V USA by měli v noci popravit „washingtonského odstřelovače“

IPL2f083d_Sniper_Execution_NY114Smrtící injekce by měla dnes v noci středoevropského času v americkém státě Virginie ukončit život Johna Allena Muhammada. Před sedmi lety se svým sedmnáctiletým komplicem terorizoval hlavní město USA Washington a části států Maryland a Virginie. Schovaný v kufru vozu střílel po náhodných lidech, deset jich zabil.

Poprava oživuje vzpomínky mnoha lidí z oblasti, kteří se v říjnu 2002 krčili ve svých autech, zatímco se snažili načerpat benzín. Kryli se i při pohybu na otevřeném prostranství, píše deník The Times na svých internetových stránkách.

Důvodem byl nebezpečný a v té době tajemný střelec, který střílel na náhodně vybrané oběti z kufru vozu Chevy Caprice. Deset lidí zabil, další tři zranil. Policii přinutil k jedné z největších pátracích akcí v dějinách Spojených států.

Krvavá cesta tehdy 41letého Johna Allena Muhammada a jeho 17letého komplice Leea Boyda Malva začala 2. října 2002, když na jednom z parkovišť ve Washingtonu zastřelili Jamese Martina. O den později zabili během pouhých dvou hodin dalších pět lidí.

Ani ne za 24 hodin ve vraždění pokračovali. 3. října zabily kulky z jejich zbraně zahradníka z Marylandu, taxikáře na benzínové stanici a ženu sedící na venkovní lavičce. Během několika desítek minut zastřelili další dva lidi.

Vrahovi se ve Spojených státech začalo přezdívat „Beltway sniper“ podle jedné z Washingtonských ulic, kolem níž zavraždil nejvíce lidí. Obyvatelé v oblasti se báli vycházet ven, děti se učily speciální krycí techniky. Muhammad a Malvo mezitím pokračovali v bezostyšném zabíjení Američanů.

Ve dvou případech za sebou zanechali ručně psaný vzkaz na tarotové kartě s motivem smrti. „Nazývejte mě Bohem,“ stálo na jednom. Poté, co střelili teprve třináctiletého chlapce (ten přežil), který šel do školy v Marylandu, našli policisté na místě činu zprávu v sáčku na sendviče. „Vaše děti nejsou v bezpečí, ať jsou kdekoliv a kdykoliv,“ stálo v ní.

Policisté střelce zatkli zrána 24. října na dálničním odpočívadle, když ve svém voze spali. Muhammadovy motivy nejsou dodnes jasné. Jeho bývalá žena, a spolu s ní i někteří experti, věří, že plánoval její vraždu a údajně ji chtěl zahrnout mezi náhodné oběti zběsilé střelby.

Muhammada, veterána z války v Perském zálivu, odsoudili ve Virginii k trestu smrti už v roce 2004 za jednu z vražd. Poté ho úřady vydaly do Marylandu, kde ho usvědčili z dalších šesti vražd a odsoudili k šesti doživotním trestům bez možnosti propuštění.

V září 2009 soud ve Virginii stanovil datum popravy na listopad. Muhammadovi právníci podali odvolání, tvrdili, že není odpovědný za své činy. Americký nejvyšší soud to v pondělí s konečnou platností odmítl. Jedinou šancí pro Muhammada by byl zásah v jeho prospěch ze strany guvernéra Virginie.

Pokud se tak nestane, budou v noci SEČ sledovat příbuzní obětí, jak mu popravčí vpíchnou smrtící injekci.

Malva soud ve Virginii trestu smrti zprostil, protože byl během vraždění nezletilý. Odpykává si však doživotní trest bez možnosti propuštění.

Zdroj: IDNES.cz

74 komentářů

  1. Tohle by platilo na naše nácky. Za vraždu injekci. Power III by se to mohlo jmenovat. Vítkov (pokus o vraždu rodiny), Budějovice (bodnutí do krku), Příbram (bodnutí s následkem smrti) a další a další, Pechanec apod. Ubejvalo by kriminálníků.

  2. A za dementní komentáře tipu od raphale sekat ruce a svět by byl hned hezčí.

  3. Pájo sXe (to je jak Jiří X Doležal) proč jsi proti trestu smrti za vraždu? Já myslel, že jste pro pořádek a zákonnost? Sekání rukou je takové muslimské, ale o blízkosti neonacistů k muslimské mentalitě jsem tu už psal.

  4. raphale: Další důkaz vaší ideální multikulturní společnosti 🙂 .Teť se zase musíte snažit vysvětlovat zbylím bělochům,že všichni muslimové nejsou špatní.Nechci se opakovat ,ale už je to tady zase.Raphale,za prokázanou útočnou vrazdu,my se jen bráníme,
    Mimochodem kam chodíš nejčastěji doplňovat palivo do auta tvého otce 🙂

  5. raphale ja myslim ze kriminalni fetaci z Afy by byli stali hoste elektrickeho kresla:D ale ne oni by vlastni radsi injekce:D by dostali smrtici injekce perniku:D ale jako trest smrti bych bral taky….zrusit dvoji metr a zavest trest smrti.

  6. Vážení NEREAGUJTE na raphala či co to je. Nevšímejte si ho nepište na něj komenty a on dá pokoj. Je to provokatér a vy mu na to skáčete. Servus

  7. jezdíš*

  8. Vy nevysvětlujete zbylým muslimům že všichni běloši nejsou špatní, proč by měl tedy někdo bělochům vysvětlovat, že nejsou špatní všichni muslimové? Navíc obhajoba vraždících muslimů v Iráku, Afghanistánu či Palestině je vaše specialita, takže byste měli osvětlit i motivy těchhle v USA. třeba jenom nenávidí USA a demokracii, jako vy?! Samozřejmě, že jsem měl na mysli „útočnou“ vraždu a nikoliv zabití v sebeobraně – vždyť jsem jasně napsal „Vítkov (pokus o vraždu rodiny), Budějovice (bodnutí do krku), Příbram (bodnutí s následkem smrti) a další a další, Pechanec apod.“ – to byly všechno „útočné“ vraždy, nebo nejprve zaútočila spící Natálka na nácky v autě? Vaši specialisté na Holocaust by možná prokázali i tohle.

  9. Tvé otázce nerozumím? Můj otec si jezdí doplňovat palivo do svého auta sám, není nějaká hnědosocanská příživa vysávající i své děti.

  10. Blekouši, pokud mají na svědomí feťáci z AFA vraždy podobně jako neonacisté, tak samozřejmě bez pardonu. Pokud jde o trest smrti, považoval bych bohatě za dostačující i doživotí bez možnosti předčasného propuštění.

  11. Popravdě nechápu jaký tento článek má smysl.
    Konkrétní případy jsou nezajímavé,nic o negativním dopadu multikulti neříkají.Zveřejňujte statistiky,procenta – ty hovoří jasně.
    V tomhle případě – negr,nenegr – neni to první veterán z války,kterému hráblo a ve „válčení“ pokračuje..
    Pomatenec neni dobrý příklad nesmyslnosti mezirasového soužití.

  12. raphale podle meho jsou afa este vetsi psy nez nackove-pojmem nackove myslim opravdu nacky heilujici pri alkoholnich orgiich ne lidi nesouhlasicim s demokraturou…..dozivoti neni ono vrah by is mel smrt prozit sam …ac tu slataninu nesmyslu(bybli) nemusim jedno se mi tam libi:oko za oko zub za zub….tak by to melo platit i v justici kdio zabije ma byt sam zabit….trosku krute ale idealni…

  13. AFA? Pokud vím, nemají na svědomí úkladné vraždy a pálení lidí, nebo ano? Ani nevím že by měli seznamy na likvidaci lidí, ty jsi o něčem takovém slyšel? Že to budou křiklouni, nefachčenka a opilci jako neonacité o tom nepochybuji.

  14. raphale, No co si tak obcas ctu web afy a hlavne teda Csaf (ceskoslovenskaanrachistickafederace) pripada mi to jako bych byl na poloteroristickych strankach …U nas je afa hlavne u fetu a slov ale v nemecku srbsku a recku jsou ti psy tak drzi ze utoci na banky policejni stanice a podobne instituce,..proc? no preci v boji proti tomu prohnilemu systemu od ktereho berou davky…navic ten jejich boj….10 na jednoho a podobne…seznamy na likvidaci lidi? necches mi snad rict ze tim mylsis ten papir na ktere psali hosi s WJ jmena lidi co je serou:D

  15. raphal je totiž z Afa

  16. Kamaradi,tento web je pro komunikaci mezi nami,prestante reagovat na hloupe pripominky a odkazy podobnych zjevu jako raphale a Kaja…ono je to prestane bavit a bude klid 😀

  17. Raphal nebude antifa….to by vysedaval nekde pod mostem a nebo kdyz uz by bydlel nekde a mel pc byl by tak vyfetly ze by nenapsal ani radek…..je to takzvany internetovy lovec nacistu.D

  18. Jo to je fakt blekouši v Řecku a Itálii dělají bordel to jo. Není to tak dávno co toho byla plná TV. Nenávidí totiž kapitalismus stejně jako náckové a stejně jako oni tvrdí, že vládnoucí systém je zločinný. Kdoví jestli s nácky i nějak tajně nespolupracujou. Pro ně je to všechno taky „demokratůra“ jak píšíváš ty. Socan k socanovi sedá – vzpomeň jak si notoval Stalin s Hitlerem (pakt Ribbentrop – Molotov) a jak rozšafně si rozdělili Polsko a každej si vraždil ve svý části. Dva kouhouti se ale dlouhodobě nesnesou.

  19. raphale:jen jsem si chtěl rýpnout.No přece ten mohamedánec střílel lidi na pumpách.To stím tátovým autem nemělo nic společné s penězi,to bych si nedovolil 😉

  20. Myslím, že střílel i lidi v parcích, dokonce nějaké dítě na cestě do školy a nějakou paní na lavičce před domem, prostě bastard.

  21. vidis jak dopadne injekce uz na tebe ceka morgosi

  22. fany: Ale? Hloupé připomínky? Chápu, že je jednodušší argumenty negovat tím, že je prohlásím za hloupé připomínky, než je vyvracet, že?
    Pokud chcete web pro interní komunikaci, zaheslujte jej a přístup dejte jen vybraným. Pak se tu můžete poplácávat po zádech jak jen budete chtít.
    Zatím je však diskuse veřejná, a do veřejné diskuze snad mohou přispívat i oponenti, nebo se pletu?

    Black metalist: možná by ses divil, ale AFA nejsou jen vyfetlé trosky (ačkoliv nepochybuji, že tam i ty jsou). Spoustu antifašistů má lepší životosprávu než ty nebo já. Bez drog, alkoholu, tabáku…
    Nepatřím k AFA, a už vůbec nevyznávám ideu straight edge (bez piva bych nepřežil:-), ale vadí mi, když někdo hází tyhle lidi do kategorie „fetky“ aniž by o nich něco věděl. To je lhaní a demagogie a to já nemám rád.

  23. Karel: úplný souhlas, já taky nemám rád, když někdo NS označí za fanatiky, kdy základem jejich myšlení je jen a jen idea absolutní moci. Kdy jsme všichni kolaboranti, násilníci, alkoholici a pitomci…

  24. Národní Socialista se nerovná neonacista. Tak asi tak. Každý neonacista je kolaborant a násilník. Pitomec a alkoholik – to je 90% neonacistů. Antifu nehodnotím, ale je tam podlě mě sposta narkomanů, pitomců a násilníků.
    Lukáš: Video Bitva o Janov. No Odpor je prostě milý a hodný. Ale až poté, co tam dorazí příslušníci na koních.
    Věřím, že ten zločienc z článku bude odsouzen podle práva.

  25. Karel, to je sice mozna pravda ale je to jako s romy slisny jsou…ale nikdo je nikdy nevidel:D nefetujiciho afaka jsme jeste nevidel…ale jako budou no….sice asi malo ale budiz

  26. NoNazdar kazdy nacek alloholik? to je jako bys rekl ze kazdy cigan zlodej

  27. raphale, Celkem souhlas jen nemyslim ze nackove a antifa kalaboruji mozna tak bojuvky typu WJ s bojuvkami antify…ikdyz co delaji heilujici nackove to fakt nevim:D ale mylsim ze nacionaliste se snimy nedavaji do kupy….pravda je ze i antifa i NS oznacuji system jako spatny ovsem kazdy to resi jinak…..Antifa jsou nekdy jak zvirata jak je vidim jak socoji a vali se nepracuji…co by tez po systemu chteli kdyz mu nic nedavaji jen parazituji…policajti uz si snima nevi rady(jako se vsim) nekdy by to tady uz fakt chtelo nejakeho toho praveho nacka nasilnika alkoholika a blbce:D:D

  28. raphale… jsi snědý homosexuál že? Proto se tak bojíš,že by jsme tě po volbách pronásledovali co! ty multikulti bukvice…

  29. Homosexuálové jsou převážně bílí árijci např. Josef Fritzl nebo známý rakouský nacionalista Jörg Haider.

  30. Pro Karla a podobne:velmi hloupe,rozebirate nesmysly do detailu a uplne otacite argumenty,chytate se za slova apod.Nevim,jestli mate pocit vitezstvi nad preargumentovanim,ale sleduji prispevky denne a toci se to porad dokola.Nikdo Vam nebere pravo sem prispivat,je to verejne forum,ja jen odkazal svym kameraden,ze pokud Vas zacnou ignorovat,prestane Vas to bavit.Treba raphale:nasim nackum za vrazdu injekci a ubude kriminalniku..hahahaha,to je komentar hodny toho opileho blbecka z Plzne,co bojoval na pochodu proti slovu…:-DDDD raphale,nechodite spolu na pivecko?????hehehehe

  31. Fanouši a proč by měl mít neonacistický vrah nějaké výhody oproti jiným vrahům? Mě se rovnost před zákonem líbí.

  32. raphale Ty! systémem placená pijavice Ty tvý systémem naučený dějiny nás nezajímaj ty fízle zasr*nej…

  33. Narodního socialismu se bojí: Zlodějské židovstvo, které z tohoto shnilého bordelu momentálně profituje, negři kteří se bojí,že je nebudem živit a deportujem je zpět do afriky, o cikánské pakáži platí to samé co o negrech, a nakonec šikmooký nažloutlý opice pro ty platí to co o všech třech předchozích a Ty! raphale o tobě teď píšu ty demokrate sionistickej! tfuj prostý lid na tebe poslat!

  34. lidi raphale neni placeny fizl:D to je braun jack raphale je ostravsky punkac:D

  35. 4:Raphale-nejspíš jsi mě nepochopil…narážel jsem na takoveho matláka jako jsi ty.Opruzovat umí každý v bezpečí,ale v reálném světě si stěží v noci dojdeš natočit pití 😉 snad to teď‘ pochopíš

  36. Já jsem podle nácku taky matlák. 🙂
    Podle nácků totiž opruzuju z bezpečného světa ovládaného Systémem,
    jsem prý placeným fízlem za ukládání a citování věřejně dostupných diskuzí…
    jsem prý zlodějský žid (asi vám kradu ty nacistické bláboly 🙂 ) a schvaluju shnilí bordel 😀

    Chtěl bych mít, tak jednoduchý pohled na svět jako nácek Volksturm. On celý ten nacismus je o jednoduchých výrocích a řešeních. A podle toho to pak vypadá, zkurví všechno na co šáhnou a pak se diví že se k nim majoritní společnost chová jako ke infekčnímu bordelu.

  37. Bj rekl bych ze na techle stranakch jsi ale jediny infekci bordel ty

  38. Jo a ja bych zase chtel mit tak jednoduchy pohled na svet jako tady tahle multikultura Braunjack:d

  39. Volksturm: Myslím, že jsem zjistil, kdo je ten systémem placený fízl, kterého se tady všichni snaží objevit. Jsi to TY! Svými hloupými příspěvky máš za úkol diskreditovat NS hnutí a snažit se strhnout neopatrné k vyjadřování nekorektních názorů, za které je pak necháš sebrat.
    Tak pozor na něj, kluci! Sice s většinou z vás mohu v máločem souhlasit, ale za ten čas jste mi nějak přirostli k srdci a kriminál bych vám nepřál.

    Fany: OK, pokud chceš, aby mě diskutující ignorovali, nemohl bys prosím začít se sebou?

  40. Pájo sXe (ty jsi holka? nebo „jako“ holka?) píšeš mi: „Opruzovat umí každý v bezpečí,ale v reálném světě si stěží v noci dojdeš natočit pití ;-)“.

    Přesně Pájo – na nošení vody v noci mám gójímy. Včera se mi ale zdála nějak vlažná. Přiště svižnějc Pájí, ju?

  41. raphale sam si gojim:D

  42. http://www.youtube.com/watch?v=THBGQdexJhE&feature=player_embedded#at=62 Žide nás nenechají svobodně žít !!!! veta po ktere me mrazí do budoucna i ted na zádech

  43. tomas.s – to byli určitě všechno neonacisti,teroristi a propagovali hnutí směřující…a jestli ne,tak se na to chystali.Takhle křičet na „židy“!!To se nedělá – chceš aby to zkončilo zase 20,ne pardon – 15,hergot taky ne – 11,né né ,už to mám – 6 miliony mrtvých v elektr..,teda,disel..,ne podtlak.. – plynových komorách???Ty hajzle?

    Takhle to začíná..Takoví jako Ty,co dávají videa na internet by měl pan ministr pozavírat bez pardonu,protože je demokrat a takováhle videa nemají v demokracii co dělat.Jsi opilej a hajluješ,polejváš cikány benzínem a bodáš je do krku a ještě se vysmíváš obětem holomrázu, a máš doma cd s nenávistnou muzikou a tetování.A vůbec – nemáš tu mezi námi co dělat.

    😀 😀 😀

    – jakákoliv podobnost s komentáři zdejších židobolševiků (demokratů) a jiných individuí je čistě náhodná…

    Tady si poslechni,jak to má být…a pamatuj – Martá,jó Martá,kde je ona,je i celá „židů“parta! 😀

  44. Kurnik teď dali v Drážďanech německýmu násilnickýmu rasistovi (původem Rus) doživotí jen to fiklo. U nás samý lidský práva, humanismus a náckové a rasisté běhaj po ulicích. To se musí změnit. Když dokáží s nácky zatočit neschopní němečtí bordeláři, tak proč bychom to nedokázali taky. Zavřít a zahodit klíče.

  45. 4:raphale…ted jsi ukázal co otom víš.Německo je vtomhle oblasti mnohem vyspělejší než my…Zákony mají hlavu a patu a to PRO KAŽDÉHO!! Je tam jasně dané co smíš a co NE! NE jako zde,že 3měsíce po události se dohodnou,že je něco zakázaného tak pak je potrestáme.Hold jsi idiot co se sere do něčeho aniž by tom něco věděl.

  46. Super video tomíku! Ale hezky ty zmrdíky vyzobali, jednoho hajzlíka po druhým, jednu hysterku za druhou a ani jim neublížili, nechali je vyřvávat ty jejich nesmysly a vypoklonkovali je ven. Uff až takhle budem rozebírat vás a kostroun v poutech bude řvát „Jste slepí, jste slepí, Židé vám uhranuli krávy!“ a Volksturm „A v kostele kradou hostie! A melou je s křesťanskou krví do macesů!“ a policajt je bude trpělivě sunout ke dveřím – pojďte pane, no tak pojďte, ano jistě pane. Dobrý je že přišli „jako“občansky zatknout Olmerta a sami odtančili v poutech a tak to má bejt, kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Ale dobrý paraziti – vetřeli se do dálu a spustili jakoby spontánní akci, která byla samozřejmě do detailu naplánována. Promyšlená propaganda, přesně načasovaná a před kamerami, připravené proslovy jo jo proškolení holoubci byli dobře. Mimochodem oni si nikdy neudělají svoji konferenci kde by si říkali všechno co chtějí (nikoho kromě nich samých by totiž nezajímala) – kdepak to oni radši na cizí konference. To je jak s těma bankama, pořád pláčou nad židovskejma a demonstrují před nima – ale aby si založili svoji je nenapadne.

  47. Pájasxe, vždyť ano, mě se to líbí. Seš rasistickej vrah – šup tu máš doživotí a žádný 4,6,8 let a podmínky. Právě o to mi jde a když to dokázali dokonce i Němci, tak bychom to mohli snad dokázat i my, ne?

  48. jednou poznas!!! raphaliku …uz bude pozde!

  49. Rafale: vrah jako vrah, ne? Pro všechny vrahy stejnou měrou. Jak může někdo vědět, že to byl rasista. Až zabije žiďáckej mafián nežida, bude to taky rasista? Asi jo…byl v bombardování Gazy rasistický úmysl? Je Olmert rasista? A co na to Jan Tleskač?

  50. raphale:Dnes na radiožurnálu citovali nějeký americký deník, že bezpečnostní složky měli informace o kontaktech Nidala Malika Hasana na nějakého radikálního duchovního(který byl vyhoštěn z USA do Jemenu),kterého se snažil zkontaktovat pár dní před tím, ale aby nebyli politcky nekorektní tak to nebylo nahlášeno.Takže zbývá dodat, že kvůli vaší politické korektnosti muselo zemřít dalších 13 lidí.
    Jinak co ty emblémy SS jednotek u těch našich vojáků, se divím, že si to nespoměl NS vs.islamisti 🙂

  51. tomas.s: Když nemáš co říct, raděli mlč. Tohle vaše plané vyhrožování argumenty nenahradí, je jen směšné.

  52. raphale: Víš proč ten rus dostal doživotí(nebudu zponínat, že potom volal celý islámský svět, tak jako ty. Je to něco podobného jako, když zabiješ masařku na jaře než stačí naklást vajíčka. Vždyť mohla mít třeba ješte dalších 10 volných radikálů to se všechno přičítá 🙂 ,negr za bělošku by dostal 12 let a mlčel by si jako hrob.Buď trochu objektivní
    Samozřejmě odsuzuji každý trestný čin, ale sem tam to vrátit je taky zapotřebí 😉

  53. Co no, zasloužil si to… prostě normální vrah.

  54. Sasíku, ubodat těhotnou ženu, popálit malou holku – to by vám šlo a pak kňučíte, když policie vezme nějakou vaši couru jenom k výslechu. Pokud jde o ty blbečky s SS symboly na přilbách tak to udělalo – všššt – a už v armádě nejsou, dezinfekce od hnědé nákazy je stále efektivnější.

  55. raphale:Ne raphale, tenhle rus nebyl v žádném rasistickém spolku a hned nám ho tady předhazuješ jako by jme to byli my.Ten rus urazil tu mohamedánku, tak jak uráží někdy nás cigáni a dopadlo by to jen pokutou.To že ji zabil, je už druhá věc jeho lability, tak nám to tady nepředhazuj.Tak se nediv, že na tvoje pokrytecké a provokativní otázky mám cynické odpovědi 😉

  56. Tak je to potvrzený – ten trouba co měl na přilbě znaky SS prý neměl ani maturitu a tak si vysvědčení zfalšoval aby maturu měl. Tak to bude asi fakt neonacista.

  57. Sasíku vy předhazujete multikulturní systém a kdejakého černocha nebo turka každému liberálovi v okruhu 1000 km, tak proč bych nemohl rasistickou vraždu předhazovat vám rasistům? Ta zavražděná těhotná žena patrně neměla s námi liberály žádné společné názory, ale ten vrah s vámi určitě všechny a navíc to nebyl „internetový bojovník“, že?

  58. raphale:pro mě vražda jak vražda, jen vy v tom hledáte pořád nějaký rasový podtext a hlavně u bílých.Když tak to můžu rozdělit na úmyslnou, oganizovanou a neúmyslné zabití nebo v sebeobraně.Vy tím jen ten rasismus podtrhujete a neustále ho vnášíte do společnosti je to už taková vaše snaha poukazovat jak jsme špatní vůči jiným, taková demonstrativní propaganda.“Internetový bojovníku“ 🙂

  59. Cha cha sasíku, to je ale hloupost. Jaký byl tedy důvod třeba Vítkova, když ne rasistický? Když přijede v noci auto plné rasistů (sami se tak označují) a pokusí se upálit spící cikánskou rodinu, tak je normálnímu člověku jasné o co jde. Neonacisitická prasátka kvičí, že za tím budou drogy, vydírání, dluhy, hra na automatech! Policie to prověří, ale nakonec se ukáže, že nic z toho důvodem nebylo a že jediný viník jsou neonacistická prasátka a oni se navíc přiznají. Tak co to tady vykládáš, že rasové vraždy neexistují? I když možná by to bylo řešení – všechny vaše útoky označit jako loupežné přepadení. Takže třeba Janov by byl kvalifikován jako pokus o organizovanou loupež a bylo by zameteno. Tak si to představuješ?

  60. Rafale, ty židofilní rasistickej smraďochu, Turek se píše s velkým T..i když je to xindl jako kdejaký prašivý Žid, tak s velkým písmenem, jelikož je to národnost!!!

    Co se týká tvých plků, tak opravdu jsem nepochopil, kdes přišel na to, že Janov byl ,,kvalifikován jako loupež,,…nečetl jsem o tom, že zrovna v den, kdy dorazila ultrapravice, že by se zvýšila cikánská zlodějna…zase kecy…co se týká cikánský rodiny z Vítkova, již bylo několikrát řečeno a napsáno, že:

    1.) rodina nežila ve svém domě (pro porovnání: v USA člověka, jenž neoprávněně vstoupil na cizí pozemek, může být zastřelen)

    2.) neživili se poctivě – fotr kradl autorádia a benzín z jiných aut, jinak by ten oheň neudělal takovou fatru

    3.) lidé, kteří se nedokáží postarat o své děti by neměli mít nárok si dělat další děti, jelikož stát akorát zaplevelují podobně uvažující špínou, z nichž vyrostou další xindlové

    4.) útok byl směřován na plevel, tzn. na dospělé, ta malá Ementálka za to pochopitelně nemohla a nikdo nepředpokládal, že ji v tom domě vlastní rodiče nechají udit takovou dobu

    5.) v Čechách existuje spousta českých rodin, jenž by si zasloužili podporu a pomoc, ale TV Noha aby byla dosti in a multikulturní, tak vybere akorát na tyhle nemakačenka…

    FůůůůůůůJ,

    a co na to Jan Tleskač?

  61. Lukáši ty jsi přece blabla, hele máš maturu? A svou nebo oficiální? K těm tvým tématickým bodům.

    ad tvůj úvodní výlev – reagoval jsem na tvrzení sasa, že neexistují rasové vraždy a navrhl jsem, že tedy potom jsou vaše útoky loupežné, když nejou rasové. Příště lépe čti, máš na to!

    ad bod 1 – a útočící neonacisté byli majitelé toho pozemku? Ne? A to víš, že v USA by mohli být zastřeleni?

    ad bod 2 – udělej pokus se svým domem, vhoď do něj několik zápalných lahví a srovnej zda hoří lépe či hůř než dům zlodějů autorádií.

    ad bod 3 – škoda že se tím neřídili tví rodiče, další blb na světě vážně nebyl potřeba. Ale co už, tu chvíli než si pudeš sednout nějak překlepem.

    ad bod 4 – tohle těžko soudit, leda bys udělal pokus a polil benzínem a ve spánku zapálil i své rodiče a srovnal jak efektivně budou postupovat při záchraně svých životů a majetku – podej zprávu jak se v ohni choval tvůj vlastní plevel.

    ad bod 5 – v Čechách existuje skutečně spousta českých rodin, které si zaslouží podporu, nejde mi na rozum proč je tedy nepodporuješ, ale asi trošku tuším – podporovat někoho z podpory, to jde z tuha!

    ufff co to tu smrdí hnědýho? nácek Lukáš!

    a co Jan Tleskač? Právě hodil kolo z ochozu kostelní věže do „pochodu proti slova“. Au. Šestikolečko.

  62. raphale kolik piv vypijes pred a po psani prispevku?

  63. raphale takže chces prostě trestat jen nácky doživotí?? Trošku blbost ne?Nejsi nahodou jeden z dalších u kterých platí dvojí metr?? Co takhle cikánská kriminalita?? Nejspíš spíš na vavřínech a nepočítáš,že cikáni zabijí MNOHEM VÍC z rasových důvodů než-li právě ti tví krvelační,vraždy toužící nacisti…

  64. Pít při práci s neonacistickou špínou nedoporučuji, pořád ti hrozí že se upatláš do něčeho hodně smradlavého. Třeba od Lukáše.

  65. raphale:Třeba jen ten,že tam bydleli neopřávněně a nebo, že jim někdy vykradl auto prostě je to mohlo už tak nasrat, že jednali tak jak jednali,samozřejmě trestný čin to je tak či tak.
    Oni jsou rasisti za to, že jim cigáni vykrádali auta, no tak jim pak za to vypálili dům.Kdyby jim to vykrádali bílí lidi tak by vypálili dům zase jim 🙂 .Oni někde veřejně prohlásili, že jsou rasisti,možná je nemají moc vlásce, ale to neznamená, že jsou rasisti.
    Já neříkám, že neexistují rasové vraždy, ale vy neustále hledáte nějaké podtexty,podněty.Pro mě je to vypálený dům jestli vněm žil negr nebo běloch,protě je to trestný čin.
    Spíš by to měla být polechčující okolnost,že odhalili hledaného pachatele.
    Prostě, krást se nemá to si mě Kudrik(nebo jak mu je)uvědomit dřív.Je smutné, že za hříchy svých rodičů musí trpět děti 🙂
    Nezastávej se cigánů, nebo se s tebe začíná stávat rasista „naruby“ jak rádi používáte 😀

  66. raphale sak do prace se chodi aby se tam clovek poradne ozral ne?:D

  67. Rafale, něco tu smrdí(š)…a opět překrucuješ, všude vidíš šifry a asi se taky cítíš v nebezpečí…už po 88 ti Rafale říkám, že nejsem neonacista!!!

  68. uz i raphale by mohl pochopit ze jsi fasista:D

  69. Už po 88 ti Lukáši říkám, že jsi neonacista jako hrom!!! Mám snad opět udělat rekapitulaci tvých neonacitických výroků? 😉

    Ti nacističtí dementi z Vítkova, ale nic neříkali o pomstě za vykrádačky, nebo jsem tak závažné tvrzení od jejich advokáta přehlédnul? Jejich advokát se zatím zmohl na jedinou obhajobu: „stala se nešťastná věc“ 😀

  70. BraunJack zase vitkov:D jeden utok na cigany a vseci brown jackove se muzouz i nekolik mesicu po utoku posrat….kdyby to bylo opacne a cigani hazeli lahve do baraku bilich nikde by o tom nebyla ani zminka a ty a tobe podobni byste se zmohli na to same co ten advokat “stala se nešťastná věc” 😀

  71. cesti obyvatele dene zazivaji teror ze strany romu kdy se bude resit tohle??ale vlastne rasismu ze strany cernych se nerika rasismus ale multi kulturni obohaceni….pises o nacionalistech/fasistech/nacistech kolaboranti a vlastizradci a co si ty? zastavas se jen ciganu kazdeho tady oznacujes za nacka ze zidu jsi taky hotovy(obrezany) a pohadku o holocaustu si ctes pred spanim ….podle me ale nejsi zid…rad bys byl ale jsi jen (s)prosty gojim co jim muze akorat cistit boty a to te zere tak nevis jak by ses zavdecil tak buzerujes na nacionalistickych forech a lecis si komplexy a honis ego….tahni uz

  72. Black metalist 😉 asi tak

  73. Tschechien bittet im visumstreit mit Kanada auch weiterhin EU um hilfe.Das problem wolle man auf den ministertreffen im januar anbringen verhandlungen mit den europaischen partnern liefen aber schon jetzt sagte tschechische botschafterin bei der EU Milena Vicenova gegenuber dem Tschechischen rendfunk.

  74. Chce to vsechen barevnej sajrajt naskladat do dobytcaku a odlifroval zidum do Israele , mohli by se bratrickovat jako s Palestincema nebo je vozit na Saharu i s rabinama aby se z ty multi kulti posrali .

Napsat komentář