodně není.Víš já jsem bílej ,a jedině bílou holku.Na tu tvoji mámu bych nešáhl ani tyčí na opice.

  441. patriot,pojd me vykourit lepsi udelas mam mo 35cm vejde se ti do krku no tak potrikam ti celo ty zmetku stajne si vysel s vozraly pici tak si nevybyrej ty trupko pojd stoji mi na tvoji mame ty vozrali co vypila 3 krabice vina haha

  442. Black metalist ,co s cikánama?No politici aby byli ve světle vidět jako chápající lidé bez předsudků zcela jstě investují pár milionů do začlenění cikánů do naší kultůry a našeho stylu života ale problém je že to nechtěj.A pokud se přece jenom nějaký cikán najde učiní tak sám ze své vlastní vůle a bude se chovat jako člověk.
    Politikům to vyhovuje jak to je ,nemyslíš si snad že ty částky které uveřejnují dojdou do svého cíle ,čím víc institucí zabývající se začlenování (menšin) tím více je to nepřehledné a pokaždé se někdo pěkně napakuje.A to nemluvím o vzniku zcela zbytečných birokratických míst které stojí rovněž milioný korun ročně.
    Takže jak jsi napsal :Obdivuji romy kteri se dokazaly okdthnout od te vasi spodiny…zanm romskou rodinu a decka jso utak slusne vyvhovana a studuji.
    Pokud to dokážou jedni proč by to nedokázaly i ostatní ,dal bych jim na výběr bud se přizpůsobíš nebo ,pokud bych to uveřejnil označil by jsi mne za zastánce násilí.
    Je to jednoduché ale hodně lidí by stím nechtělo mít nic společného.

  443. kastuno.zapoměl jsi udělat desetinou že

  444. Mechovka,nejvetsi rasistka s inteligencu na bodu mrazu jsi tady ty tak co porad resis? jen si dal pekne delej ostudu svymy urazkami a nadavkami apson vsichni pekne vidi co jedine umite..argumenty zadne jen nadavani..ubohe

  445. …… Pohlaví: muž
    Stát, ve kterém žiješ: Ceska republika
    Kraj, ve kterém žiješ: Kralovehradsky
    Město, ve kterém žiješ: Nachod
    Něco o sobě: hledam nejakyho namakanyho kluka nevadi i vazny vstach tak se kluci nestydte a piste vas ,milan
    Jméno: milan (Olah)
    Přezvisko: kastuno
    ….ahoj krasnej namakane svalna tej davide lizal bych te celyho a tvoji krasnou namakanaou postavu a krasny tvoje velky bradavky []

    Mechovka…http://photos-t.libimseti.cz/img/091007/e/jZNJ_69irU.jpg
    dej se do páru s homokoštunou,mozkově by vám to sedělo…

  446. spring.dej inzerat prosim budu ti vdecnej 😀

  447. spring:krasne si o sobe napsal jsi tezka lesba ty nejsi chlap vid?

  448. patriot:hele pele me nezajima ze si bilej ja jsem cerna muj muz taky jak se rika rom romeha,gadzo fraseha

  449. pro paka vylizany,to uz prehanite ne vy zmrdi zasrany kde jste?na chatu gay?vy ubozaci delate se sebe inteligence a jste jenom dobytkove taky se nedivim kdyz gadzove se mrdaj navzajem pedofilove pojebany.PS:servale gadze balice prvni tridy nejradeji bych na vas poslala staryho ten by vam rozkopal vsechny smradlavy tlamy a ja bych vam rozkopala DICK parchanti rasisticky hitlerovsky hnupi

  450. ..cerna -cipa,jsou na tebe jistě „hrdí“ tví spoluobčané , když i na Romea.cz (i jinde)) MUSÍ tvé komentáře admin mazat. A to je ještě reprezentuješ v United Kingdomu (IP 92.27.99.44 ..), tak to musí mít z tebe radost ,ti multikulti angláni…asi tě nechám -odstřihnout od netu u Opal Telecom UK………………………………..

    #
    CERNA CIPA řekl,
    23.říjen 2009 na 9:58 dop.
    jaj caje Karen miste pisindzal muterav tutar ajci kade asavas sar nikdo soha proste Karen pecka!
    #
    CERNA CIPA řekl,
    23.říjen 2009 na 2:31 pm
    Na vrch huj a uvnitr fuj kdo nikdy nejedl goja nevi co to je zivot! hah
    +dalších jiných tisíc „velmi slušných“ příspěvků….hmmmmm

    …a od jiného,ale zdá se slušného..:
    #
    ten kdo nema rad cigany řekl,
    23.říjen 2009 na 9:39 pm

    bydlim v Kanade a jsem cigan, ale nemam rad cigany a proc? protoze ja jsem mixovanej cigan s madarama a cechama. vyrustal jsem mezi cechama chodil jsem na zakladku a normalne na stredni a ne jak ty degesi do zvlastni lol , muj charakter je ceskej, nechodim po ulici jak magor a nezpivam si cigansky nebo netrapcim jak deges. jsem moc rad ze moje rodice me strkali k bilym. neumim si predstavit kdybych mel chodit na cigansky zabavy tady v kanade to by byl trapas nejvic, jsem videl ty videa na youtube, tancujou jak opicaci no trapas proste. a hlavne degesaci jsou tu v kanade 12 let a anglicky umej picu. skoly zadny nemaj, pobiraj socialku a ani to jim nestaci, tak vyziraj specialni diety aby meli z ceho zit ty opice, vubec jim neverte cigosum posranym ze se maj dobre v Kanade velky hovno, maj se kolikrat hur jak v Cechach. a kdyz ziskaj nakou praci tak muzou byt radi ze pracujou nekde ve smradlavy tovarne . nj to je asi tak vsechno.

    ….hmmmmm

  451. CERNA CIPA řekl,
    24.říjen 2009 na 8:11 dop.
    SVATA PRAVDA BILY HUBI VEDI CO TO JE PORADNI TANEC CIGAN ZATANCUJE NA VSECHNO A BILEJ KDYBI MOHLI TAK SE SLIKNOU NA PARKETE A SAMI SEBE OSOUSTAJI POJEBANI GADCOVE A NEJHORSI JE ZE JSOU SKURVENY ZMRDOUCKY CIGANI KTERI NEMAJI RADI CIGANI NEBO SAMI SEBE ZE JE CIGAN ATTTT ZIJOU CIGANIIIIIIIIHOPAAAAAAAAAAAAAAA

    …CERNA CIPA řekl,
    24.říjen 2009 na 10:33 pm
    Koch: hele ty guto rakovinska nas cigani neproklinej nebo jeste dneska te odnesou s cernou sanitkou tvoje pismo tak zacaruju ze ti prsty odpadnou dostanes takovou mertvici do hlavy ze chcipnes na miste priste neber cigani do huby nebo ti odpadne jazyk PS nauc se psat cesky zadubena drzko!!!!

    …CERNA CIPA řekl,
    24.říjen 2009 na 10:37 pm
    Gadza:tebe veme porazka udej si koho chces ty kryple zkurvenej pojebanej vysukana drzko vlez si na seznamku at ti pojebou vsechny teplousi tu shilou drzku delas ze sebe slusneho a celou seznamku si vyprcal ty nulo ,,,zbytku fuj na tebe zvracim fujjjjjj

    …CERNA CIPA řekl,
    24.říjen 2009 na 11:51 pm
    PARADA A PECKA ROMALE JDEME HED NEBO NAS TEN ZMRD NEBO ZMRDKA ZABLOKNE TO JE JEHO/ JEJI STYL!HURAAA AT ZIJOU CIGANIIIII HIP HOP HURAAAA CHAN LE ROMENGE O KULA !!!!!

    ………….takže jsem se od srdce zasmál a jdu dál tvořit „zdroje“ do HDP, aby bylo z čeho vyplácet….
    (ps.-mým dvěma Romským slušným zaměstnancům jsem od ledna zvýšil plat+ prémie o 25% ,..a nejen pro to,že se jim nad vámi zvedl žaludek,…cerna..,Mech.,..a kaštuno……………)))))

  452. pro zmrda:hele ty sracko majova kdyby si nestahoval a neskladal a nemel pc a tel.i s internetem tak o zivote nevis nic podle toho jak pises jsi velkej zmrd ty urcite trpis samotou no lituju te mas tezky zivot!

  453. ty belusickej vymrdavko rekl sem ti pod mne vikourit at ti konecne naplnim tvuj ksych zkazenej no tak vem ho ty pedofile rasistickej.

  454. Abych se přiznal, ač jsem zastáncem toho, aby měli Cikáni vlastní stát (nejlépe mimo Evropu), tak doposud jsem osobně narazil jen na slušné a pracující Cikány,…to, co sem leze na diskusi, to je fakt humáč, divím se, že tyhle individua mají internet…

  455. http://evilnoise.wordpress.com/2009/04/17/kanadu-serou-nasi-cigani/#comment-471
    …jejich vyjádřovací schopnosti lze analyzovat zde.
    Bohužel i na jiných webech na velice slušný dotaz nebo příspěvek se od nich dá očekávat jen spršku sprostých slov,urážek a jiných dementních příspěvků.Vést slušnou diskusi dokáží jen opravdu jen jednotlivé vyjímky,pravděpodobně s vyšším vzděláním.Bohužel,to samé lze slyšet i na ulicích venku,kde si dozaista procházející občané a hlavně jejich děti udělají už na tento póvl svůj názor.Pak se nelze divit na averzi vůči nim(valné většině).

    cerna-cipa ,dej si pozor ať ti opravdu nepraskne ta žilka v hlavě,víš Jolanko,ve tvých 56 letech bys již měla mít rozum…no ale když sám tvůj manžel tě doma oslovuje „kali cipa“ tak se nediv,že tě někdo také osloví „černá pičo“.
    Pozdravuj Ernyho a syny v Canade,jen doufám,že se tam chovají slušněji než ty v GB.Jelikož mají již státní občanství Canady,vztahují se na ně zákony jako na všechny tam.Takže do basy je tam velmi blízko.Imigranty tolerují trochu více.
    Vím,že v anglii je velice super…hlavně v Southend-on Sea,tam aspoň nic nerozkradete,nerozbijete,policie vás má stále na očích,do Londýna nesmíte ,jen sedět na břehu La manche a užívat si sociálky.No,lituji ,že se nemám také tak dobře..ale musím pracovat někdy i dvacet hodin denně,to jen proto,aby se má rodina měla co nejlíp,vnoučata netrpěla hladem a chladem,,,a hlavně odvézt do státní kasy co nejvíce prostředků na tkzv.“potřebné“…
    Přeji Ti Jolanko krásné chvíle strávené v cizí zemi..více těch slunečných dní na pobřeží a pokud by jsi měla hlad,chyť si rybu v zálivu.
    Se vší úctou,Tvůj přítel -spring.
    (ps.nemusíš reagovat,stejně vím jak se budeš vyjadřovat,,,tvůj slovník je velmi sáhodlouhý…))))))

  456. spring:musim te zklamat ted pobyvam NEW ZELAND ANGLII JSME VYZRALY TED VYZEREME TENTO STAT JAJAJ JAK NAM JE DOBRE A JAK BUDEME BOHACI POJEDEME ZPATKY DO CR TAM SI KOUPIME BARAKY ,AUTA ,CHATY A BUDEME ZIT JAKO PRASATA V ZITE CHACHA

  457. pro Scuku :Vis co me zajima nejvic ?Jak to ze bilej rasista vyhledava na YOUTUBE ciganske zabavy jako napr:Liverpool.bradford nebo jine? Je to moc zajimave nemyslis?takovy bilej rasista by se nepodival ani na takovou stranu ! taky me zajima jak si na to prisel jestli cigani v zahranici nebo v kanade by neumeli Anglicky?to me taky zajima jak si k tomu prisel?nestykas s tema lidma co?Aha mas neco spolecneho vid stou cigankou co si stahnul co si hodil jsem vid?neni to tva zena? protoze podle toho jak pises ta zena k tobe pasuje ty mas rad takove ciganky?urcite je zeres vid? tak ze bych byla rada kdyby nas cigani nespinil protoze podle toho jak pises jsi velkej zmrd !!!vis hochu divim se ze stebou nekdo muze delit domacnost protoze s takovou osoou byt v byte tak radsi si hodit lano musis byt vazne odporny a to od prirody.

  458. cerna-cipa sak jenom si zijte jak prasata (v zite) jenom si vyzerejte staty Nepracujte ,chovejte se jak se chovate a jeste se chovejte hur…proc vam toho blahobytu tolik preju? protoze jednou lidem obyvajici staty ktere vy vyzirate dojde trpelivost nebo rupnou nervy…pak bych byl opravdu nerad na vasem miste…takze zijte jak zijete…

  459. spring naprosty souhlas jejich vyjadrovaci schopnosti jsou opravdu sahodlouhe:D argumenty zadne ale plna huba nadavek a urazek…Kolikrat bez hlavy a paty. no pokud je to na internetu a neni treba se na ne divat da se tomu jeste zasmat ale kdyz vidis nejakeho zjeva jak se rozciluje a rve na verejnosti je to horsi. A navic co to je za lidi kteri nadavaji lidem svoji rasy kteri se rozhodli zit jako lide? to etnikum je tak strasne jednoduche a primitivni debata s ciganem po netu je usmevuhodna:D

  460. Moc to prozivate vy hnupi.

  461. poj te mne vikourit boli mne z vas hlava ulehcete mne sem pod proudem potrikam vam drzki ty bili

  462. kastuno bez si honit

  463. http://www.novinky.cz nezamestnanost v cesku,,,,,,, nejsou to jen cigani ale bily spis vetsina bilych tak si to prectete vy rasisti pedofilsky!

  464. Mechovka kdyz mi pedofilove vy zoofilove kdyz mi bile svine vy cerne prasata kdyz mi cesi zkurveni vy neiteligentni ves kdyz mi rasisti vy 2x tolik kdyz mi xenofobove vy asocialove kdyz vy budete delat bordel a chovat se jako prasata my vas nebudeme mit radi a vy si budto zvyknete ze jste tady mensina tak jako pred staletimi v indii porad ta nejhorsi kasta co muze byta zacnete se tak chovat nebo tahnete zase kocovat nebo nejakm kde vam bude lepe.

  465. vidím,že už se vbudili i v británii.,jen aby nebylo pozdě…
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/188869-cameron-chce-omezit-pristehovalectvi-do-britanie.html
    …// a k omezení přistěhovalectví nevyzývají jen konzervativci či pravicová Britská národní strana, ale už i vládní labouristé. .//

  466. cerny cudak:ty nejsi cech co?sklidni cerny hormon

  467. http://www.prozeny.cz sokujici zpoved:nenavidim sve dite

  468. Mechovka, ja jsem Cech.100% white 100% Cech…

  469. spring, ze by uz lidi na spravnych mistech zacali otvirat oci?

  470. to pedofil:Muzes stahnout co chces cesi jsou moc kratke na Anglii nezapomen ze Velka Britanie je velmoc ty idiote vy chrapouni jste moc kratky cesi co pisou je vsechno k nicemu vasi zemi maji v pici protoze je nejvetsi rasisticka zeme PS:Co takhle se starat o to ze chudi lide kteri jsou na socialnich davkach uz nemaji na najemne a hlavne nazradlo ze vsechno slo nahoru drahota jak blazen a nejvic na to doplaceji chudi to by mela byt debata vy zmrdi skurveny1

  471. AHOJ KASTUNO HLEDAM TE KDY TADY BUDES OZVI SE MI MUJ SKYPE JE dabrakadabra89 ozvi se tvuj cukrous Milanek

  472. black cocotte:ta ara me to zajima ze ty si 100% zkurvy syn ta i kdyby si byl vietnamec tak me boli hlava ty bila mrdko kdy mas sraz ty sekto?jehovista pojebe i svou vlastni matku nadutany ceski hlavy skopovy 😀

  473. Mechovko co ti natohle mam odpovedet? mam se snizit na tvou (pod)uroven a zacit psat vulgarismy? ja myslim ze ne…pokud rom znamena clovek prosimte dokaz to alespon v jednom prispevku.

  474. cerna-cipa samozrejme ze ty ceny a vubec vlada nas vsecky pekne sere..kdyby se neco dalo zmenit je plno lidi kteri by stim neco udelali..jo a jeste pise se zkurveny ne skurveny..cesko je rasisticka zeme to mas pravku.dokud se neodstehuji jedinci jak oty rasismus tu stale bude…

  475. Black metalist ,nezdá se ti že je to nějaký divný ,vůbec bych se nedivil kdyby mechovka a spol byly jen znuděný lidi at bílý nebo černý ,a jen tak zabýjely nudu?
    Můžou se prostě nudit a bavit se našima reakcema ,jen mě to tak napadlo.

  476. Patriot, no to je sice mozne ale on otady tohel vyjadrovani je jejich klasicka vizitka… trosku pro pobaveni http://www.youtube.com/watch?v=hBaCXUKBXBE aneb ciganka v tramvaji:D neco jako mechovka

  477. KTO SI ? PRIATEĽ ALEBO BÍLY GADŽO ?
    ANEB OBJEKTIVNÍ POHLED FORENZNÍHO PSYCHIATRA NA ROMSKÉ ETNIKUM.

    Když se před lety rozdávala témata na sociologii, navrhli jsme přednášejícímu, že vzhledem k nedostatku zajímavých témat, bychom navrhovali zpracovat semestrální práci na téma „romská otázka“. Toto téma mě ani tehdy ani dnes nenechává klidným. Na jednu stranu jsou cikáni stejní lidé jako my, jsou navíc poměrně muzikální, ovšem na druhou stranu je mnohdy peklo mít je za sousedy nebo se vůbec vyskytovat v jejich blízkosti.
    Do dnešních dnů se nepodařilo nalézt uspokojivou formu koexistence našeho národa s cikány. Došlo to až tak daleko, že dnes je realitou pojem „pozitivní diskriminace většinové populace“, kdy jsou Češi označováni jako „Ne-romové“ nebo „gadžové“ a cikáni se dožadují, aby v souvislosti s nimi bylo užíváno označení „romové“. Je známým faktem, že jsou nepřizpůsobiví, že parazitují na systému, do kterého my ostatní přispíváme svými daněmi, a tak přestože tvoří menšinu, dopouštějí se mnohem častěji trestné činnosti. To je moment, kdy přicházejí do kontaktu s forenzní psychiatrií. Pročítal jsem si takto knihu „Soudní psychiatrie a psychologie“ z vydavatelství Grada z r. 2004 (http://www.grada.cz/katalog/kniha/soudni-psychiatrie-a-psychologie_5343/ ), tedy žádnou pochybnou slátaninu a la „Bílá liga“ a málem jsem sletěl ze židle, když jsem se seznamoval s poznatky našich předních odborníků na dané téma. Citace z knihy jsou uváděny :>>……

    Nejdříve několik faktů pro začátek .. považuji to za nutné, neboť například americký prezident G.W.Bush má prokazatelné IQ 91 a opička Koko jen 95 (zdroj zde: http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=3408 ). IQ vyjadřuje úroveň inteligenční výkonnosti rozumových schopností jedince v následujících rozmezích:
    IQ 35 až 49 (těžká mentální retardace – imbecilita)
    IQ 50 až 69 (lehká mentální retardace – debilita)
    IQ 70 až 89 (podprůměr)
    IQ 90 až 109 (průměr)
    IQ nad 110 (nadprůměr)

    :>>>……
    Znalecké obci jsou dobře známé případy některých Romů, jejichž intelektové výkony měřené standardními zkouškami byly nedostatečné a z tohoto titulu mamnoze zakládaly jejich exkulpaci ( exkulpace >> zbavení viny,ospravedlnění) v trestních záležitostech, následně pak získání kýženého invalidního důchodu na prokázanou „imbecilitu“. Tito jedinci se však vzápětí po potvrzení této diagnózy dopouštěli rafinovaných podvodů.

    Při znaleckém posuzování Romů se častěji než u příslušníků majority setkáváme s odmítavým postojem k vyšetření, se simulačními a agravačními tendencemi (agravace – záměrné zveličování chorobných příznaků ) , s primitivními únikovými reakcemi. Tyto reakce mají různou podobu od úplného mutismu (pozn. náhlá ztráta řeči na neurotickém podkladě po afektu nebo šoku) k provokativním výrokům i chování, od demonstrativního naříkání k histriónským scénám (histrión >> starověký a středověký herec, kejklíř ) a dramatickému obviňování okolí včetně znalce.

    Příklad: „Posuzovali jsme Roma, který pro výrazně abnormní chování byl umístěn na pozorování v psychiatrickém zařízení, kde nekomunikoval, nejedl, produkoval jen bizarní grimasy. Při znaleckém vyšetření byl mutistický, nezodpověděl nejjednodušší dotazy, neuvedl správně ani své jméno. Tento člověk se však u soudu plynně a věcně hájil, užíval přitom adekvátně cizích výrazů.“

    V našem sociokulturním prostředí totiž dostatečná míra inteligence (čím víc, tím lépe) i určitá dávka vzdělání patří k hodnotám uznávaným všemi vrstvami společnosti, být hloupý je degradující. Naproti tomu Romové, alespoň podle vzorku pachatelů trestných činů, si vzdělání necení vůbec, a jak bude „gádžovsky“ ohodnocena jejich inteligence, je jim zcela lhostejné – pokud ovšem neusilují o přiznání mentální retardace, kdy reagují zcela záměrně nesprávně podle zásady – „čím hůř, tím lépe“….<<<

    Co k tomu dodat ?
    Při nejlepší vůli si neumím představit, jak projít testem inteligence a získat hodnocení „imbecil“. Na úryvku ze zmíněné odborné publikace mě překvapilo, jak přesně je popsán myšlenkový vzorec cikánů. Sice se to týká jen těch, kteří se dostali do křížku se zákonem, ovšem s akceptovatelnými formami chování cikánů jsem se v životě setkal naprosto výjimečně, zatímco s těmi popisovanými mnohokrát.
    Za důležité považuji fakt, že jak chápání obyčejných lidí, tak odborné veřejnosti, se v podstatných rysech shodují, aniž by to zakládalo důvod k nařčení z rasismu. Výsledkem je situace, kdy sice stát cikány podporuje v zahálce různými dotacemi a dávkami, ale normální většinová populace se od cikánů distancuje, odmítá tolerovat jejich parasitismus a přirozeně je vytěsňuje. Řekl bych, že i přes mnoho negativních aspektů koexistence s cikány, má normální člověk zpočátku vstřícný postoj a neháže všechny do jednoho pytle – ovšem jen do té chvíle, než získá dojem, že se sám stává rukojmím, kterého cikáni v okolí zamýšlí svým typickým přístupem k většinové společnosti terorizovat.
    Jistě si říkáte, co s tím. Na závěr proto přidávám perličku ve formě citátu ze zmiňované knihy nakladatelství Grada, která může leccos napovědět.

    „Současné testy obsahují myšlenkové operace a činnosti, které na romské prostředí moc „nesedí“. V současné době se z podnětu vlády zpracovává testová metodika, která zohledňuje romská specifika, prozatím pouze pro potřeby zařazování dětí do škol, získané poznatky však jistě bude možno rozšířit a vztáhnout i k dospělé populaci.“

    Jelikož zde "diskutující??" naši romští eurospoluobčané tento článek nepochopí (…ty dylyna,kurva hlava mi to nepobrala,daj cigo…)))
    čekám další ,pravděpodobně nově vytvořené názvy anatomických orgánů,pohlavních aktů,přátelsky lidských pozdravů na uvítanou aj.,které bych mohl "zařadit do OTTOVA NAUČNÉHO SLOVNÍKU".

  478. pro rasisti:nuda to neni ale branime se proti vasim utokum tak ze mily rasisti klidek.Kdyz mam na vas vztek poustim si tuhle skladbu.www.youtube.kcat i .got u. Tak ze tahnete do hajzlu fasisti!

  479. kde si to stahnul ty curaku jeden zasrani koho tadi urazis ty drskova polivko nebila to nahodou tvoje zena jak se tam rozkrikovala ti mrdacka hlavo radsi stahny jak vase lidi kradou milionech ze okradaj stat a potom matkam berou s materki to bi te melo zajymat ty vimackana hlavo od tubi

  480. …a něco na zasmání..:

    Malého cikána vyhodí už asi z x-té školy kvůli špatnému prospěchu a chování. Starý cikán už neví, co s ním, a tak ho přihlásí do Církevní školy. Mladý najednou začne nosit jen jedničky a i chování má vzorné. Starý se diví a ptá se ho, jak je to možné.
    Mladý vypráví: „Jdu tam do jedný místnosti a tam je na zdi přibitej chlap. Jdu do druhý místnosti a tam je taky přibitej chlap na zdi. V třetí místnosti taky chlap, přibitej na zdi. Táto, tam se s nikým neserou!”

  481. More kastuno kaj sal chas ladakery mindz prazimen calo cona tut rodav kaj sal tu rokonalo muj mistes mange pijehas nasti ani sovavas kamav repete kaj sal bukiko sero pendzom tuke kaj man arakeha pre ubytovna litvinovoste kode kaj ecar na bararol mek labon pre spareta musinas te pirel adro ves kastenke a agara nane sa vadzimen sa legos takana aveha kastuno kar palmande uzarava tut pazo benar cinava tuke blasanka nadara chas le papuske o zara palo kar tu vimardo pervalo balico som zvedavo sar mange pisineha ,,,, miro skype man hin aver KAS -BAREHA pisin uzara ale muk e kamera kaj te dikav tyro muj koda pristovaco pisin uzarava

  482. Jak je psáno:KAMERA NENÍ RASISTA

  483. tyvolespring tak jsem se zasmala ze jsem spadla ze skaly primo na kamen tyvole si srandovnej a moc nema na tebe ani MR.BEEN SASEK POCMARANEJ MALTOU.

  484. …no,není na tom světě krásně….?

  485. jaj hutu kade som moroncak techudes pre jek jak ta misto no a miro skype hino VRACO_BANDURKA ALE TYS MANGE PIJEHAS O KAS SAJ PENAV NASUDCOM ZI DO AKANA HUTU ALE ROZMARDZAL MANGE EBUL JAJJ LACO SAL TA MISTO NO PISIN MANGE ME UZARAVA NADARA TU GUZIMEN MUJ

  486. cerna-cipa ,myslíš to doufám vážně že jsi spadla ze skaly primo na kamen ,hned by jse my lépe usínalo

  487. MY SE MAME DOPRE TY CHUJU TAHNI MAME DO PRDELE

  488. spring ,pěkné ale Oh Fortuna taky není špatná ,André Rieu

  489. to vis ze se ti bude spat dobre ze se nikdy uz neprobudis po ti praske zilka u srdce alespon jeden rasista pujde do pici hele stahni se nebo chcipni huhuh

  490. takovou radost ti neudělám

  491. kali cipa chin prelende ser na nich dzas het jdem pryc protoze vsechny rasisti chcipnou jeste dnes caje dzav to sara anre buci dzav tesovel mej se holka nekdy priste ozvi se holka nebavej me tady ty kokoti zkurveny tak ze dobrou

  492. Patriot, na leden 11th, 2010 na 22:57

    proboha neblbni,…to je animace z nějaké PC hry..nééééé??

  493. to je to co jsem myslel

  494. dza miri caj tajsa man arakeha na prani osudova laska akana dzav pro facebook jek raklo man uzarel sukar hino acuv devleha

  495. Mechovka…pááápáááááá….a víš co je hygiena před spaním….( i když v tvé hubě i Savo nepomohlo…)))

  496. cerna-cipa.prosimtě když neumíš psát jako člověk tak nic nepiš

  497. jaj cipa ja jdu taky na facebook bude prca dej mi znameni holka cusik

  498. spring :hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahhahahahahhahaa sranda ani nevim co to je higiena blablabla

  499. No konečně ses Mechovko přiznala.

  500. pro baltazara:My cigani se koupeme malo kdy jenom vy cesi se koupete ze?PS:spring napr:jdes se vychcat ze ?vytahnes kokota vychcijes se drzis ho s rukou vyklepes a strcis ho zpatky do trenek ze?a co myjes si ruce?no ja kdyz jdu na malou utru si toaletnim papirem a umivam si tekutum mydlem rucicky vis ?tak ze me necetou chcanky po stehnach za to tobe s curaka jo a jeste nemas umyte ruce brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ….frrrrrr…fuuuuujjjjjjj :dobra rada pouzi mydlo dave je nejlepsi

  501. ja se kuppam lenom v sobotu setrima na vode v cechach je voda dost tucna tak radsi jmalokdi se kupam a kdiz tak tak cela rodina v jedni vane ale mame se radi to je dulezyti

  502. Romove,alou do sprch!

  503. mas smulu mame more zadny sprchy serem na ne.

  504. Ay zije spravedlnost !

  505. Spravedlnost = stejná práva pro všechny bez rozdílu původu a hlavně NÁZORU!

    kdyby byla v tomhle státě spravedlnost, tak vy parazitický Cikáni, POCHCÍPÁTE!!!

    Ať žije spravedlnost !!!

  506. V cr uz jsou jen par ciganu kteri tam zijou cirka 250 tisic vsechny pojedou pryc tak ze vase cesky drzky pochcipate jako praseci prasata jeste vam ukaze delnicka strana to uvidis jestli je nikdo nebude volit chcipnete sami gadze ohhh

  507. no abi ste chcipli vi gadzove este dneka mertvice vas rani do vasich hlav ste vtiravi narod jako vsi sak vi ste paraziti vi bili kuze chcipli tebe lukas chcipnes este dneska moje babicka te bude skrtit ve spani a ja ji hodim provaz je mrtva 30 let vezim na mule jen poskey ty curaku

  508. jaj phena phara dzas het po kade bare rasisti bokatar meren o gadze mek nalace dzas pre aver blokos pro romea.cz mechovka :paltute pucelas koda raklo palo facebook sukar hino aven romale dzas het napisinen kade po guta len lela stejne.

  509. vsechny rasisti chcipnou at zije spravedlnostttt ohhhhh

  510. Nebojte se spravedlnosti se dočkáme ,jsem zvědav co budete dělat až tenhle stát vezmou lidi do rukou a nakopou politikům prdele.Pak příjde řada i na vás.Tím myslím cikány a ostatní verbež.

  511. Patriot: 😉 přijde den…

  512. Lukáš ver mi ze neprijde…pokud si lide nechaj iporad srat na halvu a nadavat budou budto po hospodach nebo tady na netu nezmeni se nikdy nic

  513. cerna-cipa, vsichni rasisti chcipnou? a ty jeste zijes?

  514. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008-11-19_CD_ROM.mp3" /]

  515. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008_04_11_Policejni_odposlech.mp3" /]

  516. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008-10-15_Urna.mp3" /]

  517. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008-10-17_Volby.mp3" /]

  518. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008-11-18_Nguyen.mp3" /]

  519. že by si je spletl s cigány?
    [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008-09-12_Indove.mp3" /]

  520. Kachlicka je borec nekdy je to prdel ty jeho hlody:D urna:D nebo indiani:D

  521. script src=“http://www.videomix.cz/thumblink/UIij4w_QtRc/“ type=“text/JavaScript“></script

  522. Same picoviny vam cechum daj nebojte se DS :PS black cocotte neboj ty chcipnes driv vsechny nervove soustavy ti prasknou vsechny organy co mas v sobe ti shijou po kouskach aby te buh nechal trapit pokud nevyschnes a dej potom vedet jak chcipnes hodim ti velkej kamen do rakve aby si nikdy nevstal ani jako duch protoze ty osobne schoris v pekle i tvoje buzeranti co tu pisou .PS:a sladka vykur zmrde ty staejne na to hubu mas kryple!

  523. Za pravdu se člověk zlobí co?

  524. vw=320&plid=AAR9CV6T9YtAjGMV&q=rasist%2520v%2520czech%2520republic&sd=B4A7D69C4HH&smoothing=1&md=1&hl=en%5FGB&el=detailpage&csipt=watch&w=480&fmt=34&nsiabl=5%2E016&vid=hXz7c8eSP3RAJnZOVp1EsgVM8BtatUt%2DC&fexp=906501&debug%5FvideoId=gOkPvh7FRUY&nsidf=639&sourceid=gs&h=360&debug%5FplaybackQuality=medium&vh=240&debug%5FflashVersion=WIN%2010%2C0%2C22%2C87&nsiabbl=39172&nsivbbl=159029&debug%5Fdate=Wed%20Jan%2013%2010%3A54%3A01%20GMT%2B0000%202010&cfps=30%2E737704918032787&nsivbl=5%2E101&nsipbps=477%2E2451573491636&scoville=1&debug%5FsourceData=B4A7D69C4HH&pd=0&cr=GB

  525. http://www.youtube.com.Racims Part3 Czech Republic udelej te si poradek ve svy zemi nebo budete mit vsude zavrene dvere!

  526. http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/popalena-natalka-z-vitkova-prijde-o-prsty-zhari-unikaji.html : Doufam ze shijou v pekle vsechny rasisti celey svet na to kouka co vlastne jste za narod nejhorsi rasisti v evrope.

  527. Mechovka no to mas pravdu kdyby ste tu nebyli tak by tu nebyl ani rasismus nejvic rasisti ste totiz vy

  528. cerna-cipa, prosimte a kdo je ten buh co me takhle potresta? ic-b? nebo ronald regan?:D:D

  529. osud te potresta to staci bohate!

  530. Může my někdo vysvětlit proč má mechovka u dvou různých odkazů také dvě různé ikony? leden 13th, 2010 na 12:01 , leden 13th, 2010 na 13:27.

  531. Novinky.cz .Policiste zatykaji priznivce krajni pravice

  532. hahaha chcipnete gadzove

  533. Jen se neboj ,všat ti stuhne úsměv ve tváři až to tu lid vemou do rukou.

  534. Spring:nemáš tam náhodou Kachličku, jak volal těm komunistům?, o tom jsem slyšel, že je to hodně dobrý.

  535. mechovka jsi tady v podstate nan avsteve tak si moc nevyskakuj…

  536. Lukáš..podívám se…“KACHLIČKA NA HRAD!!“

  537. To je vostrý ,ale těžko to chtít po člověku co to neumí ani napsat.

  538. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008_04_29_Velka_strana.mp3" /]

  539. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2008_07_24_Soc_program.mp3" /]

    …toto nemá chybu…

  540. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2009-02-26_Kocab_na_byt.mp3" /]

    …kocáb jede na návštěvu k c……

  541. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2009-03-10_Zubova.mp3" /]

  542. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2009-04-16_Fischer.mp3" /]

  543. [audio src="http://archiv.radioapollo.cz/podcast/Kachlicka/2009-10-14_Janotuv_balicek.mp3" /]

  544. Patriot.-Mechovka šla pravděpodobně na jiný PC ,který má jiné IP adresu,nebo její dvojče pod stejným nickem,také z jiného PC….

  545. …pokud budeš sledovat ikonu a vyjadřovací schopnosti,dá se vydedukovat,zda se jedná o to samou osobu,či ne…

  546. Patriot,..ještě by mě zajímalo,proč má tento web nahoře v barevném záhlaví dvě černé vlajky…skoro jak antifa..
    http://antifa.cz/monit.php
    ..a to že nějak skončil,taky je záhadou….že by -monitoring??…ale to si pak udělají spíš úsudek z našich „spoluobčanů“ zde………….

  547. spring :je to celí divný možná opravdu to tu řídí někdo od antifi nebo policie ,a třeba se někdo vydává za cikána a studuje reakce ,kdo ví.Nebo se pletu a lidem kteří to tu maj na starost někdo vyhrozil že je zavře nebo tak.A zase je divný že to neuzavřely cely ale jen zrušily přidávání nových článků.
    A nemyslím že by jsi udělaly úsudek z našich spoluobčanů ,ti tady můžou poslat doprele každýho ,jsou přece menšina ,je ještě budou chránit.

  548. 18:07
    Ilustrační foto
    Na sídlišti v Trebišově vyroste zeď, která má chránit obyvatele bytovky

  549. je to ten druhý odkaz tamten nefunguje
    jinak jak můžu smazat svůj kometář

  550. Bohužel komentář po sobě nemůžeš smazat.Vše co zde napíšeš,může být později použito proti tobě…….proto važte slova.

  551. Nebojím se toho co píšu ale štvou mě ty nefunkční odkazy ,co jsem sem dal.

  552. PROČ sem, vy IDIOTI, ještě píšete? Web je mrtvý, nač je „diskuse“ s cikánskými dementy??? Pokud tento web nebyl přímou monitorovací akcí BIS, tak jeho autora žádám, aby jej ZRUŠIL – je to ostuda. A pro ostatní, ať už sem nikdo NORMÁLNÍ nepíše, ať se přismahlá hovna exhibují někde jinde.

  553. patron :a kde je nějaká čerstvá diskuse

  554. Diskusí je dost, nejsou ale pod dohledem BIS a s cikánskými primitivy. Můj poslední komentář a pokud jste opravdu dementní a ubozí, tak tady klidně pokračujte dál…

  555. tak nám alespon napis nejakej odkaz

  556. ..patron má pravdu,…a blbost dávat odkaz,jen by se tam nastěhovali ti naši „slušní“ diskutujíci….končím.

  557. o.k. můj email ,kiiilr@seznam.cz ,pošlete mi nějaký odkaz dík

  558. tadi mas otkaz chas miri kar tricet pejc zvikin ,cha,pi,cirde panntynel tuha pojd mne vihulit mam ho tvdiho staci potrikam ti jaka

  559. pojd te si hrad vi ceski chcipackove

  560. milanek:tiprdel dobri pijes man kastuno.

  561. kada pisinav savore romenge.me na likerav pasho gadze ani pasho roma,bo dzanav save hin o gadze a save hin o roma.Nane savore gadze phuj a tys nasan o roma savore phuj , ale sar dikhav v cechach le dubken,degeshen a
    rukonaren hin man dost,bo sar macon ta keren mariben,vika keren he melale hin ,sar teby priletli z planety pek man andro sero.Kala dubky,degesha,rukanara te dzana andro svetos tak kerena kajso dzivipen tys avri ,jon navena feder.Vasoda pisinav avka, he so pisindzom hin svate lava.He sar pisinav cechika, me kavka sklilom ta pisinel,me pihravas andre skola bud bers, ta ma asan mandar cajale.Medzanav hoj andre tchechiko nane lahco dzivipen,me mishtes dzanav so keren o gadz le romenca,ale o roma tys nane lahce ,na savore .Hin bud roma andre tchechiko melale ,nakamen buci tekeren,he kajse roma kamen avri andro svetos tedzal,me myslinav ,feder te kajse roma andre tchechiko achen a nikaj len avri te muken ,bo ca lac kerena avri.O lace roma andro seveto te dzan , sukar dzivipen te dziven he bachtele a saste te aven.O da hin savoro so kamavas te phenel.

  562. ladacerna cipa.Mozno man nalaces rozumindzal,me myslinav kajse roma so hine chandzale ,vibite a hine tu stonc mek te obcorel.Bo hin tys roma degesha,dubky he rukonara -chandzale ,vibite a e natura hinlen sar dzive balen.Me mistes dzanav hoj rom dzal ke romeste, me pisanvas hoj lace roma te dzan avri a lace roma hin core roma na.Me tys som rom a dale cori familia, tys kadaj avri nasom barvalo,dziva tys le lovendar so chudav,nane man kher , sovnakai,nevo motoris.Ale narado dikhav chandzale,vibite romen,me som rom a premande o roma andre tchechiko kerde triky,haky a obcorde man.

  563. ladacerna -cipa.no dikhes akana des duma so medav duma nane savore roma lace. Me sar dzivavas andre tchechico dzivavas sar sako slusno manus,nikda na coravas,nikda nakeravas pro nipi podvody.Miri daj a miro dad amen lace vychovindzas,man he mire phrale hin bud skoly, bo miri daj he mro dad dakazinde hoj nasam trubky ,ale slusne manusa a tys dzivahas cores andre tchechico.Ale so kamav mek te phenel me sar dzivavas andre tchechico,man nahas le gadenca zadno problemos.

  564. cerna-cipa tak si mluv v indii .tady si v cesku nauc se cesky a bez vulgarit!

  565. kdo je vulgarni ty jsi na hlavu nebo co?

  566. cerna-cipa, ty ve svych komentarich byvas sprostsi nez dlazdic

  567. lada :kali mindz a cerna pica…holky libi se mi vas romano humor a mam ho moc rad,protoze jsem take jeden z vas ,me kajso phuro nasom ,sar man keren.A noviny blesk a rude pravo tys nachalom.Akurat so tumen zadzidzilan me kada nadzanav ,bo kaj me dzivavas kada pes nestalo ha ha ha……cajele aven bachtale he sastale kodoj kaj dziven…………
    😀 : D 😀

  568. LADA:Josef Chrudon a Bohuslva Stejskalova Vazeny pane a Vazena damo. Jsem cistokrevny rom a nestydim se za svuj puvod.To,ze delam rozdily mezi nami romy ma svuj duvod .Jsou romove ,kteri jsou slusni a chteji zit normalnim zivotem a jsou romove ,kteri se nechtej prispusobit normalnimu zivotu a delaj nam ostudu.Myzslim,ze uvas u cechu je to uplne stejne.Akurat vy si to neumite priznat,protoze pres svoji hrdost ,nevidite ostatni veci. PECKA

  569. kali:ja sty osobi zvracym ttihlavo seru magi.

  570. cerna-cipa, no vidis ze to jde…

  571. Tak co říkáte vážení na proces s Dělnickou stranou? Jenom připomenu. Ozubené kolo rudé barvy s černým nápisem DS, které je čistě náhodně podobné rudému ozubenému kolu s černým hakenkreuzem (DAF). Pomalu všichni lídři kandidátky jako členové nebo příznivci Národního Odporu, který jednoznačně podporuje neonacismus. Náhoda – členů je přeci 1000. Vandas omylem řeční pod transparenty „Odpor“, „Autonomí nacionalisté“. Taky poněkud nedopatřením se jeho pomoc občanům Janova zvrhne na pokus o pogrom.
    Vondráka v tričku NO v partě hajlujících ani Doupovou propagující funkcionáře 3. říše v RWU jako černé ovce ve straně nevidí, několik měsíců je naopak podporuje. Taky netuší, proč má většina jeho příznivců všude po těle čísla 18, 88. Tento pán tedy neví, co je to Heil Hitler, neumí na internetu vyhledat stránky odpor.org, nacionaliste.com ani nezná říšskou vlajku a říšské symboly.
    No sem zvědavý, jestli podobní lidé mohou akorát vyměnit tričko a jít znovu rejžovat peníze od neonacistů za hlasy ve volbách. Odvrácená tvář demokracie…

  572. NoNazdar, a copak rikas na pisemne projevy nasis tmavych spoluobcanu zde na foru? Jinak DS je mi volna:D

  573. Jeste jedna otazka No Nazdare snad jsi ten pravy a odpoved budez znat. ma otazka zni.Proc kazdy kdo ma jen malicko pronarodni mysleni je okamzite oznacen za neonacistu?.nerikam ze tady nackove nejsou ale kvuli tomu ze par blbbcu je hotovych s treti rise nemuzou se vsichni nacionaliste oznacovat za nacky.mam plno pratel s pronarodnim myslenim a kteri odsuzuji treti risi.ja sam sem vlastenec mam rad svou vlast a zajimam se o jeji historii a chtel bych aby se obycejny clovek mel dobre a nemusel mit strach vyjit pred barak aby ho nejaky romsky neplatic nebo aji byli opilec ci fetak neokradl ci nezabil.jsem snad rasista a xenofob kdyz nemusim multikulturni obahaceni nasich romskych spoluobcanu? nevadi mi vietnamci ani cernosi ani nikdo jiny jako polovina CR nemam rad romy kvuli jejich chovani nikoliv barve…antifu ale nemam rad 2x tolik co romy a to jsou to belosi jsem snad take rasista a nacek? zeby alternativni mladez byla nova rasa? tak muzu pokracovat dal a dal…proc tedy jsou autonomni nacionaliste neustale oznacovani za nacky. jo a pokud si nekdo mysli ze stary dedek vandas je nacek musi byt vul….voli ho sice nackove ale proc? koho tedy maji volit? je tu jeste nejaka jina strana ktera by tu chtela zmenu? predem dekuji za odpoved a jeste se vratim k tvemu predchozimu prispevku…nenapsal jsi zhola nic co by na antife nebo na novinkach uz desetkrat nebylo napsano..

  574. Já mnohé spoluobčany bez ohledu na barvu pleti prostě filtruju. Nemají mi co říci. Autonomní nacionalisté i Národní Odpor neonacisti jsou. Mají na svých webech propagaci neonacismu, neonacistickou rétoriku (jak řekl soud texty článků připomínají protektorátní noviny) i vlastní fotky, kde se hajluje. Vyhrožuje se tam i různým odpůrcům neonacismu, popisuje se tam jak je nejlépe terorizovat nebo uveřejňují jejich adresy bydliště a zaměstnání. Hitlera nebo Hesse obdivují, Heydrich byl pro ně hodný pán, Mengele vědec, co by měl dostat medaili za zásluhy.Věřím tomu, co říkal F. Vávra. Každý je do určité míry jiný a jinak extrémní. Ale společně si pěkně od srdíčka na koncertě zahajlují rádi.
    Vandas. Nepodporoval dříve KSČM? Teď si zase vypočítal, že 2% od plešaté mládeže nejsou k zahození. Kdyby ho volili menšiny, založí stranu menšin – to je můj názor. Proč ho volí? vandas vysílá ty signály. Vol mě, sem jako ta NSDAP. Je Vandas nácek? Asi jako Speer – tomu šlo o to stavět Germanii, Židi nebo Mein Kampf mu byli lhostejní. Kdyby mu nabídli lepší podmínky v SSSR nebo v USA, jde stavět tam a bude plně oddaný služebník.
    Jiná národní strana? Otázka menšin? Tak především nemá cenu mít stranu, co řeší jenom menšiny. U nás asi žádná čistě národní neextrémistická strana není. Vandas vsadil na vztek mládeže vůči společnosti, na zálibu některých v NSDAP a ve snadných/rychlých/extrémních řešení (zabít, vystěhovat a bude ráj na zemi). Chtěl bych říci, že lidé si nejsou rovni absolutně, jsou si rovni v právech. Takže by to chtělo stranu, co zachová všem stejná lidská práva, ale bude podporovat především ty schopné. Opilec a feťák patří na psychiatrii, zloděj a násilník patří do vězení. Padni komu padni, nejen Róm. Tak jak to píšu to funguje bez potíží skoro všude, na místa jako Janov a Chánov funguje princip cukr/bič.
    Mimochodem se podařilo, že pozitivním příkladem začali Rómové v dříve naprosto tragickém Chánově uklízet. Průzkumy odborníků ukazují, že pozitivní motivace je prostě účinnější než zdánlivě snažší jenom-represe.

  575. koho urazys ty michana krev to enom delaju cigani bordel a co vi vasilidy su spinavejsi nes my cigani sak bida vasbije do piska a este nejsu dobri pod sa podivat tet do chanova tak je cistejzi nez tam gde vi bivate mertvica bi vas ranila do vasych bruch

  576. Pro Ich: Co je na tom tak divneho, ze Narodni stranu vedou sionisti a Edelmannova je zidovka? Sice zadny papir v ruce, ktery by to potvrzoval nemam, ale potvrzuji to jejich ciny, to myslim mluvi za vse!!! Pojede jeste nekdy tenhle web? Rad bych si jeste precetl nejakou nezavislou zpravicku, protoze to co ted predvadi media k Delnicke strane a zadrzenym aktivistum to je hnuj.

  577. NoNazdar mensiny filtrujes ale nacky nacionalisty tridni nepritele na ty kdybys mohl budes ukazovat prtem a kricet na vaclavaku upalte narusovatele demokracie…U vedu ti takovy priklad: Zmena rezimu nacionaliste u moci….zpravy tv nacional 8 hodin vecer maly clovicek sedi pred bednou zere chipsy made in usa a popiji pivo made in germany pusti si teda spravy a slysi tridni nepritel je rom a je nejhorsi co muze byt narusitel nacionalismu-zavrit represovat a ten samy maly clovicek co predtim kricel na vaclavaku upalte nacionalisty bude nini kricet upalte romy pak prijde dalsi rezim a nepritel bude zmrd a zase ten maly clovicek co na tv chuj uslysi ze nepritel je zmrd bude rvat paltze zmrdy dyt je to v poradku….aneb co timhle chci rict ze kdyz tady bude jiny rezim a jiny tridni nepritel bude to ten samy nonazdar ktery bude rikat jak ti a ti obdivuji toho a toho a jak ta a ta strana je spatna a vsicni sme nackove:D

  578. Odin.28 – Národní strana? To jsou nějací extrémisti, co údajně odmítají praktiky NSDAP. Co dělají nevím, asi se na nic moc nezmůžou. Problém tohoto webu a dalších NS-DS-SS pozitivních je zjevně záliba v „severské mytologii“. Tím se myslí zdvojená runa Sowulo, oblíbený to znak hodně členů DS. Když se někdo chová veřejně jako neonacista, ať se nediví, že si toho stát všimne a použije to proti němu.
    Black metalist – ten příspěvek snad není česky. Všichni opravdu nevěří jenom tomu, co se říká v TV. A rozhodně není pravda, že všechny strany a hnutí jsou „stejné“. Upalovat se nemusí, napadlo dost sněhu. Osobně věřím tomu, že když se chce někdo polepšit, není nutné mu ničit život, pokud není jeho trestná činnost až tak společensky nebezpečná.

  579. odin.28 :kdo ví jak to je s tímto webem ,třeba to řídí antifa nebo policie a jen sledujou reakce a hledaj další co poukazujou na zkorumpovaný politiky a mafiánský praktiky atd.A s tou DS mě to taký mrzí ,tady jde vydět že veškeré zpravodajství má demokratickou cenzůru.At zhebnou všichni ve vládě.

  580. Pro STB:mILY RASITI CO BUDETE DELAT KDYZ SOUD POSLE ds DO PRDELE! : D

  581. Mechovka: Za prve v DS nejsou rasisti ani nic podobneho, za druhe nebudeme delat nic, pojedeme dal, uz v tuhle chvili co si tady pisem existuje pro pripad zakazu nastupnicka strana DS a to Delnicka strana socialni spravedlnosti ( DSSS ), takze nic nebudem delaj joudiku, pojedeme dal, boj pokracuje a bude pokracovat, to je cely, jednoduchy ne? 🙂

  582. Oprava: „takze nic nebudem delat joudiku“

  583. vi regemeski kurvi hitlerovci pojebani pockyjte budou vas prcat do hubi

  584. Pro FRANCEK: Dekujeme za velice inteligentni prispevek, vypadas na cloveka, ktery je na velmi vysoke urovni :-))))

  585. FRANCEK, to me ale velice mrzi ze jsi homosexual

  586. komurikas buzik mam zenu a dety aleti musis bit veka pizda skoc si na nas chat na bufetacki tam ti ojedou tu tvoju skurvenu hubu ti bufetaku zmlatyl bich te jak psa dostal bi si s lopatou pres tu jebanu hubu

  587. FRANCEK:nevsimej se tech idiotu pokud vim chodej na ciganskej chat tam lizou prstej ciganky a nas tady cigani pomlovaj a spinej jenom aby se nereklo tyhle keci co jsou tady jsou bezne na chatu cigani takze si nedelej hlavu je to cigan ktery zese dela gadza ze mu tady vsechno a vsechny patri jsou romani ale po roma napirav sa degesa melale a balice a to francku poznas podle kecu kdyz se chova jako dobytek sprostej a muze psat spisovne je to deges gadzo kavka napisinel ani pes nachovinel sar kada balico so dzanav leskere lava naspamet takze francku kasli na ne

  588. Lepsi byt homosexual nez pedofil 😀

  589. A nejlepší je bejt Heterosexuál

  590. pro rasistu:o tobe se to teda neda rict 😀

  591. Kéž by jsi věděla co to je

  592. Tak-ze si na opacne pohlavi jo?a co si kunda nebo chuj?

  593. jaj ta my sme cigani my nevime co to je heterosexual my sme diline jak talpa

  594. Ach jo, kluci, že se ještě bavíte s to špínou, já ty příspěvky ani nečtu, kdyby to šlo aspoň číst a mělo to obsah,

    Black metalist: tady je článek o asimilovanách (pro tebe slušných cikánech), jinak je zajímavostí, že ani jedna zmínka o tom, že ty cikánský zmrdi řvali na svou odpověď rasistická hesla…

    http://www.novinky.cz/krimi/189586-ministryne-spravedlnosti-prerusila-trest-romskemu-expolicistovi.html

  595. pardon, přepsal jsem se, myslel jsem „oběť“ místo „odpověď“

  596. jo a zkuste se kouknou na diskusi pod článkem,…spoustu lidí by zvracelo z našich slušných Hnědočechů..

  597. FRANCEK psal jsi ze nas pojebes do huby…a protoze jsme tady prevazne nebo vsichni muzi tak jsem usoudil ze budes nejspis homosexual je to logicke.

  598. Lukáš, nikde zadna zminka to je jasne proc system si nikdy neprizna ze by ve veci romske integrace selhal to nas radsi vsechny pozavira.boji se pravdy.o to mze se v mediich pise o romech jen jako o obetech na to uz jsme si csichni zvykly to uz me nechava naprosto ledove chladnym..

  599. pro STB:hele ty buziku komu nadavas do spiny ty chcipla drzko vis vlastne co to je cistota ?asi ne vid?urcite si myjes ruce po srani ze?nebo po chcani kdyz si ho vytahnes wietnamske trenky vyhondis a hodis zpatky myjes si koule poradne aby nesmrdeli po chcankach?a tu prdel posranou spinavou ze si ji myjes po nekolika dnu? vzdyt ty ani nevis co to cistata ty spinavy chlipniku mozna ze si typ cloveka ktery lize smradlavy kundy a kdyz ji ho tam strci tak potom si cuchne curaka ze mu ho smrdi protoze urcite na poradnou zenskou nemas jedine bufet priste ty blbecku neurazej lidi

  600. heyyy osoustal bi si svoji mamu do hubi a tatovi potrikal tu praseci hlavu ty nam rikas spiny chcipnul bi si dorana ze svoju rodinou abi ti umreli vsechni orchani co mas v tele pomalu a jistepraskne ti cela hlava a oslepnes na oci budes trpet na zaludek pukne ti zadukem a chcipnes jeste dneska po pulnoci pan buh te potresta ze siris rasismus ty mertvice skazena osud si stebou bude hrat a budes trpet do konce zivota AMEN

  601. black,sem chlap a s poradnim curakem moje stara je snim skpokojena rada ma gdiz ji soustam mezi jeji velki kozi nema rad mali tam bich ho ani nedal s velkou mezerou to ne soustam jenom veki kozi a sem chlap velki pendrekem!a jo—- vi ste sami muzi tadi jajj ja mislel lezbi no nisc no

  602. pro black metalist, patriot, lukáš atd. : Proč sem furt lezete??? Tenhle web je mrtvý, to vás jako uspokojuje „diskutovat“ s cikánskými dementy? Že vám není hanba! Pokud tohle není webová provokace fízlů nebo BIS, tak to měl již autor dávno zrušit. A vy těmi svými příspěvky jen dokazujete svoji ubohost. To nemáte jiné zájmy a aktivity (?), to neznáte jiné weby (?), to musíte nutně komunikovat s úchylnými primitivními prasaty?????

  603. patron ,tak mi napiš nějaké stránky ,můj email je kiiilr@seznam.cz

  604. prasata ste vi uz vas rasistivki blog nebude chodit tak-ze chcipni do rana ty uboha schila pico

  605. patron: též se pozastuvuju nad tím, že někdo reaguje na ty černý prasata, já to sem dávám pro nacionalisty, né pro cigoše…ale máš pravdu, sám nechpu nikoho, kdo je schopný se s nimi ještě bavit…a o hovně. Což se přemístit na PO, tam se dá diskutovat, ale jen rozumně…cikánský příspěvky tím pádem neprojdou..

  606. No piste si rasisti co chcete cikani vas maj stejne v pici,fajne bereme socialky a vy musite makat za par sussnu a ste rady. cesi jsou nejhorsi narod jakej jsem kdy, poznala, jebete svoje deti fuuuuj, mi romove milujeme sve deti ne jak vi,a mate hnusne, chovani co se tice cizincum,kdyby ne tamani tak bi cesky narod chodyl s holu, riti.Zde si zalozi nejakej buzerant, delnickou stranu, tak jak to udelal HITLER. Rika se ze historie se opakuje, ale to ja uz tu nebudu,mislim tim ze pojedu do KANADY.Cau chrapuni chcipnete tu jako krysy, cikani jsou aspon diky bohu plodnejsi nez vi a buch vi proc.

  607. vy bile drzky…uvedomte si vubec co tady pisete ty vase primitivni nazory se nadaji cist nacpete si je do analu!!! Vy pomlouvate cigany ale na sebe nehledite…kradeze,tunely a pobirani socky…vsechno tohle hazite jen na cigany….ale kolik bilich je fetaku..uchylaku..vrahu..o tomhle se nikdo nebavi co? Cigan by v zivote neznasilnil vlastni dite a kdyz uz ano tak to je jedno ze sta..!!! A ten kdo tvrdi ze v Cechach neni rasizmus…lze!!Je ho tam plna prdel…

  608. Milý cigani, především by jsme si měli pořídit tolik dětiček kolik jsme schopny uživit a starat se o ně, a ne fetovat, chodit po hernách hrát automaty, chlastat, provozovat kuplířství a prostituci,přepadavat na ulici mladé lidi a krást telefony a peneženky a dělat pasáky mimo jiné i svým mnohdy nezletilým dětem.
    Dále bychom se neměli chovat jako kukačky nechávat sebe a své milované dítka živit na cizí úkor z peněz které jsou určeny pro ty jenž se doopravdy dostali do tíživé životni situaci, neměli bychom parazitovat na společnosti a jako klíště vycucávat ty poslední kapky krvi.
    Měli bychom si uvědomit že sociální sektor není nevyčerpatelný, a že když budeme pokračovat ve svém jednaní stejným způsobem tak jednou se stane to, že vymřou naše živitele a nebude komu nás živit, čili nebudeme mít na kom se přiživovat a to bez ohledu na to kdo jsme jestli jsme činěni, větnámci, negři nebo jak se dnes řika afro-američani, arabove, maďaří, češi, moraváci, rusove, úkrajinci, slováci, polaci, němci, angličané, američani cikaní, romove a.t.d.,jestli že žijete v Čechach tak by chom se měli chovat jako lidi a ne jako dobytek, dodržovat zakony Č.R.
    Měli bychom především znát a hlavně plnit své povinnosti a ne jenom využívat svých prav!!!!!!
    A hlavně když už nějaký občan Č.R. nebo cizinec žijící na ůzémi Č.R. poruší zákon tak by se mělo dostat každému spravedlivého a objektivního soudu a mělo by se měřit všem stejným metrem, a taky každý by se měl zodpovídat za své skutky .
    Problémy se musejí řešit ihned v zárodku a ne bát se o nich bavit, a to jen kvůli tomu že se bojíme ze nás budou nazívat rasistama a možná nás budou za rasizmus soudit a nebo i odsoudit.Ano,myslim cigánsky rasismus!!!
    Já osobně p.Čůnka chápu že je vystěhoval, akorát nerozumím tomu proč jim dal náhradní byty když dělaly to co dělali. Podle mě je to nespravedlivé vůči ostáním občanům které žiji uspořádaně, platěj řádně inkaso nedělají nepořádek a pochopitelně odváděj státu daně.
    Můj názor je takový že to je opravdu rasizmus ale vůči ostatním obyvatelům Č.R. ať už čechúm nebo cizincům. á nebo jiný cizinec nebo čech dělal totéž co dělají vsetínské problémové skupiny cikánu tak by nás ne jenom vystěhovaly bez náhrady na jakýkoliv bydleni ale zároveň by nám exekutor zabavil veškerý náš majetek na úhradu dluhu, jeslí že by náš majetek nepokryl všechny naše závazky věřitelům tak by nám obstavili učet v bance a uvalili by nám taky exekucí na náš plat. Pokud bychom se rozhodly že dělat nechceme z toho důvodu že by nám stejně sebraly všechno co by přesáhlo životni minimum tak by nás zavřeli do vězeni. To hle je můj osobní názor, klidně mě můžete ukamenovat a nebo upálit jako J.Husa.
    ciganka -montreal

  609. ciganka z montreal, presne tak. naprosty souhlas..konecne slusna romka.Z nekterymi romy se tady neda diskutovat totiz….znaji jen nadavky a urazky ale argumenty nemaji zadne…jsem rad ze jsou mezi nimi jeste aj itaci jako ty kteri ziji slusne..

  610. Sami blbosti:proberte se vy zmrdi, znám nekolik cikánů, který nikde nevezmou do práce, protože maj černou hubu..i když maj střední školu a chtěj makat ! zároveň znám tisíce bílejch debílu, který se nechávaj živit od rodičů a ještě k tomu jsou registrovaný na pracáku a pobíraj sociální dávky.. už toho nechte, běžte se podívat na výstavu fotek, na kterejch jsou mrtvoly, co je zabíjej psychopaticky blbci jako jste vy parchanti.

  611. Violeta, jaka vystava fotek? ona je nejaka vystava fotek mrtvol nejakych obeti co zabijeji psychopati?

  612. Violeta,neodpovidej tomu jehovistovi je to jenom blbecek nic vic nic min podle toho jak pise od lidech taha informace je to velka drbna a ve finale te bude pomlovat vsudy vsede bacha na nej!

  613. Mechovka ;;; ma pravdu je to clovek kterej pomlova strasne si vymejsli na lidi jako ze treba schovavas do supliku vibratony na takoveho cloveka si dat velkyho majzla co nevytahne od lidi nevi nic zaostalej kurnik ~: D

  614. Mechovka cerna-cipa, ooooo jak dobre me znate:D

  615. cernej hnuj.podle toho jak se vyjadrujes to staci bohate

  616. cerna-cipa spis se zamysli nad tim jak se tady vyjadrujes ty

  617. TO cerna filcka,…blbost,

  618. at zijou cigani a cesi do pici at zijou cigani ,at zijou cigani,at zijou cigani cesi do prdele rasysty buzeranski

  619. JAJ METRVICE BI VAS RANILA VSECHNI MIROSLAVOVE SLADKI BODAJ BI VAS VZALA GUTA CESI SKURVENI POJEBANI ZASRANI VLCACI HLADOVI KRECE A KRKY A ZALUDKI NA PARU

  620. Jak tu koukam tak je tu sama pakaz same kozarny tu pisou

  621. Je na case vypalovat ciganskym svinim jejich doupata a taky je strilet je jako skodnou v cely CZ tak jak to praktikovala v USA KKK. Ani ty jarmulkovy swine z obrezanych curaku nemaji k dispozici tolik poldu aby byli jednou prdeli u kazdy parazitni kofoly ktery se neco stalo !

  622. I truly appreciate this post. I’ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again! fdaagfdfdkaf

  623. certainly like your website however you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I will surely come back again. ecdaakcedkcc

  624. effets indesirables levitra http://levitrao.com
    levitra 10mg

Napsat komentář