Svolal demonstraci, teď čelí soudu

rozsudekSvolavatel a organizátor březnového pochodu odpůrců fašistického sionismu Plzní Tomáš Babka si dnes u Okresního soudu Plzeň-město vyslechl obžalobu z podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Hrozí mu až tři roky vězení.

Podle spisu Babka na závěr akce nazvané Pochod proti sionismu 14. března kolem 14:00 na plzeňském náměstí Republiky pronesl protiprávní projevy. S megafonem v ruce například před několika desítkami osob řekl: „Společně za myšlenku nacionálního socialismu.“ Dále uvedl: „Tam, kde vládne bezpráví, je veřejný odpor povinností.“

„Nechápu to. Přeci by to mělo fungovat tak, že pokud má někdo jiný názor a to ať je jakýkoliv názor, tak na nás, co s ním nesouhlasíme, je mu vysvětlit, že to je takový nebo takový názor, ne však sahat po kriminálu. Vždyť nikdo z nás nemáme monopol na pravdu,“ vyjádřil se k tématu nezávislý politolog.

Podle obžaloby těmito výroky zaujal kladný postoj k nacionálnímu socialismu, a vyjádřil tak podporu hnutí, jež je nositelem ideologie nacistického režimu.

Letos v srpnu soudkyně Lucie Bočková odsoudila Babku trestním příkazem k obecně prospěšným pracím. Zákony totiž umožňují rozhodnout soudcům od stolu bez nařízení soudního jednání, ale jen v případech, kdy nemají o vině stíhaného pochybnosti.

Pokud s verdiktem obžaloba nebo odsouzený nesouhlasí, podají odpor. To v tomto případě udělalo státní zastupitelství. „Státní zástupce nesouhlasí s uloženým trestem,“ vysvětlila Antonie Zelená z Okresního státního zastupitelství Plzeň-město . Proto začalo řádné soudní jednání.

80 komentářů

  1. Pravá a nefalšovaná demokracie….

    Co dodat ? Snad jen to, že bych si dal nějakou pěknou mladou židovku.

    A co vy ?

  2. http://www.allcelebsfree.com/pics/celeb298/bar-rafaeli-porn-nastyratthumbs.html

    Hele, nazi kluci, tohle je například taky židovka.
    Hodili byste jí do plynu ?

    Já si myslím, že byste na ní naskákali. Nebo se pletu ? 😀

  3. Panda:porušuješ tady zákony když tu vyzíváš k zplynování doufám že k tobě vtrhne komando a pudeš sedět na 8 let za tento příspěvěk

  4. Nezávislí politologové opět na scéně! A opět bez jakýchkoliv doplňujících informací.
    Vždyť vám vaše nezávislé politology nikdo nevěří! To se za své názory stydíte, nebo vám jen přijde, že budou mít větší váhu, když je vložíte do úst fiktivnímu politologovi?

  5. DEMOKATE, JSI HLUPÁK. 🙂

    Já nikoho k ničemu nevyzÍvám.Dokonce ani nevyzÝvám (brzy, jazyk, nazývat se, Ruzyně…). Já tak maximálně zívám při čtení hrubek.

    Pouze jsem odeslal příspěvek s odkazem na krásnou židovku a zeptal jsem se, jestli byste jí osouložili, nebo hodili do plynu (to náckové dělali a vy jste vyznavači této ideologie, že ano )?

    Za to mi snad demokratické komando nevtrhne do bytu…A kdyby jo, tak by tam byla třeba nějaká krásná židovka, se kterou bych si dal říci.

  6. Jasně, že k pandovi komando nevtrhne, protože ty nechoděj k těm, co jak vy tvrdíte, „jenom něco napíšou na web“, ty jdou po vašem jádru po kriminálnících, recidivistech a jiných pachatelích trestných činů. Takže nepřijdou ani k vám vy internetoví šmoulové. Budete muset klesnout ještě hloub do neonacistického bahna, abyste se dostali do jejich hledáčků. Nosiči vody je nezajímaj.

  7. harašment PANDA: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bar_Refaeli_age_18.jpg myslíš tuto? Bez šminek….holka za kasou v intersparu. Na tu skočíš leda ty.

  8. Panda: já ti říkal, ať nechodíš na židovský fekal porno, neprospívá to tvé dětské dušičce…ale já bych si nechal říct, ostatně Židovky vypadají jinak, tohle je židovská míšenka…i proto nemá černé vlasy a černé oči, ošklivé oči, tlustý rty a malý ošklivý nos. Už jsem na ni před rokem koukal 🙂

    P.S.: v Izraeli žije hodně tzv. Židů, často z bývalého SSSR a ti jsou mnohdy dosti árijští!

    :-*

  9. Tak tento případ je podle mě na hraně. To co měl říkat je pouze jeho názor, na který má právo. Pouze za výroky typu Odpor je povinností nebo sousloví národní socialismus je podle mě nemožné někoho legálně odsoudit.
    Ale koukal sem, že obžaloba našla znalce, co posoudil symboly vyskytující se na demonstraci jako propagaci neonacismu.

  10. Alespoň, že ty to přiznáš, Luky. Já jí našel na freeones pod Izraelem. Nevím, jestli je to židovka. Já to právě nepoznám.

    A v tom je ta sranda. Většinou denně potkáš na ulici x desítek lidí s židovskými kořeny a víš hovno, pokud zrovna nemají rypák jako Orel skalní, kotlety a starej zákon v ruce…

  11. 4 ISD :

    Většina holek se v roce 2009 bez make-upu neobejde. Některé používají make-up decentně, některé trochu víc a některé to přehánějí.Řekl bych, že je tahle dívka na střední úrovni.

    A fotka z osmnácti let ? Nic proti, ale znám dost solidních kostí, o kterých bych si před pár lety nemyslel, že nám tak hezky dozrajou.

    Tak mi netvrď, že bys tu krásnou židulku od pokladny z Intersparu neošukal. To bys byl solidní homouš, kamaráde.
    I když, pokud jsi zaměstnán v konkurenčí TESCO ochrance, tak bych to pochopil. Tím by se i vysvětlovalo to pohrdání Intersparem.

  12. Panda ty prosimte bes si vymskat:D pak se di naslehat ale prosimte tve kecy plne nadrzenosti 14tileteho kluka nebo nadrzeno ratlika si strc vis kam:D ale dal by sis nejakou zidovku co? skoda ze te zadna necche….

  13. Black metalist :

    Půjdu si ho vymrskat, až se naučíš pravopis.

    Taková ostuda….Vsadil bych se, že židé z 99 % zvládají lépe český pravopis.

    Mimochodem, já si nic nešlehám. Možná tě to překvapí, ale : nefetuju, nepiju, nejsem antifák atd.

    Mimochodem, ty bys neosoloužil nějakou pěknou židovku, kdyby se nad tebou slitovala ?

  14. Pando: Neříkám že vypadá zle ty troubo. Jen poukazuji že je to klasika manekýna ,jak každá jiná/Make-up,profesionální fotky atd….tam budeš hezkej asi i ty. Bude to stejně míšenka, musíš si sem hodit jinej odkaz, s original jude. Doporučuji p. Tydlítátá. A krom toho nemám zapotřebí šoustat lidi na potkání kvůli jejich vzhledu, oproti tobě /asi puberťák/,že. Bejt tebou asi bych se držel komentů k tématu. A laskavě s ochrankou a homoušem jsi vedle ty židofile.

  15. ISD :

    To je keců. Já si myslím, že máš zálusk na tu Tydlitádku.Jistě se ti v noci zdají sny o její živoské pipince.

  16. Zatím co jses tady objevil tak kvákáš jen ty. Člověče bež na pivo. Bude půl 7. Zbohem

  17. “Zatím co jses tady objevil tak kvákáš jen ty. “

    Té větě nějak nerozumím. Ale s tím pivem máš pravdu.

    (S)bohem

  18. Jedna hrubka , stupeň dolů, za dva. SSSSSSbohem, kamarád G 11″ na mě čeká. A žádný hádání tady…

  19. Panda: vždyť jsi psal,že nepiješ,no čert,aby se v tobě vyznal 🙂

  20. Panda za pravopis se omluovam ale nejsme na hodine pravopisu nebo snad ano? ze nejsi antifak je jasna…afaci sedi po hospodach parcich nadrazich a chlavne jejich sexualni choutky uz jsou mylsim na bode mrazu protoze je nic jinciho nez mlatit postrasi pany s mikinou lonsdale a fetu nezajima….. opravdu bych zidovku neosoulozil….a proc vlastne nesoulozis a pises tady? myslim ze by se uz nejaka mela slitovat nad tebou:D

  21. Sas :

    Nepiju. Abych se vyjádřil přesně : Do hospody nechodím pravidelně. A když jdu, tak si dám 2 až 3 pivsony + 2 panáky Tulamore Dew a mám vybráno na měsíc.

    Zkrátka nejsem žádnej alkáč, kterej navštěvuje pravidelně hospodu a rozhodně tam neklopím litry chlastu.

  22. Black metalist :

    Konečně z tebe vypadlo něco veselého, čemu se dalo i zasmát.

    Co se týče mé osoby : Já na židovky nejsem. Možná ti to ještě nedošlo, ale já tu celou dobu jen rýpu z nudy. I když…Vážně nemáš nějakej kontakt na nějakou pěknou židulku ?

    Jak už tu padlo : Taková míšenka nemusí být špatná, ne ?

  23. L.K. četl jsem ten článek, ale to není žádné oficiální info to jsou jenom vaše žvásty, ale i tak je zjevné, že za zvěřejňování textů nikoho nesebrali pouze u něj udělali domovní prohlídku, ty co sebrali pořádali neonacistické akce. Zkus uspořádat pedofilní párty s pár kapelama a taky tě seberou i když jsi jen prodával lístky. On prostě koncert není jako koncert a support takové akce není jako support jiné akce. Vysvětlím to jasněji – když na tebe zavolá kámoš „podej mi krompáč, já to dodělám!“a následně dokončí výkop kanalizace, zcela jistě kvůli tomu nebudeš popotahován. Když ale ten stejný kámoš zavolá úplně stejnou větu „podej mi krompáč, já to dodělám“, ty tak učiníš a on tím krumpáčem umlátí uneseného a svázaného člověka – zcela jistě dopadneš velmi velmi zle. Jak je to možné, vždyť jsi v obou případech udělal úplně na chlup totéž! Jenom jsi podal krompáč! Už chápeš, proč ze všech helfrů na stavbě budeš mít problém jenom ty?

  24. Raphale:to co píšeš je celkem pochopitelné.Tady jde spíš oto,jestli na těch koncertech byli porušovány nějaké zákony.Každopádně koncerty byly dobře monitorovány policií a při nějakém náznaku porušování zákonů zasáhli.Taky pořadatelé nemůžou zodpovídat ,za každého jedince a jeho počínání.
    Přiblížím to tvému srovnávání s pedofílií ,ikdyž je to neopodstatněné a hloupé,ale co bych pro tebe neudělal.
    Když ty jako dospělý uspořádaš dětskou párty taky ji hned neoznačím za pedofilní,ale taky nemůžeš zato,že se některým pánům z toho zvedá poklopec 🙂

  25. Panda, nudis se? zacni chodit do hospody……

  26. Pro našeho medvídka Pandu: tohle jsou typičtější Židovky, ta jedna docela ujde (asi evropské kořeny) a ta druhá vypadá jak čarodějnice.

    Jo, pandíku, ještě abys nezůstal u povrchního chápání tho našeho odporu k Židům. Není to vždy rasová záležitost, odpor k nim mám už jen kvůli tomu, že jsou to oni, kdo bojují proti rasismu, jsou to oni, kdo stáli u zrušení rasové segregace v USA a nemusíš chodit daleko, aby sis toho nevšiml..

  27. za svobodu přátelé

  28. raphale:A o kterých koncertech mluvíš?O těch kde sama policie řekla,že proběhli v pořádku nebo nějakých jíných?
    Ne.Nesebrali je za psaní na web,jenom to byla záminka k provedení domovní prohlídky,vzápětí jsou obviněni z něčeho jiného z pořádání koncertů.
    Proč nebylo jako důvod k domovní prohlídce uvedeno pořádání koncertů?
    Asi proto že je to stejná volovina,jako že měli psát někam na web a za další že policie „vařila“ z vody.

  29. L.K. a proč by mělo? To je přece normální policejní práce, když budou tušit, že převážíš drogy a zbraně (základní zdroj obživy neonacistických gangů na západě zvláště v usa, jsem zvědav kdy se přidáte vy), tak tě zastaví třeba pro překročení rychlosti a pak tě požádají, abys otevřel kufr a ukázal jim lékárničku – no a ejhle v kufru je toho víc. V obvinění také nebude uvedeno překročení rychlosti, ale pašování drog. Stejné je to s domovními prohlídkami u českých neonacistů. Je jasné že porušují zákony, ale důkazy jsou za zavřenými dveřmi – je jen na chytrosti policie, jak se k nim dostane. Faktem je že jsou zavírání ti, co porušují zákony. A tak to má bejt.

  30. sasíku – tak to víš hovno o pořadatelských povinnostech, Samozřejmě, že budeš zodpovědnej za cokoliv, co se stane na tebou pořádané párty! Navíc aby tvůj příměr seděl, muselo by to být následovně – byl by si ve svém okolí známý jako člověk s pedofilními sklony a na tebou uspořádané dětské párty by se boulily kalhoty tvým dlouholetým známým, kteří provozují pedofilní weby. Myslíš že když neonacisté zraní někoho při jejich primitivních fotbalových výtržnostech bude soudní spor mezi postiženým a výtržníkem? Ne ne, zažalují i pořadatele a obviní ho z milionu věcí. Je jeho povinností zajistit na veřejné akci bezpečnost diváků a zabránit vstupu nebezpečných osob. Stejně tak, když uklouzneš v KFC na mokré podlaze, budou ti platit oni a ne opilý skinhead který se tam pochcal. Toho vyždíme KFC a on sem potom napíše příspěvek, že je pronásledován pro své přesvědčení neboť neboť majitelem sítě KFC v USA je Žid.

  31. raphale tak proc policajti nezasahli ihned a rekli ze vse bylo OK a pak si kdysi za mesic vzpomeli ze se tam neco stalo nekdo neco porusoval a honem persekuce…to je jak kdyby jsi nekoho zabil prisli na tebe a policajt by rekl nikam nam neutikej za mesic si pro tebe prijdeme:D

  32. Blekouši, co to máš za otázky – tak když chci dostat celou síť tak monitoruju, sleduju, odposlouchávám ne? Co zmůšeš tím když chytneš na Václaváku dealera s extází v kapse, musíš počkat a sledovat odkud to bere, kdo mu dodává, kteří lidé stojí v pozadí, to dá rozum ne. Navíc si při tom všimneš že pro ně makaj neonacisté jako placená ochranka atd. atd.

  33. Panda: Ta uz je x-krat misena. Resis tu hovna.
    Mam kamarada, kterej mel prababicku Zidovku. Mel bych ho zabit kdyz jsem NS?

  34. Raphale monitoruju, sleduju, odposlouchávám ne?-tva prace nam je vsem znama:D Tkze mam chapat ze probehl nekde koncert policajti byli u toho a rekli ne zakon se neporusoval alep o ocku si tam fotili a odposlouchavali a az po mesici patrani dosli k adreasam a informacim o tech lidech tak jim vrazili do bytu? trosku divne nemyslis? ale jsi v demokracii tady se nemozne stava moznym….opicka na gume

  35. Raphale: Když je výtržník dopaden tak je spor mezi nima a nebo podat tres. oznámení na nez. pachatele(nic víc) .Jinak klub může dostat pokutu čmfs za nedodržení poř. poviností.Jinak výmysl,že nejsou policisti na stadiónu,ale před stadiónem nebo nahánějí raději nacion. je z vaší dílny.Stím KFC ti dám za pravdu,ale naštěstí tam nechodím ani do Mcdon.Ale musí to tam být hustý,že se tam skíni pochcávaj,ale NS by tam moc chodit neměli asi nějací nezařezení 🙂

  36. sas a rafal: máte recht, to budou ti red-skinheads, nebo sharps, to jsou prasata. Ale neříkej rafale, že monitoruješ i tyhle, to bys byl opravdu borec a bojovník 😀

  37. Lukáš: Rafal je náš židovský náckobijec.:)

  38. Já jsem prosím taky váš náckobijec. Nejraději mám ty, co se tady bijí do prsou, že nácky nejsou a přitom se zde zdraví naci kamaráde 🙂 . Jestli jsem i židovský to vám vskutku neřeknu (nejsem trubka, abych pátral po nacistických hovadinách).

  39. antiliberalniliga
    Česká mládeži, voláme tě? Který nacistický kolaborant tohle vypotil? 😉 Hitlerovští vlastizrádci volají českou mládež v článku v kterém dominuje skopčácký plakát z doby Protektoratu Böhmen und Mähren!!!
    „Zachvátí-li tě, zahyneš!“

    Táhněte hailovat do reichu nacistické trubky! 😦

  40. 4:BraunJack
    To sem nevěděl,že se smí hailovat pouze v reichu :/
    Víš…Nejlepší natom všem je,že až půjde do tuhého nevyplodíš ani 1příspěvěk:)

  41. jen tak mimo tema nemam rad Hip hop ale tohle je vystizne http://www.youtube.com/watch?v=6XxvMtZ0sc4&feature=player_embedded

  42. Nacíčkové, vemte si příklad z izraelské mládeže! Je daleko lepší kolaborovat s Izraelem než „zkoumat“ historii a kolaborovat v minulosti. Neříkejte že vám vadí to aby naši vojáci umírali za demokracii s svobodu v cizí zemi? Nebo že by tu měly stát základny USA? USA a Izrael je jediný garant naší svobody! Proč by teda mělo vadit že nás „ovládají“ židé?

    Blekouši, jako bys nevěděl, že mrtví v Gaze jsou výmysl. Všechny lidi tam zabíjí Hamás, Izrael se pouze brání! Všechny ty obrázky a videa, jsou jenom díla počítačových grafiků. To ale takovým nacistickým trubkám nikdy nedojde.

  43. BJ-tohle už nemyslíš vážně! provokovat ti jde,ale to je asi to jediný co si tady dokázal!

  44. Conflikt – nech ho mluvit.

  45. Já mu to neberu,jen ať pokračuje,ale občas mě dokáže pěkně vytočit hňup! zdar.

  46. Ovšemže to nemyslím vážně. TEN PŘÍSPĚVEK NENÍ totiž ODE MNE. 😦
    Od dopoledne do teď jsem nebyl na PC. A ten příspěvek není z mé hlavy:
    – Souvětí ZÁSADNĚ ROZDĚLUJI ČÁRKAMI, které v prvním odstavci chybí
    – Black metalistu nikdy neoslovuji Blekouši, když už, tak Smotekku.
    – Když už provokuju, tak to má alespoň hlavu a patu. Ale tohle vážně paskvil.

    A kdo je autorem? Někdo kdo získal můj mail. Mají ho čtyři lidi. FRZ, PO, zdejší admin – ti jsou dost inteligentní na to, aby se k tomuhle podrazu nesnížili. Zbývá poslední člověk: antiliberalniliga! 😉 Shodou okolností jsem mu ráno poslal odpověď na http://antiliberalniliga.wordpress.com/2009/11/07/ceska-mladezi-volame-te/
    Jako admin vlastního blogu, dnes antiliberalniliga získal můj mail a takto se trapně pomstil za můj nelichotivý příspěvek. Takže, antiliberalniligo přestaň s tím prosím 😉

  47. Myslím že jsem řekl vše mí milí neonácíčkové 🙂 Víte, když něco napíšu špatně tak prostě svoji chybu nepřiznám. Jsem hold takový. Takže i za ty mé hloupé plky můžou nácíčci 🙂

  48. ?

  49. Když se antiliberalniliga může vydávat za BraunJacka, proč by se BraunJack nemohl vydávat za antiliberalniligu, že? Stačí tak málo…. 🙂

    Takže prosím ignorujte příspěvky ze 14:56 a 19:25, ty slabomyslné provokace pochopitelně nejsou od BraunJacka.
    A jelikož mě Blekouš (jak ho antiliberalniliga nazývá) inspiroval měněním nicka, od teď si dávám nick…. hádejte jaký 😀

  50. to snad nemyslite vazne chlapi jak decka ..psat pod cizimi nicky .-…ale podle me je ten falesny Bj raphale …on tak totis pise….antiliberalnilida to podle me nema za potrebi..anebo jeste jedna moznost: BJ se nekde totatlne sezral sedl za PC a konecne vyjadril to co za strizliva nemohl….a tedka to hazi na All …… BJ misto inteligentniho hadani a trubkonazvyni nam uz konecne napis ze kdo neni zid neni clovek holocaust je jedine nabozenstvi palestinci lzou a izraelci jsou nevinatka a nikomu nic neudelali a tak podobne potom co to napises uz ti konecne bude dobre protoze ze sebe dostanes vse co v sobe drzis..pak uz nebudes muset psat nic

  51. BraunJack: ty ksychte, když už si nás ukládáš do kompu, tak cituj aspoň celé pasáže a né útržky:

    třeba tohle: “…já sám někdy přemýšlím o tom, že bych zde raději MLUVIL NĚMECKY a žil mezi svými…”

    z toho útržku jasně vyplívá, že schvaluji germanizaci a že nemám mnoho úcty k češtině (opak je pravdou). Nicméně je to jen část toho, co jsem napsal…jistě víš jak to pokračovalo. Porovnával jsem stav, kdy budu žít mezi cizinci v zemi, kde je úřední jazyk čeština a stavem, kdy budu žít mezi Čechy, kteří budou NUCENI se učit německy…druhá varianta nic moc, ale stále lepší než žít mezi Araby a negry…třeba ze cesky mluvicímy a pisicymi

    Vlasti Zdar debile!

  52. Lukáši:co chceš po něm, věty vytržené z kontextu.To jsou prostě jejich praktiky.V tom příspěvku to bylo něco o celo evropském jazyku mezi angličtinou a němčinou.Jinak to je jedno,každopádně je to prasárna.

  53. sas: jo to jo, mně je fuk jak mě označí nějaký jouda, jen si myslím, že by bylo fajn, kdyby aspoň nějací obyčejní lidé z toho 10-milionového davu věděli, že i mezi námi existuje více postojů a né všichni jsou ortodoxní v obdivu k Říši – jako třeba Kostroun, ale nic proti, jeho názory respektuju…rozhodně by rozdíly neměli být překážkou ve společném boji 🙂

  54. Pan BJ byl pravděpodobně v lihu a v důsledku toho si nepamatuje,co psal zde výše. Všechno se vysvětluje tím,že tady jmenoval několik webů na které údajně přispíval. Samozřejmě jde o lež,protože některé vynechal.
    Nevyčítejte mu to.Člověk si po takové malé opici skutečně nic nepamatuje a ve stavu opilosti neví co dělá.
    ..Střízlivěl celkem dlouho – od 14:56 až do 18:36,kdy si konečně uvědomil svou chybu-řekl naplno to co si myslí.
    Pro příště snad podobnou chybu neudělá a s konzumací alkoholu to nebude přehánět.
    Jasně nám ukázal,kdo to s tou kolaborací myslí skutečně vážně.
    Smrt kolaborantům!

  55. smashitdown, presne tak!

  56. I když po pravdě řečeno, já byl v lihu taky. Vožral jsem se tak, že jsem zapoměl svůj nick. Tak jsem si založil účelově tenhle nový.
    Sice je mi teď po těžké opici líp, ale pořád nevím svůj původní nick. Tak mi nic nevyčítejte 😦

  57. to smashitdown
    Už nechlastej, vožrat se a zapomenout svůj nick – to je síla! 😀

  58. tady je to sand samí alkolkoholik:D no kazdopadne nazdravi:D

  59. BraunJack-tak těd nevim zda jsi úplný židovský pomatenec nebo jen 17letý levicoví anarchista…
    Myslim,že každému NENÍ jedno,že umírají Naši vojáci za “něčí“ (konkrétně židovskou) válku…Byl bys zajisté rád kdyby tvůj otčín byl voják a jel bojovat do Afghanistánu a tam zahynul,že??.Holt tvou mentalitu pochopit je těžké…
    Že se v Gaze jen bránily??Tomu ve skutečnosti nevěříš ani ty,vid?Snad nejsi tak naivní..všchny ty fotky bombardující bezbranný lid a oni se jen brání,jseš vážně hlupák,který pod tíhou argumentů píše “PÍČOVINY“..Hádám,že stejnou píčovinu udělali tvoji rodiče když nad tebou přemýšleli zda ano či ne 😉

  60. Pája_sXe pro vás pomalejší, už jsem výše psal že ta provokace není blábol ode mne:
    http://nezavisle.info/2009/11/06/svolal-demonstraci-ted-celi-soudu/#comment-11290
    , takže opakuji tuhle primitivní slátaninu nepsal BJ ale pomstichtivý antiliberalniliga alias smashitdown 😉

    Ale myslím, že už pochopil, že mu nezůstanu nic dlužen, proto očekávám od antiliberalniliga omluvu za zneužití nicku BJ!

  61. Ano přiznávám, že jsem BJ ukradnul mail a díky tomu se za něj mohu věrohodně vydávat.
    Ale protože jsem jen jednoduchá nacistická trubka, dejte mi ještě nějaký čas než mě dojde, že tahle intrika na BJ mně nevyšla 😦

    Salute!

  62. Bj a antilibelarniliga boze vy ste 2 kokoti:D Jak decka ze vas to bavi:D trubky ste oba dva jedna nacisticka druha pro systemova multi kulti a prozidovska….ale kazdopadne oba ste dementi…

  63. BraunJack: Nemám zapotřebí psát pod tvým nickem, o co se tu snažíš?Vzpamatuj se, ubožáku!

  64. Neuplynulo ani půl dne od mé vůbec první návštěvy tvého blogu http://antiliberalniliga.wordpress.com , kde jsem zanechal neveřejný mail a hned tady někdo pod mým nickem provokoval.
    Je mi jedno, který nácek to udělal, ale modli se ať přestane. Patříš mezi ně je to vaše špinavá politika a máš smůlu že jseš první na ráně 😉

    P.S. Provokatér 😀 ti naznačuje kde jsem ti už stihnul mimojené nechat pozdrav 🙂

  65. BraunJack: Nebudu už řešit, kdo psal pod tvým nickem a nezajímá mě to. Já se mám modlit? Uvědom si, co a komu píšeš. Přijde den………!

  66. vseci ste tepli:D

  67. Naaaaaaaaaackovéééééééééééééééé

  68. ted mluv synku:D

  69. antiliberalniliga: „Uvědom si, co a komu píšeš. Přijde den“
    Es kommt der Tag. Jasně.
    Když člověk čte ty vaše plytké výhružky, jak se dostanete k moci a vyřídíte si to se všemi, kdo s vámi nebudou souhlasit, musí se smát. Jste jen arogantní rádoby – revolucionáři, co nikdy nic nedokážou.
    Jsem si jist, že BraunJack si uvědomuje co a komu píše, právě proto si z vás dělá pěknou prdel.

  70. Tak nevím, jsem tak hloupej, nebo to dělám?
    Někdo se tady vydává za BJ, dost okatým způsobem, ale já to ne a ne pobrat.

  71. No konečně Black metalisto! Já myslel, že se ti to zdejší kradení nicků snad i zalíbilo. Tak se na to hezky prospi a zítra budeš vědět, že skutečný BJ má tento avatar napravo. Doufám že se k němu ten dement už nedostane.

  72. Něco,co by Vás mohlo bavit – TV Prima, 20:00 – Hádej kdo jsem…. 😀

  73. Seru ti na nick:D placenej policajte:D

  74. To Blackmetalist : spíše placený opilý policajte, který zapomíná že ve služební době se nepije 🙂
    Jinak Bj s tím mým nickem si to nevychytal trošku, mám totiž jiného awatara. Ale jako pokus dobrý 😉

Napsat komentář